betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Πέντε σερί νίκες για την Μπενφίκα.
Καϊζερσλάουτερν - Κότμπους: Μια ισοπαλία και μια νίκη είναι η συμπεριφορά της Καϊζερσλάουτερν το τελευταίο χρονικό διάστημα, παραμένοντας παράλληλα αήττητη στο πρωτάθλημα. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η Κότμπους (25), αλλά χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές μακριά από την έδρα της.

Ντιναμό Δρέσδης - ΦΣΒ Φρανκφούρτη: Εντός της επικίνδυνης ζώνης εισχώρησε η Ντιναμό Δρέσδης, μετά τις τέσσερις σερί ήττες. Σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα η ΦΣΒ Φρανκφούρτης, που είναι πάντα ισχυρή μακριά από το γήπεδο της.



Άαρχους - Νόρντζελαντ: Δύο σερί ήττες για την Άαρχους και ισάριθμα under σε αυτό το διάστημα. Τέσσερις αγώνες αήττητη για την δεύτερη στην κατηγορία Νόρντζελαντ.


Γαλατάσαραϊ - Καραμπούκ: Στο 1-1 έμεινε με την Μερσίν η Γαλατάσαραϊ, αλλά παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση με 26 γκολ σύνολο σε 11 αγώνες. Από τις χειρότερες η Καραμπούκ αντιθέτως με τα μισά τέρματα.

Μόναχο 1860 - Κολωνία: Τρία διαδοχικά no goal για την Μόναχο 1860, που πετυχαίνει μέσο όρο ένα τέρμα σχεδόν ανά αγώνα. Δύο σερί no goal και η Κολωνία. Η συγκεκριμένη επιλογή έρχεται πρώτη στα προγνωστικά.

Λοριάν - Λιλ: Εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη μετρά η Λοριάν, έχοντας συνολικά στο πρωτάθλημα και έξι ισοπαλίες. Τρεις απανωτές επιτυχίες για την ανεβασμένη Λιλ.

Βερόνα - Τσεζένα: Πήρε μπρος η Βερόνα, που έτσι και αλλιώς είναι απροσπέλαστη στην έδρα της, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια. Η χειρότερη ομάδα μακριά από το γήπεδο της είναι η Τσεζένα (0-2-4), των πολλών προβλημάτων.

Νταντί Γ. - Κιλμάρνοκ: Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της Νταντί Γιουνάιτεντ, με τέσσερις νίκες, ισοπαλίες, αλλά και ήττες. Εφτά over στα τελευταία της παιχνίδια η Κιλμάρνοκ.

Χιχόν - Πονφεραντίνα: Η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι δεδομένο ότι έχει βελτιωθεί τελευταία, όμως ο ένας βαθμός στα δύο πρόσφατα ματς την έχουν αφήσει κάπως πίσω. Έξι γκολ έχει δεχτεί σε δύο σερί η Πονφεραντίνα.

Μορεϊρένσε - Μπενφίκα: Τρία διαδοχικά under για την Μορεϊρένσε, που έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Πέντε σερί νίκες για την Μπενφίκα. Το ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση