betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Serie A: Έχει το προβαδισμα η Ιντερ.
16:00 ΙΝΤΕΡ  – ΚΑΤΑΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2006): 9-1-2
ΠΕΡΥΣΙ: ΙΝΤΕΡ-ΚΑΤΑΝΙΑ 2-2

ΙΝΤΕΡ: Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μιλάνου. Προηγήθηκε με γκολ του Σάμουελ στο 4’ και παρότι αγωνίσθηκε με παίχτη λιγότερο από το 48’, λόγω της αποβολής του Ναγκατόμο με 2η κίτρινη, δεν έχασε το προβάδισμα παρά τις ευκαιρίες που έχασε στην επανάληψη η Μίλαν και το καταφανέστατο πέναλτι που δε δόθηκε σε μαρκάρισμα στον Ρομπίνιο στο 78’. Με 4 νίκες στα 5 τελευταία ανέβηκε στην 4η θέση και είδε τη 3η Λάτσιο να ξεφεύγει πάλι 3 βαθμούς μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη της επί της Μίλαν. Τα πάει εκπληκτικά φέτος στα εκτός, όπου μετράει 4 στις 4 νίκες, αλλά δεν ισχύει το και στα εντός, όπου έχει 2 ήττες σε 3 αγώνες. Ακόμα δεν έχει φέρει ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη υποδέχεται την Παρτιζάν Β. για το  Γιουρόπα Λιγκ. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Ναγκατόμο (7 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Άλβαρεζ (3 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Κίβου και οι μέσοι Σνάιντερ (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μαριγκά, Στάνκοβιτς.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντέδρασε σωστά μετά τη συντριβή από τη Μπολόνια και επικράτησε δίκαια της Πάρμα εντός έδρας με 2-0. Άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με τον Γκόμες (2’) και σφράγισε τη νίκη στο 80’ με τον Μπεργκέσιο. Αήττητη εντός έδρας και με πολύ καλές εμφανίσεις, δεν ισχύει το ίδιο και στα εκτός όπου παρουσιάζεται πολύ αδύναμη, χωρίς ακόμα να πετύχει τρίποντο. Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που η Κατάνια πήρε πόντο στο Μεάτσα, έχοντας 5 ήττες στις τελευταίες 5 επισκέψεις της. Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Μπελούσι (6 συμμ.) και ο μέσος Σκιάτσα (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τερατσιάνο, οι αμυντικοί Ρολίν, Σπόλι (4 συμμ./1 γκ.), Ποτένσα και ο επιθετικός Κέκο.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 2-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ παμε στοιχημα: Ο Στραμακιόνι έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα και η Κατάνια δύσκολα να σταθεί εμπόδιο, ειδικά σήμερα που θα έχει και κάποιες ελλείψεις στα ανασταλτικά. Σε καλά επίπεδα ο άσος, αποδεκτός κοντά στο 1.60 (Expekt).


16:00 ΚΙΕΒΟ  - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-1-11
ΠΕΡΥΣΙ: ΚΙΕΒΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-0

ΚΙΕΒΟ: Επιστροφή στις νίκες για τη Κιέβο, στο ντεμπούτο του Κορίνι στον πάγκο, μετά από 5 συνεχόμενες ήττες. Επικράτησε 2-1 της Σαμπντόρια εντός έδρας, αν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα των ομάδων θα ήταν η ισοπαλία. Ο Τερό άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 61’, αλλά ο Ντι Μικέλε έκανε το 2-1 στο 87’, μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Ρομέρο. Βαθμολογική ανάσα για τη Κιέβο που έχει μόλις 2 νίκες σε 7 αγωνιστικές, καταφέρνοντας να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού, εκεί που θα βρισκόταν κανονικά αν δεν υπήρχαν ομάδες με μείωση βαθμών. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, δεχόμενη κατά μ.ο. 2 γκολ/αγώνα. Δεν υπάρχει ισοπαλία στις 15 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων. Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε σε φιλικό της Μπελιντσόνα με 2-1. Αμφίβολοι ο αμυντικός Φαρκάς, ο μέσος Λουτσιάνο και ο επιθετικός Πελισιέ (5 συμμ./2 γκ.). Σίγουρα εκτός ο τερματοφύλακας Σκουίτσι, οι αμυντικοί Παπ (1 συμμ.), Σάρντο (7 συμμ.), ο μέσος Μπεντιβόλιο και ο επιθετικός Παλόσι.

ΕΝΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ: 5-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Με πρωταγωνιστή για ακόμα ένα παιχνίδι τον Γιόβετιτς, που σκόραρε στο 7’, η Φιορεντίνα πήρε τη νίκη κόντρα στη Μπολόνια και διατήρησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα ως το τέλος. Ανέβηκε έτσι στην 6η θέση, ισοβαθμώντας με τη 5η Ρόμα στους 11 βαθμούς. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα πίσω από Γιούβε και Νάπολι. Παραμένει μια από τις «σοβαρές» ομάδες φέτος στη Σέριε Α, αλλά θα πρέπει να βρει και τρόπους να αναπτύσσεται χωρίς τον Γιόβετιτς, αν θέλει να πάει παραπάνω. Γκολ-γκολ και οι τρεις φετινές έξοδοι, χωρίς να έχει πετύχει ακόμα νίκη. Αμφίβολοι οι μέσοι Πιζάρο (6 συμμ./1 ασίστ), Ακουιλάνι (1 συμμ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Καμπορέζε και ο μέσος Λαμά.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 3-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Φιορεντίνα είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, αλλά η Κιέβο με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία φαίνεται πως έφερε και τύχη, κάτι που τα έλειπε στα προηγούμενα ματς. Πιθανό να «σκαλώσει» στην ισοπαλία το παιχνίδι (3.10 Bwin).


16:00 ΠΑΛΕΡΜΟ  – ΤΟΡΙΝΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2003): 3-2-3

ΠΑΛΕΡΜΟ: Προηγήθηκε στο 15’ με τον Τζιόρτζι και φάνηκε πως ελέγχει το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος η Τζένοα ισοφάρισε (52’) και από κει και πέρα ο ρυθμός και των δύο έπεσε με αποτέλεσμα να μείνουν δίκαια στο 1-1 ως το τέλος. Πρώτος βαθμός εντός έδρας και 2ο παιχνίδι αήττητη η Παλέρμο, που κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, έστω οριακά ισοβαθμώντας με τη 18η Αταλάντα στους 5 βαθμούς. Εκτός ο αμυντικός Μιλάνοβιτς, ο μέσος Ζαχάβι και ο επιθετικός Αμπέλ Χερνάντες (7 συμμ.), που θα μείνει εκτός για 6 μήνες. Αμφίβολος ο αμυντικός Μαντοβάνι (3 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 5-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΤΟΡΙΝΟ: Το 5-1 επί της Αταλάντα δεν είχε συνέχεια και έτσι η Τορίνο ηττήθηκε εντός έδρας από την Κάλιαρι με 0-1. Περίμενε να τις βγαίνουν όλα, όπως συνέβη και στο Μπέργκαμο, κάτι που δεν επαληθεύτηκε, με την Κάλιαρι να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 73’. Εκτός έδρας παραμένει αήττητη στις 3 εξόδους της Αμφίβολοι ο αμυντικός Ογκμπόνα (7 συμμ.), ο μέσος Βέρντι (1 συμμ.) και ο επιθετικός Μπίρσα. Απόντες ο αμυντικός Νταρμιάν (7 συμμ.) και οι μέσοι Σαντάνα (6 συμμ.), Σίτσιου.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 6-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Περιμένουμε να αντιδράσει η Τορίνο μετά την τελευταία ήττα, αφού δεν πιστεύουμε ότι η νίκη επί της Αταλάντα ήταν πυροτέχνημα. Η Παλέρμο έχει πολλά προβλήματα φέτος και χρειάζεται ενίσχυση, έχει όμως και Μίκολι! Περιμένουμε αμφότερες να σκοράρουν.


16:00 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ  – ΠΕΣΚΑΡΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μακριά από τις νίκες για τρίτο παιχνίδι έμεινε η Ουντινέζε, που ηττήθηκε με 1-2 εκτός έδρας από τη Νάπολι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’, ισοφάρισε στο 43’ με τον Πίντσι, αλλά βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ πριν το συμπλήρωση του 45λέπτου. Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και η απώλεια της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως της έχουν στοιχίσει, μένοντας με μία μόνο νίκη μετά από 7 αγωνιστικές, που τη βρίσκει στη 14η με 6 βαθμούς, ένα μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε φιλικό την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε την Γκόριτσα. Την Πέμπτη φιλοξενείται στην Ελβετία από τη Γιούνγκ Μπόις. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ανγκέλα, Φαραόνι (4 συμμ.), Μπάστα (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Μπαντού (3 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Πασκουάλε (5 συμμ.) και ο επιθετικός Μουριέλ (2 συμμ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 3-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΕΣΚΑΡΑ: Με κατεβασμένα χέρια έχασε από τη Λάτσιο εντός έδρα με 0-3, δεχόμενη και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (συγκεκριμένα μέχρι το 36’). Αν δεν έριχνε το ρυθμό της η Λάτσιο θα μπορούσε να έχει φάει άλλα τόσα. Τερμάτισε ένα μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών, με 2 νίκες και μία ισοπαλία και πλέον βρίσκεται στη 13η θέση με 7 βαθμούς. Μαζί με την Κιέβο, έχουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (14). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σαβελόνι και οι αμυντικοί Κόσιτς (3 συμμ.), Κρεσέντσι. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μπαλσάνο (6 συμμ.), Τερλίτσι (3 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Βάις (5 συμμ./2 γκ.), Κολούτσι (7 συμμ./2 ασίστ), Μοντέστο και ο επιθετικός Κιαρέτι.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 3-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ουντινέζε χρειάζεται περισσότερο τους τρεις βαθμούς και αναμένεται να το πετύχει, έχοντας μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Άσος στο 1.55 Interwetten.


21:45 ΤΖΕΝΟΑ - ΡΟΜΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2003): 6-1-7
ΠΕΡΥΣΙ: TZENOA-ΡΟΜΑ 2-1

ΤΖΕΝΟΑ: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Τζένοα, που έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Παλέρμο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 15’, αλλά η Τζένοα έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 52’ με τον Μποριέλο, αλλά μέχρι εκεί. Παρέμεινε τουλάχιστον αήττητη για τέταρτο παιχνίδι, έχοντας μαζέψει μόλις 6 βαθμούς στο ίδιο διάστημα, ανεβαίνοντας όμως στη 9η θέση. Και τα 4 τελευταία παιχνίδια ήταν under. 8 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις με τη Ρόμα ήταν over, ενώ στην έδρα της μετράει 4 σερί νίκες, με ισάριθμα γκολ-γκολ και over. Εκτός ο αμυντικός Φερονέτι (2 συμμ.) και ο μέσος Ρόσι (1 συμμ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Ανσέλμο (3 συμμ.), Μέρκελ (2 συμμ./1 γκ.), Μπερτολάτσι (3 συμμ.) και ο επιθετικός Ιμόμπιλε (7 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 1-2-1
ΓΚΟΛ: 5-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΡΟΜΑ: Η Αταλάντα ήταν η καλύτερη του γηπέδου στον αγώνα με τη Ρόμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά η Ρόμα ήταν πιο τυχερή και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ (...κατά τύχη) του Λαμέλα, μετά όμως από πανέξυπνη ασίστ του Τόττι. Ισορρόπησε κάπως τα πράγματα στο 2ο μέρος και πέτυχε και 2ο τέρμα, με το πρώτο γκολ του Μπράντλεϊ με τη φανέλα των Ρωμαίων. Παρέμεινε στην 5η θέση, έχοντας όμως από πίσω της στην ισοβαθμία Φιορεντίνα και Κατάνια στους 11 βαθμούς. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση (14), αλλά και τη 2η χειρότερη άμυνα στη Σέριε Α (11). Στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στη Γένοβα έχει νικήσει μόλις μία φορά. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λομπόντ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο βασικός Στεκέλενμπουργκ (6 συμμ.). Σε αυτή τη περίπτωση αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Oυρουγουανός Γκοϊκοετσέα. Αμφίβολοι είναι επίσης ο αμυντικός Ντόντο, ο μέσος Ντε Ρόσι (4 συμμ./1 ασίστ) και ο αρχηγός Τόττι (6 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 7-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Τζένοα δε μας έχει συνηθίσει σε τόσα Under. Με την προϊστορία να θέλει τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων να έχουν πολλά γκολ, αλλά και τη Ρόμα φέτος να είναι μανούλα στα over και τα γκολ-γκολ, περιμένουμε πολλά γκολ στη Γένοβα. Over στο 1.50 (Stan James).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση