» » » » » » » Preview Ligue 1: Πολλές και σημαντικές απουσίες η Τρουά.

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: Πολλές και σημαντικές απουσίες η Τρουά.
18:00 ΛΥΟΝ  – ΜΠΡΕΣΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-3-0
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΥΟΝ-ΜΠΡΕΣΤ 1-1

ΛΥΟΝ: Το ματς με τη Λοριάν είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, με τη Λυόν να σκοράρει στο 23’ με τον Γκομίς, ενώ προηγουμένως είχε και δύο δοκάρια. Η Λοριάν που είχε και αυτή ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 47’, με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Έμεινε έτσι χωρίς νίκη για τρίτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, παρέμεινε όμως στη 3η θέση, 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας τη 2η καλύτερη επίθεση (13 γκολ). Τα 4 τελευταία παιχνίδια της στη Λιγκ 1 ήταν under. Στο προηγούμενο εντός είχε ηττηθεί από τη Μπορντό με 0-2. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Μπιλμπάο. Και οι 4 συναντήσεις της Λυόν με τη Μπρεστ ήταν under. Εκτός οι μέσοι Γκεζάλ, Γκουρκιούφ (2 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 3-0-1
ΓΚΟΛ: 9-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΜΠΡΕΣΤ: Με πρωταγωνιστή τον Μπεν Μπασάτ που σκόραρε και πάλι (37’), η Μπρεστ στάθηκε τυχερή και πήρε τον εντός έδρας βαθμό από τη Μπορντό. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 68’, ενώ είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Βελτίωσε ελαφρώς τη θέση της και ανέβηκε στη 12η θέση με 10 βαθμούς, όλους εντός έδρας, αφού στα 4 εκτός μετράει ισάριθμες ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις σε ένα από αυτά. Εκτός οι αμυντικοί Μεντί (5 συμμ.), Απανγκά, οι μέσοι Φεράτζ, Γκιντιλεγιέ και ο επιθετικός Αλφόνς.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-4
ΓΚΟΛ: 2-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προγνωστικα στοιχηματος: Επιστροφή στις νίκες για τη Λυόν, αν και το 1.35 στον άσο δεν είναι και καμιά τρελή ευκαιρία. Καλύτερη εναλλακτική το over στο 1.75 (Expekt).


22:00 ΤΡΟΥΑ  – ΜΑΡΣΕΪΓ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-4-6

ΤΡΟΥΑ: Σε ένα ματς με πολλές φάσεις και γκολ, 3 πέναλτι και 2 κόκκινες, η Τρουά βρέθηκε πίσω δύο φορές (17’ πεν., 37’) από τη Μπαστιά, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με σκόρερ τον Μάρκος (26’, 49’ πεν.). Οι δύο αποβολές των Ν’Σακαλά (52’) και Τιάγκο Ξαβιέ (68’) ήταν καθοριστικές για τη συνέχεα του αγώνα, με τη Μπαστιά να χάνει την ευκαιρία να προηγηθεί από την άσπρη βούλα στο 69’, κάτι που το κατάφερε στο 88’, στερώντας από την Τρουά το βαθμό της ισοπαλίας, αν και το πάλεψε όσο μπορούσε. Παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με δύο βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Λιγκ 1. Εκτός ο αμυντικός Ντρουέν και οι μέσοι Γιαμισί, Φοσουριέ (7 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ρινκόν (8 συμμ.), Ν’Σακαλά (8 συμμ./2 ασίστ) και ο μέσος Τιάγκο Ξαβιέ (6 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 0-2-2
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΜΑΡΣΕΪΓ: Σε ένα εκρηκτικό 15λεπτο (17’-32’) στο ντέρμπι με την Παρί σημειώθηκαν 4 τέρματα, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2. Πρωταγωνιστή για τη Μαρσέιγ ο Ζινιάκ που άνοιξε και έκλεισε το σκορ (17’, 32’), με τον Ιμπραΐμοβιτς να έχει ισοφαρίσει και να δίνει προβάδισμα στην Παρί προς στιγμή μέσα σε 2 λεπτά (23’, 25’). Έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερο παιχνίδι, αλλά η ουσία είναι ότι δεν ηττήθηκε και τουλάχιστον διατήρησε τους 3 βαθμούς διαφορά από τους παριζιάνους. Έχει χάσει μόνο μια φορά στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Τρουά. Την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Γκλάντμπαχ. Εκτός οι αμυντικοί Ντιαβαρά, Ν’Ντιαγιέ.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-1
ΓΚΟΛ: 4-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για την αδύναμη Τρουά. Ιδανική ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες για του Μασσαλούς. Διπλό στο 1.80 (Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση