» » » » » » Preview Primera Division: Θα συνεχίσει η Ατλετικο Μαδρίτης

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: Θα συνεχίσει η Ατλετικο Μαδρίτης
13:00 ΧΕΤΑΦΕ - ΛΕΒΑΝΤΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1999): 6-8-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΧΕΤΑΦΕ-ΛΕΒΑΝΤΕ 1-1

ΧΕΤΑΦΕ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Χετάφε με το ίδιο σκορ, που επικράτησε της Σαραγόσα εκτός έδρας με 1-0. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 9’, και χρειάστηκε να αγωνιστεί με 2 παίχτες παραπάνω για να τα καταφέρει. Στο 63’ ο Γκονζάλες έκανε πέναλτι στην περιοχή και ο Ντιέγκο Κάστρο από την άσπρη βούλα ένα λεπτό αργότερα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Τελείωσε το παιχνίδι με 10 λόγω της απευθείας κόκκινης του Μπαράδα στο 84’. Είναι αήττητη κόντρα στη Λεβάντε στα τελευταία 8 εντός έδρας (4-4-0), με την οποία ισοβαθμεί προς το παρόν στους 10 βαθμούς. Τιμωρημένος ο υπερπολύτιμος Γαλλομαροκινός μεσοεπιθετικός Μπαράδα (7 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 4-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΛΕΒΑΝΤΕ: Χωρίς να πιάσει τρελή απόδοση, αλλά και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, η Λεβάντε πήρε τη νίκη εντός έδρας στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Βαλένθια. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Μάρτινς στο 22’. Παρέμεινε αήττητη στα εντός, έχοντας 3 νίκες σε 4 παιχνίδια. Σταθερά στη 11η θέση, είδε τη διαφορά από την εξάδα να μειώνεται στον 1 βαθμό. Πολύ κακή στα εκτός έδρας, όπου μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες εξόδους, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά. Μαζί με τη Μπέτις, διαθέτουν τη 2η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Την Πέμπτη υποδέχεται την Τβέντε για το Γιουρόπα. Αμφίβολοι ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μπαγιεστέρος (7 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Ντούντκα (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 1-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Προβλεψεις στοιχημα: Πολύ σημαντική η απώλεια του Μπαράδα για τη Χετάφε. Με τη Λεβάντε να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο και να δυσκολεύεται αρκετά επιθετικά, περιμένουμε λίγα γκολ στο Αλφόνσο Πέρες. Under στο 1.75 (Expekt).


22:30 ΣΟΣΙΕΔΑΔ  – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 12-7-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 0-4

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Δέχτηκε σχετικά νωρίς το γκολ από τη Μπέτις (18’), αλλά δεν έκατσε και πίεσε. Ίδιο το σκηνικό και στην επανάληψη, αλλά πλήρωσε το «άνοιγμα» της με δεύτερο γκολ (81’). Έμεινε στους 9 βαθμούς και τη 13η θέση, αλλά με την κατάσταση να είναι ακόμα ρευστή στο βαθμολογικό πίνακα, ο Μοντανιέ δε δείχνει να ανησυχεί. Δυνατή στο Ανοέτα φέτος, έχοντας κάνει το 3 στα 3, δεχόμενη μόλις ένα γκολ. Το άκρως αντίθετο ισχύει για τα εκτός όπου μετράει 4 ήττες σε 4 εξόδους Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μπράβο (5 συμμ.) και οι μέσοι Θουρουτούθα (4 συμμ./1 γκ.), Ελουστόντο (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 6-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο Βιθέντε Κλαντερόν κόντρα στη Μάλαγα, η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 6’ με το συνήθη ύποπτο Φαλκάο, που έφτασε τα 8 γκολ, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 36’. Εκεί που το παιχνίδι έδειχνε ότι θα λήξει ισόπαλο, ήρθε ο αμυντικός της Μάλαγα, Γουέλινγκτον να λυτρώσει την αντίπαλη ομάδα, σημειώνοντας αυτογκόλ στο 90’ και χαρίζοντας τους τρεις πόντους στους γηπεδούχους. Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη της Ατλέτικο σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας το αήττητο στην Πριμέρα για 13 αγωνιστικές. Παρέμεινε σε τροχιά τίτλου, ισοβαθμώντας με τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή και τους 19 βαθμούς. Έχει φυσικά το απόλυτο στις εντός έδρας αναμετρήσεις της. 3-1-0 το πρόσφατο ρεκόρ της Ατλέτικο κόντρα στη Σοσιεδάδ. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα υποδέχεται την πορτογαλική Μαρίτιμο. Μοναδική απουσία ο βασικός αριστερός μέσος Αρντά Τουράν (7 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 6-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η εκπληκτική φέτος Ατλέτικο συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της. Οι Βάσκοι δεν είναι κακή (τουλάχιστον στα εντός) και μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε όποια ομάδα φιλοξενούν. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές (1.70 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση