Preview στοίχημα Primera Division: Περνάει η Ρεάλ Μαδρίτης
Προσφέρονται αρκετά δυνατά σημεία για στοίχημα στη Πριμέρα σήμερα (Ρεάλ, Ατλέτικο), αλλά σε αρκετά χαμηλές τιμές.

18:50 ΜΠΙΛΜΠΑΟ  – ΧΕΤΑΦΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-7-5
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΧΕΤΑΦΕ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: To πάλεψε με τη Λυόν την Πέμπτη, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Ο Ιμπάι ισοφάρισε στο 79’ το γκολ των γηπεδούχων στο 54’, αλλά δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 86’, μένοντας χωρίς νίκη για Τρίτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων. Η Μπιλμπάο έχασε και στο ντέρμπι με τη Βαλένθια για το πρωτάθλημα, αν και κατάφερε να πάρει δύο φορές το προβάδισμα με τα γκολ του Αντούριθ (19’, 30’). Η κόκκινη του Χερέρα στο 67’ άλλαξε τελείως τα πλάνα του Μπιέλσα, με την ομάδα του να δέχεται δύο γκολ στα τελευταία τρία λεπτά, χάνοντας την ευκαιρία για σπουδαίο τρίποντο. Έχει μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Κοντεύει να πιάσει πάτο με 2 μόλις νίκες φέτος στο πρωτάθλημα, με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (17) και με τον τελευταίο να απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Οι 11 από τις 14 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Χετάφε ήταν under. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Έιμπαρ στο κύπελλο. Under τα τελευταία τρία εντός, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Χερέρα (4 συμμ.). Εκτός ο κεντρικό μέσος ντε Γκαλαρέτα (3 συμμ./1 ασίστ), αμφίβολος ο επίσης κεντρικός μέσος Πέρες (5 συμμ./1 ασίστ).


ΕΝΤΟΣ: 2-1-1
ΓΚΟΛ: 6-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΧΕΤΑΦΕ: Στοπ στις νίκες για τη Χετάφε, που έχασε από τη Λεβάντε με 0-1 εντός έδρας. ‘Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά την πλήρωσε δεχόμενη το γκολ στο 87’. Προερχόταν από τις νίκες κόντρα σε Μαγιόρκα (εντός) και Σαραγόσα (εκτός) και πλέον βρίσκεται στη 11η θέση με 10 βαθμούς. Οι 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Μπιλμπάο ήταν ισόπαλες. Την Πέμπτη ακολουθεί κι άλλη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πονφεραντίνα στο κύπελλο. Χωρίς σημαντικές απουσίες σήμερα.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 4-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Χετάφε παίζει χωρίς κλασικό φορ και η Μπιλμπάο, μπορεί να είναι σε κακή κατάσταση, αλλά έχει ακόμα το Σαν Μαμές να υπερασπιστεί τη φήμη. Δυνατή εντός έδρας, θα πάμε με τον άσο (1.85 Bet365).


20:45 ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 10-5-11
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 0-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ανώτερη της Ακαδέμικα και χωρίς τον Φαλκάο στη σύνθεση της, επικράτησε δίκαια με 2-1, με τα γκολ των Ντιέγκο Κόστα (48’) και Εμρέ (68’), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 85’. 11η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Σιμεόνε, έχοντας περάσει και από τη Σαραγόσα την προηγούμενη εβδομάδα με 1-0, με γκολ του Φαλκάο στο 90’. Συνεχίζει να συγκατοικεί με τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, 4 μπροστά από τη Μάλαγα και έχοντας τη 2η καλύτερη επίθεση (19). Παρέμεινε αήττητη για 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με 18 νίκες και 3 ισοπαλίες. Την Τετάρτη φιλοξενείται στο κύπελλο από την άσημη Ρεάλ Χαέν. Μοναδικός αμφίβολος ο μέσος Τουράν (7 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 4-0-0
ΓΚΟΛ: 12-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Μέτρια η εικόνα της κόντρα στην Μπέτις εντός, μένοντας στο 0-0 και χωρίς να καταφέρει να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Με μία νίκη σε 8 αγωνιστικές και 5 ήττες και μόλις μία νίκη, βρίσκεται δικαιολογημένα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται σαφή βελτίωση για να ξεκολλήσει από εκεί. Οι πρόσφατες εμφανίσεις της (με εξαίρεση το 4-0 με τη Λεβάντε) δεν προμηνύουν άμεση βελτίωση. Την Πέμπτη παίζει εκτός με τη Σπόρτινγκ Χιχόν στο κύπελλο. Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Νταμιά (6 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Μπερτράν (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-4
ΓΚΟΛ: 1-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμενόμενος ο φαβοριτισμός για την Ατλέτικο, αλλά σε τέτοια επίπεδα (1.30) δεν αξίζει. Με τα προβλήματα που βγάζει επιθετικά πιθανό να μην καταφέρει να σκοράρει. No goal στο 1,65 (William Hill).


22:30 ΜΑΓΙΟΡΚΑ  – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-5-18
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΡΕΑΛ 1-2

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Μπήκε δυνατά στον αγώνα με τα Σεβίλλη και προηγήθηκε με 2-1 στο ημίχρονο, από τα γκολ των Πέδρο Μπίγκας (26’) και Χέμεντ (30’). Παρουσιάστηκε όμως πολύ διαφορετική στην επανάληψη και δε μπόρεσε να κρατήσει το σκορ, δεχόμενη δύο τέρματα και χάνοντας την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους νησιώτες, που έπεσαν στην 8η θέση. Φωτεινή εξαίρεση ο ισραηλινός επιθετικός Χέμεντ, που παλεύει μόνος του μπροστά και έχει φτάσει τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη έχει εκτός έδρας αγώνα στο κύπελλο με τη Λα Κορούνια. Εκτός αριστερός μπακ Αντόνιο Λόπες (6 συμμ.), ο αμυντικός Νούνιες (5 συμμ.), οι μέσοι Χάβι Μάρκες, Ζοάο Βίκτορ και ο επιθετικός Αλβάρο Χιμένεθ.

ΕΝΤΟΣ: 3-0-1
ΓΚΟΛ: 6-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Την Τετάρτη βρήκε απέναντι της μια εξαιρετική Ντόρτμουντ και έτσι η Βασίλισσα γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 1-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36’, αλλά 2 λεπτά αργότερα η Ρεάλ ισοφάρισε με καταπληκτική μπαλιά του Εζίλ στον ΚΡ, ο οποίος έφτασε τα 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ κλείστηκε στα καρέ της και η Ντόρτμουντ πήρε και πάλι προβάδισμα στο 64’΄. Η Ρεάλ απείλησε σε κανα δυό περιπτώσεις προς το τέλος, αλλά τελικά δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Επηρέασαν πολύ οι απουσίες των Μαρσέλο, Αρμπελόα στην άμυνα, ενώ και ο Πέπε είχε μια (ακόμα) κακή βραδιά. Την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να πατήσει γκάζι, πήρε εύκολα την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Θέλτα με 2-0 (Ιγκουαΐν 11’, Ρονάλντο 67’), διατηρώντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους 8. Την Τετάρτη φιλοξενείται από την Αλκογιάνο στο κύπελλο. Εκτός και πάλι οι Αρμπελόα (6 συμμ.), Μαρσέλο (6 συμμ.), Κοεντράο (1 συμμ.) και ο Κεντίρα (5 συμμ.). Ο Μουρίνιο αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι τον νεαρό Βαράν στο κέντρο της άμυνας, τον Εσιέν στο δεξί άκρο και τον Ράμος στα αριστερά.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 5-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Μουρίνιο θα ψάξει την απάντηση και όσο και να αποτελεί κίνητρο για κάθε ομάδα να κερδίσει τη Ρεάλ, η Μαγιόρκα δε δείχνει σε θέση να τα καταφέρει. Διπλό στο 1.40 (William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση