» » » » » » » Preview στοίχημα Ligue 1: ΛΟΡΙΑΝ - ΛΙΛ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview στοίχημα Ligue 1: ΛΟΡΙΑΝ - ΛΙΛ
Δυνατό σημείο για στοίχημα σήμερα από τη Γαλλία, όπου θα κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ στη Βρετάνη, με τη Λοριαν να έχει μείνει "άσφαιρη" στα 2 τελευταία.

21:45 ΛΟΡΙΑΝ – ΛΙΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-7-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΟΡΙΑΝ-ΛΙΛ 0-1

ΛΟΡΙΑΝ: Βαριά ήττα για τη Λοριάν την προηγούμενη εβδομάδα. που ηττήθηκε με 0-4 εντός έδρας από τη Μπορντό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της άμυνας της Λοριάν έφτασαν εύκολα στην επικράτηση, πετυχαίνοντας 4 τέρματα μέχρι το 58'. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρα ήττα της Λοριάν, που έφτασε τα 7 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-3), κατρακυλώντας στην 11η θέση με 15 βαθμούς. Πάει στράφι το δυνατό φετινό ξεκίνημα, που την κρατούσε αήττητη για 8 αγωνιστικές. Αυτό οφείλεται κατά βάση στην προβληματική της άμυνα, αφού δέχεται 2 γκολ/αγώνα, έχοντας 25 γκολ παθητικό, τη 2η χειρότερη επίδοση της Λιγκ 1. Έχει 7 στα 9 τελευταία γκολ-γκολ. Τα τελευταία 4 με τη Λιλ ήταν under. Διαθέσιμος ξανά ο μέσος Κορνιέ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Εκουελέ-Μανγκά (1 συμμ.), ο πλάγιο μπακ Μαρέκ (6 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Τραορέ (9 συμμ./4 γκ./4 ασίστ).



ΕΝΤΟΣ: 2-3-1
ΓΚΟΛ: 11-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3


ΛΙΛ: Η απάντηση για τον διασυρμό από τη Μπάγερν στον Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε με το φτωχό - πλην τίμιο και δίκαιο - 1-0 επί της Μπρεστ εντός έδρας. (Καλού 45+1'). Είχε τον έλεγχο του αγώνα, απειλήθηκε ελάχιστα, αλλά παρά της καλές ευκαιρίες δεν έφτασε σε δεύτερο τέρμα. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μένοντας παράλληλα αήττητη για 5 αγωνιστικές (4-1-0), ανεβαίνοντας στην 7η θέση και απέχοντας 3 μόλις βαθμούς από την κορυφή. Τα 7 από τα 6 τελευταία για το πρωτάθλημα ήταν under, όπως και τα 5 τελευταία εκτός. Έχει χάσει μόλις 1 φορά στις 6 φετινές εξόδους της, ενώ δεν έχει χάσει από τη Λοριάν στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους (3-2-0). Επιστρέφει ο αριστερός μπακ Ντιν (9 συμμ.) και ο επιθετικός Μέντες (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο μέσος Μαρτέν (9 συμμ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-3-1
ΓΚΟΛ: 8-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν περιμένουμε να μείνει χωρίς γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι η πολύ καλή επιθετικά Λοριάν. Με το ρυθμό μάλιστα που δέχεται γκολ τελευταία, θα έρθει εύκολα το Over (2.10 Expekt), κόντρα στην ανεβασμένη Λιλ.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση