» » » » » » Τις χειρότερες επιθέσεις έχουν Βέροια και ΑΕΚ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Τις χειρότερες επιθέσεις έχουν Βέροια και ΑΕΚ
Λα Κορούνια - Λεβάντε: Την χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα έχει η Λα Κορούνια με 25 γκολ παθητικό. Μόνο πέντε δέχτηκε την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την Σαραγόσα (5-3). Σε θέσεις Ευρώπης διατηρείται η Λεβάντε, παρότι έχει σκοράρει μόλις 13 γκολ.

Φίτεσε - Ναϊμέγκεν: Εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής η Φίτεσε και το αξιοσημείωτο της φετινής της πορείας είναι το έξι στα έξι που έχει μακριά από την έδρα της. Πέντε ματς αήττητη η ανεβασμένη Ναϊμέγκεν.

Σερβέτ - Σιόν: Δεν έχει παραδώσει πνεύμα ακόμη η Σερβέτ και αναθάρρησε βαθμολογικά με τους πέντε βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια. Πέντε ματς δίχως ήττα για την Σιόν.



Γιουνγκ Μπόις - Σεντ Γκάλεν: Δύο σερί ήττες μετρούν οι Γιουνγκ Μπόις, που έβγαλαν πάντως δύσκολο πρόγραμμα. Στο -2 από την κορυφή η Σεν Γκάλεν.

Ινβερνές - Μάδεργουελ: Καλύτερη επίθεση ακόμη και από την Σέλτικ διαθέτει η Ινβερνές με 26 γκολ ενεργητικό. Δεν λέει να σταθεροποιήσει την απόδοση της η Μάδεργουελ.

Λιόν - Ρεμς: «Κόλλησε» στο 1-1 με την Σοσό η Λιόν, όμως δεν έχασε την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τέσσερα ματς δίχως νίκη για την Ρεμς.


ΟΦΗ - Λεβαδειακός: Σοβαρός ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 την Βέροια και δίνει σήμερα δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι. Επιτέλους νίκη για τον Λεβαδειακό με 2-1 επί του Άρη. Ήταν το μοναδικό goal/goal από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την ομάδα της Βοιωτίας.

Βάρεγκεμ - Σταντάρ Λιέγης: Στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Βάρεγκεμ. Ψάχνει να βρει σταθερότητα η Σταντάρ Λιέγης, αλλά τα 24 γκολ που έχει ως παθητικό αποτελούν εμπόδιο.

Φέγενορντ - Βίλεμ: Εφτά διαδοχικά over για την Φέγενορντ. Τρία στα τέσσερα over έχει η Βίλεμ, η οποία διασύρθηκε από την Φένλο με 4-1.

Ουτρέχτη - Τβέντε: Τέσσερα γκολ έχει πετύχει και ισάριθμα έχει δεχτεί στα έξι πρώτα εντός έδρας παιχνίδια η Ουτρέχτη. Τρία διαδοχικά no goal για την Τβέντε. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Μπολόνια - Παλέρμο: Έξι ματς χωρίς νίκη για την Μπολόνια και αναμενόμενα υποχώρησε εντός επικίνδυνης ζώνης. Μόλις μια ήττα στα εντός έδρας παιχνίδια για την Παλέρμο.

Κατάνια - Κιέβο: Πάντα δυνατή στην Σικελία η Κατάνια και φετινό ρεκόρ 4-1-1. Δύο απανωτά 4-6 γκολ για την Κιέβο.

Φιορεντίνα - Αταλάντα: Οι 10 από τους τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Φιορεντίνα έμειναν στο no goal. Τρεις σερί νίκες για την Αταλάντα, με σημαντικότερη αυτή της προηγούμενης στο ντέρμπι με την Ίντερ (3-2).

Σιένα - Πεσκάρα: Τρία γκολ μέσα σε τέσσερις αγώνες έχει πετύχει μόνο η Σιένα. Την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτει η Πεσκάρα με εννιά γκολ ενεργητικό. Δύσκολα να ξεφύγει από το under.

Ουντινέζε - Πάρμα: Έξι κολλητά goal/goal σε πρωτάθλημα και Europa League για την Ουντινέζε. Η Πάρμα θα ψάξει το πρώτο της γκολ μετά από δύο αγωνιστικές.

Ίντερ - Κάλιαρι: Οι εφτά από τις εννιά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της Ίντερ συνοδεύτηκαν από goal/goal και over.

Ακισάσπορ - Κασίμπασα: Τρία συνεχόμενα goal/goal από την πλευρά της Ακισάσπορ και τέσσερα διαδοχικά από την άλλη.

Καϊσέρισπορ - Γκαζιάντεπσπορ: Goal/goal έληξαν τα πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Βέρντερ Βρέμης - Φορτούνα: Η Βέρντερ Βρέμης κάνει μια νίκη, όμως δεν μπορεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Η Φορτούνα ήταν στο ξεκίνημα η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, αλλά στα τέσσερα τελευταία ματς έχει προλάβει να δεχτεί 13 γκολ!


Σάλτσμπουργκ - Βάκερ: Τρία σερί no goal για την Σάλτσμπουργκ, που πάντως σκόραρε οχτώ τέρματα σε δύο αγωνιστικές.

Βασιλεία - Γκρασχόπερς: Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας. Η Βασιλεία επιχειρεί την δική της αντεπίθεση και με νίκη σήμερα θα πλησιάσει στους τρεις βαθμούς την Γκρασχόπερς, που οδηγεί την κούρσα.

Θέλτα - Μαγιόρκα: Δυνατή εντός έδρας η Θέλτα με ρεκόρ 3-1-1. Πολλές απουσίες για την ντεφορμέ Μαγιόρκα.

Ξάνθη - Πανθρακικός: Γειτονικό ντέρμπι. Τέσσερα σερί no goal για την Ξάνθη. Τρία over στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για τον Πανθρακικό.

Βέροια - ΑΕΚ: Πέντε αγωνιστικές μακριά από την νίκη για την Βέροια, η οποία έχει σημειώσει όλο και όλο έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Μόλις τέσσερα τέρματα έχει πετύχει η ουραγός ΑΕΚ. Το under ευνοείται από την συμπεριφορά των δύο ομάδων.

Χέρακλες - Ρόντα: Έξι διαδοχικά over για την Χέρακλες και δεν είναι τυχαίο ότι συγκαταλέγεται στις ομάδες με την καλύτερη επιθετική γραμμή με 24 γκολ. Μετά από δύο σερί 0-0, η Ρόντα «έφαγε» πέντε γκολ από την Φέγενορντ στην ήττα με 5-2.

Φούλαμ - Σάντερλαντ: Τρεις κολλητές ισοπαλίες για την Φούλαμ που είναι πάντα δυνατή εντός έδρας (3-1-1). Μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα για την Σάντερλαντ και την πιο «φτωχή» επιθετικό γραμμή με ενεργητικό εφτά γκολ.

Νις - Τουλούζ: Στα 10 συνεχόμενα goal/goal έφτασε η Νις και είναι έτοιμη για ακόμη ένα. Ήττα σοκ με 4-2 εντός έδρας από την Αζαξιό για την Τουλούζ.

Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ: Παραδοσιακά οι κόντρες των δύο ομάδων έχουν πολλά τέρματα, σε συνδυασμό με 4-6 γκολ.

Αντάλιασπορ - Μπεσίκτας: Καλή παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα για την ανεβασμένη Μπεσίκτας 2-5-11 και τέσσερα διπλά τα τελευταία χρόνια.

Μπούρσασπορ - Μερσίν: Από το 1972 έχει να πανηγυρίσει διπλό στο γήπεδο της Μπούρσασπορ η Μερσίν.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Καμία ισοπαλία στις μεταξύ τους συγκρούσεις ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ εδώ και 13 ματς. Εννιά νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός, που θα έχει νέο προπονητή τον Ρότσα, ενώ ο ΠΑΟΚ τέσσερις.

Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Επιτέλους νίκη για την Γρανάδα και μάλιστα στην έδρα της ισχυρής Μπέτις με 2-1. Παράλληλα μετρά έξι σερί over. Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως μπαίνει σε μια περίοδο δύσκολου προγράμματος.

Φλαμένγκο - Παλμέιρας: Έφεση στα under έχει η Φλαμένγκο με 11 στα τελευταία 12 ματς. Στην δεύτερη κατηγορία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Παλμέιρας.

Φλουμινένσε - Κρουζέιρο: Η Φλουμινένσε έχει σκοράρει στα 32 από τα 35 φετινά της παιχνίδια. Μάλιστα μετρά και έξι σερί goal/goal. Δύο συνεχόμενα 4-6 γκολ για την Κρουζέιρο.

Σάο Πάολο - Ναούτικο: Ακόμη λίγους βαθμούς για να καπαρώσει την τέταρτη θέση θέλει η Σάο Πάολο. Η Ναούτικο είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στη Βραζιλία με ρεκόρ 1-3-13.

Σαμπντόρια - Τζένοα: Το ντέρμπι της πόλης. Πολύ πιθανό το 0-1 γκολ στο σύνολο τερμάτων, το οποίο έχει εμφανιστεί και στις τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.


Μπορντό - Μαρσέιγ: Από το 1977 έχει να βγάλει διπλό στην συγκεκριμένη έδρα η Μαρσέιγ. Η εφτά από τις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Μπορντό ήταν goal/goal.

Σεβίλλη - Μπέτις: Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, με τεράστιο μίσος. Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη για την Σεβίλλη, που έχει τρία over στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Η Μπέτις είναι το αφεντικό μέχρι στιγμής και σε θέσεις Champions League. Δύο σερί over για τους φιλοξενούμενους.

Ιντερνασιονάλ - Κορίνθιανς: Τα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της Ιντερνασιονάλ εμφάνισαν over. Τρεις σερί νίκες για την ανεβασμένη Κορίνθιανς.

Σπορ Ρεσίφε - Μποταφόγκο: Νίκη και μόνο νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση