» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Serie A: Επιστρέφει στις νίκες η Γιουβέντους.

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A: Επιστρέφει στις νίκες η Γιουβέντους.
Από τα προγνωστικά στοιχήματος  στην Ιταλία, ξεχωρίζουν το διπλό της Γιουβέντους, το over στο Ρενάτο Ντ’Αλάρα και το γκολ-γκολ στο Ρόμα-Ουντινέζε.

13:30 ΚΑΤΑΝΙΑ  – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2008): 1-6-5
ΠΕΡΥΣΙ: ΚΑΤΑΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1

ΚΑΤΑΝΙΑ: Δυσκόλεψε αρκετά την Ίντερ, παρά την ήττα με 0-2 στο Μεάτσα και νιώθει ότι θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι παραπάνω. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα εκτός. Αρκετά δυνατή στην έδρα της, έχοντας νικήσει Πάρμα, Αταλάντα, Τζένοα κα φέρνοντας ισοπαλία με Νάπολι. Βγάζει πολλές αδυναμίες όμως μακριά από την Κατάνια και από έτσι εξηγείται η δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (13). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Τερατσιάνο, ο μέσος Μπελούτσι (6 συμμ.) και ο επιθετικός Κέκο. Σίγουρα εκτός ο μέσος Σιάκα (2 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 3-1-0
ΓΚΟΛ: 7-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Θύμα έκπληξης την Τρίτη η Γιουβέντους, που έμεινε στο 1-1, κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ, Νόρντζελαντ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50’, με τον Βούτσινιτς να σώζει την παρτίδα στο 81’. Προερχόταν από τη νίκη με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι με τη Νάπολι για το πρωτάθλημα. Ήταν ένα βαθμό καλύτερη από τους φιλοξενούμενους, κάμπτοντας την αντίσταση τους με τα γκολ των Κάσερες (80’), Πογκμπά (82’), ανοίγοντας τη διαφορά για πρώτη φορά φέτος στους 3 βαθμούς. Συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα για 47ο παιχνίδι, με 9 διπλά στις 10 τελευταίες εξόδους της. Αμφίβολος, αλλά με πιθανότητα να προλάβει, ο Ασαμόα (8 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), πιο δύσκολα ο Πέπε.

ΕΚΤΟΣ: 3-1-0
ΓΚΟΛ: 9-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Υπολογίσιμη στην έδρα της η Κατάνια, αλλά η Γιουβέντους θα κάνει το καθήκον της και θα φύγει με το διπλό (1.80 William Hill).


16:00 ΜΠΟΛΟΝΙΑ  – ΙΝΤΕΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-4-18
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΙΝΤΕΡ 1-3

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Άξιζε την ισοπαλία στην έδρα της Κάλιαρι, αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-1, με γκολ που δέχτηκε στο 61’. Στο πρώτο μέρος είχε αμφισβητούμενη φάση σε του Τζιλαρντίνο, με το διαιτητή να αποφασίζει ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη ολόκληρη γραμμή. Έφτασε τις 5 ήττες σε 8 αγωνιστικές και έπεσε στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς. Πλασματική θέση, αφού ισοβαθμεί με άλλες 5 ομάδες από πάνω της. Έχει δώσει και 5 στα 8 εκτός άλλωστε. Αμφίβολος ο αμυντικός Μορλέο (7 συμμ.). Σίγουρα εκτός οι τερματοφύλακες Στογιάνοβιτς, Κούρσι (1 συμμ.), οι αμυντικοί Νατάλι (4 συμμ.), Πορτανόβα, o μέσος Ντιέγκο Πέρεζ (4 συμμ.) και οι επιθετικοί Ακουαφρέσκα (4 συμμ.), Χιμένεζ (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:1 -1-3

ΙΝΤΕΡ: Επικράτησε 2-0 της Κατάνια στο Μεάτσα, αν και ζορίστηκε για να φτάσει στο 2ο γκολ στο 85’ με τον Παλάσιο και να σφραγίσει τη νίκη. Το σκορ είχε ανοίξει ο Κασάνο στο 28’. Την Πέμπτη επικράτησε της Παρτιζάν, με τον Παλάσιο να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και πάλι στα τελευταία λεπτά. Έκτη συνεχόμενη νίκη σε Ιταλία και Ευρώπη, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ στις τρεις τελευταίες. Σκαρφάλωσε έτσι στην 3η θέση, 1 βαθμό πίσω από τη 2η Νάπολι και ισοβαθμώντας με τη Λάτσιο στους 18. Εκτός έδρας έχει το απόλυτο σε 4 εξόδους, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Δεν έχει χάσει στις 8 τελευταίες επισκέψεις της στη Μπολόνια (7-1-0). Αμφίβολος ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Καστελάτσι (2 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Κίβου και οι μέσοι Κουτίνιο (5 συμμ./1 γκ.), Σνάιντερ (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μαριγκά, Στάνκοβιτς.

ΕΚΤΟΣ: 4-0-0
ΓΚΟΛ: 8-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπολόνια διαθέτει αξιόλογες μονάδες μεσοεπιθετικά και η Ίντερ που σκοράρει ανελλιπώς φέτος, κάποια στιγμή θα δει την εστία της να παραβιάζεται. Over στο 2.00 (Bwin).


16:00 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  – ΛΑΤΣΙΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-7-20
ΠΕΡΥΣΙ: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1-2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Δέχθηκε γκολ στο 17’ από την Κιέβο, απάτησε στο ακριβώς επόμενο λεπτό,  με τον Ροντρίγκεζ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κι άλλο τέρμα, έχοντας πολλά παράπονα από την κακή διαιτησία του Γκουίντα, θεωρώντας ότι τους αδίκησε σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά στο 2ο μέρος. Δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τώρα, μένοντας χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 4 εξόδους, Μια ήττα μεν στα τελευταία, αλλά και μία μόνο νίκη, τη διατηρούν σταθερά στην 6η θέση. Έχει πετύχει μόνο 9 γκολ, τα 5 το αστέρι της ομάδας,  Γιόβετιτς. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Ρονάλια (8 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Πιζάρο (7 συμμ./1 ασίστ).Αμφίβολοι ο μέσος Ακουιλάνι (1 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ελ Χαμντάουι.

ΕΝΤΟΣ: 3-1-0
ΓΚΟΛ: 5-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΛΑΤΣΙΟ: Με πολύ καλή εμφάνιση μέχρι το 60’ έφτασε άνετα στο 3-0, με γκολ των Ερνάνες (25’), Καντρέβα (41’), Κλόζε (49’), με χάιλαϊτ το δεύτερο τέρμα. Η Μίλαν μείωσε σε 3-2, αλλά δεν ανησύχησε τη Λάτσιο, που πήρε δίκαια το ντέρμπι. Τρίτη σερί νίκη για τους λατσιάλι που ανέβηκαν στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με την Ίντερ στους 18, 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Βγάζει ποιότητα στην επίθεση φέτος, κάτι που της έλειπε την περσινή χρονιά. Δε λείπουν και τα προβλήματα στην άμυνα, έχοντας δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία στη Σέριε Α. Την Πέμπτη αγωνίστηκε με τον ΠΑΟ στην Αθήνα με αλλαγές στη σύνθεση της. Προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Σεϊταρίδη, αλλά ισοφαρίστηκε στο 90’ από τον Τοτσέ. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μαρκέτι (8 συμμ.), και ο μεσοεπιθετικός Έντερσον. Τιμωρημένος ο επιθετικός Σκούλι. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ραντού, Ντιακιτέ, οι μέσοι Μάουρι (8 συμμ./2 ασίστ), Λούλιτς (7 συμμ./1 ασίστ), Μπρόκι (1 συμμ.) και ο επιθετικός Κλόζε (8 συμμ./6 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 3-0-1
ΓΚΟΛ: 7-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ισοδύναμες ομάδες, με κοινούς στόχους, αν και η Λάτσιο έχει λίγο παραπάνω τύχη σε σχέση με τους βιόλα. Όχι πολύ ζεστά, αλλά θα πάμε με την ισοπαλία (3.25 Expekt).


21:45 ΝΑΠΟΛΙ  – ΚΙΕΒΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-1-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΑΠΟΛΙ-ΚΙΕΒΟ 2-0

ΝΑΠΟΛΙ: Άσχημη εβδομάδα για τη Νάπολι, που υπέστη δύο ήττες σε Ιταλία και Ευρώπη. Η πρώτη, από τη Γιουβέντους, σαφώς πιο σοβαρή, αφού είδε την Βέκια Σινιόρα να παίρνει κεφάλι με τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Κράτησε όσο μπορούσε άλλα λύγησε στο τέλος, δεχόμενη δύο γρήγορα γκολ στο τελευταίο 10λεπτο (80’, 82’). Στο Γιουρόπα την Πέμπτη, φιλοξενήθηκε από την Ντνιέπρ και γνώρισε την ήττα με 1-3, με τον Ματσάρι να αποφασίζει να κρατήσει στον πάγκο και πάλι τα αστέρια της ομάδας (το ίδιο είχε κάνει και στο 0-3 στην Ολλανδία από την PSV). Στο 2ο μέρος έριξε Καβάνι και ΣΙΑ μέσα για να γλιτώσει μια πιο ντροπιαστική ήττα, αλλά δεν κατάφερε και πολλά με τον ουρουγουανό να μειώνει με πέναλτι στο 76’. Έχει το απόλυτο φέτος εντός έδρας στο πρωτάθλημα με 4 στα 4, Λογικά επιστρέφει ο αμυντικός Μπρίτος (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 4-0-0
ΓΚΟΛ: 10-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΚΙΕΒΟ: Η έλευση του Κορίνι έχει επιδράσει θετικά την Κιέβο, που έμεινε αήττητη για 2ο παιχνίδι, παίρνοντας την ισοπαλία από τη Φιορεντίνα με 1-1 εντός έδρας. Προηγήθηκε στο 17’ με τον Τερό, αλλά ισοφαρίστηκε μέσα σε ένα λεπτό, χωρίς να κάνει κάτι παραπάνω στη συνέχεια, αν και τη γλίτωσε στην επανάληψη όταν ο διαιτητής της χαρίστηκε σε πεντακάθαρο πέναλτι. Συνεχίζει εντός ζώνης υποβιβασμού με 7 βαθμούς, αλλά πλέον ισοβαθμεί με άλλες 3 ομάδες. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στη Σέριε Α (15). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Σέζαρ (6 συμμ.), Παπ (1 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο τερματοφύλακας Σκουίτσι, ο αμυντικός Σάρντο (7 συμμ.), ο μέσος Μπεντιβόλιο και ο επιθετικός Παλόσι.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 1-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Άσος για στήριγμα στο στοίχημα για το Σ/Κ, αν και χαμηλός (1.40). Η αδύναμη εκτός έδρας Κιέβο μπορεί να χάσει και χωρίς να σκοράρει. No goal σαν δεύτερη επιλογή στο 1.70 (William Hill).


21:45 ΡΟΜΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 18-9-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΡΟΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 3-1

ΡΟΜΑ: Η Τζένοα πάτησε γκάζι από νωρίς και πήρε γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων μέχρι το 15’. Κάπου εκεί ξύπνησαν οι Ρωμαίοι και μείωσαν με τον αρχηγό Τόττι στο 27’, ενώ ισοφάρισαν στο 44’ με τον Οσβάλντο. Ο ίδιος παίχτης έκανε το 2-3 στο 56’, ενώ τη μεγάλη ανατροπή ολοκλήρωσε ο Λαμέλα στο 83’. Δεύτερη συνεχόμενα νίκη για την ομάδα του Ζέμαν, που παρέμεινε εντός στόχων και πεντάδας. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (18), αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (13). Το Ολίμπικο δε θα το έλεγε κανείς και φρούριο, αφού η νίκη επί της Αταλάντα στις αρχές Οκτώβρη ήταν η πρώτη για φέτος. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λόμποντ, ο αμυντικός Μπαλτσαρέτι (7 συμμ.) και ο μέσος Ταντέι (3 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ντόντο, ο μέσος Φλορέντσι (7 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Τόττι (7 συμμ./2 γκ./3 ασίστ), Ντέστρο (5 συμμ.). Λογικά διαθέσιμοι ο αμυντικό Μπουρντίσο (5 συμμ.) και ο μέσος Μαρκίνιο (5 συμμ./1 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-2-1
ΓΚΟΛ: 7-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Ο κεντρικός αμυντικός Ντανίλο δέχτηκε πολύ γρήγορα δύο κάρτες και άφησε από νωρίς (30’) την Ουντινέζε με 10. Αυτό όμως δε φάνηκε αρκετό για να εμποδίσει την ομάδα του από το να φτάσει σε μία δίκαιη νίκη επί της Πεσκάρα με 1-0, με το γκολ του Μαϊκοσουέλ στο 53’. Την Πέμπτη βρήκαν απέναντι τους έναν καταπληκτικό Ραούλ Μπομπαντίγια (πρώην Άρης, Γκλάντμπαχ), που οδήγησε με χατ-τρικ τη Γιούνγκ Μπόις στη νίκη με 3-1. Το γκολ της Ούντινε ο αμυντικός Κόντα στο 74’. Ο Γκουιντολίν προτίμησε να ξεκουράσει τον Ντι Νατάλε, που θέλει να τον έχει φρέσκο για το πρωτάθλημα, με την ομάδα να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, στην 11η θέση με 9 βαθμούς και μόλις 2 νίκες μετά από 8 αγωνιστικές. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ντανίλο (8 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Πασκουάλε (5 συμμ.), ο μέσος Πίντσι (7 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Μουριέλ (2 συμμ./1 ασίστ). Δύσκολα να προλάβουν οι αμυντικοί Μπενάτια (7 συμμ./1 ασίστ), Μπάστα (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 0-2-2
ΓΚΟΛ: 4-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρόμα είναι αρκετά ανοιχτή πίσω αλλά βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. Με ξεκούραστο Ντι Νατάλε και με άμυνα στην Ουντινέζε που να μη θυμίζει το μπετόν-αρμέ των προηγούμενων χρόνων (+τις αρκετές απουσίες), περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές (1.50 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση