» » » » » Preview στοίχημα Bundesliga: Σε κακή κατάσταση η Φορτούνα

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview στοίχημα Bundesliga: Σε κακή κατάσταση η Φορτούνα
Μεγάλη ευκαιρία για τους τρεις βαθμούς έχει η Βέρντερ κόντρα στη Φορτούνα, με τον άσο να αποτελεί από τα καλύτερα σημεία για στοίχημα στο σημερινό κουπόνι.

16:00 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 18-11-11

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Στο ντέρμπι με τη Σάλκε άνοιξε το σκορ με τον Χουντ στο 16’, είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, αλλά οι γηπεδούχοι που δεν ήταν και τόσο απειλητικοί (μόλις 5 σουτ στην εστία) κατάφεραν στην επανάληψη να πετύχουν δύο τέρματα (60’, 69’). Στο 93’ η ατυχία χτύπησε και πάλι τη Βέρντερ, με τον Χόλτμπι της Σάλκε να διώχνει εντυπωσιακά πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Πέτερσεν. Ακόμα ένα παιχνίδι με δυνατό αντίπαλο, που ήταν αρκετά καλή αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό. Αν ο Σάαφ πάντως συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο την ομάδα και κάνει και 2-3 καλές προσθήκες τον Γενάρη, μπορεί να βρεθεί εύκολα στην 6άδα. Με ελάχιστες 60', 69'/Χουντ 16' Εκτός ο αμυντικός μέσος Φριτζ (7 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 3-1-1
ΓΚΟΛ: 10-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Αν και βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 51’ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ δε μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και παραχώρησε τελικά την ισοπαλία με 1-1. Ο Κρούσε έδωσε το προβάδισμα μόλις στο 4’ αλλά δεν έδειξε τη διάθεση να κλειδώσει το παιχνίδι και έτσι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 39’, ενώ είχαν και δοκάρι στο 52’. Πρώτος βαθμός μετά από 4 συνεχόμενες ήττες, ενώ με αυτό το παιχνίδι έφτασε τα 6 εντός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη (0-4-2). Δεν είναι καλά τα πράγματα για τη νεοφώτιστη Φορτούνα, που έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στις 6 τελευταίες αγωνιστικές Τους 7 από τους 11 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει τους έχει πάρει εκτός έδρας. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος, ο αμυντικός Μαλεζάς (7 συμμ.) και οι μέσοι Εράτ, Αϊντίν, Φομίτσοφ.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-2
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κάτι της χρωστάει η τύχη της Βέρντερ από το τελευταίο και θα το πάρει από την αδύναμη Φορτούνα. Άσος στο 1.57 (William Hill).


18:30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-1-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 4' στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φορτούνα, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και έφτασε στην ισοφάριση στο 39΄με τον Χοσέλου. Δίκαιο το 1-1, ειδικά από τη στιγμή που έπαιζε με 10 από το 51’, λόγω της αποβολής του αμυντικού Κόμπερ, ενώ δεν έκανε και πολλά στον επιθετικό τομέα (γνώριμο σενάριο φέτος). Μία νίκη στα 6 τελευταία και η ομάδα του Μπάμπελ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Κόμπερ (11 συμμ.). Εκτός ο σέντερ μπακ (3 συμμ.), Κρις, Γιάισλε, Τέσκερ και οι μέσοι Βάις (2 συμμ.), Βούκσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.), που ακόμα αναρρώνει από άσχημο τροχαίο.

ΕΝΤΟΣ: 2-2-1
ΓΚΟΛ: 9-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Με τον Ντιέγκο σε εξαιρετική μέρα, πήρε γρήγορα το προβάδισμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν –που προερχόταν από αήττητο σερί 11 αγώνων- με 2-0 (4', 16'), ενώ ο Ντοστ έκανε το 3-0 στο 33'. Η Λεβερκούζεν βέβαια είχε δοκάρι λίγα λεπτά μετά το πρώτο τέρμα, αλλά και πάλι, η υπόλοιπη εικόνα της δε δικαιολογούσαν να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, μειώνοντας στο 91' στο τελικό 3-1. Παραμένει στη ζώνη των μπαράζ, αλλά ισοβαθμεί με τη Φορτούνα στους 11 και με ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα μπορέσει να κάνει άλμα σε ψηλότερες θέσεις, αφού η βαθμολογική διαφορά από τους προπορευόμενους δεν είναι μεγάλη. Οι 7 από τους 11 βαθμούς που έχει μαζέψει είναι από τους εκτός έδρας αγώνες. Όλες οι αναμετρήσεις με τη Χόφενχαϊμ ήταν over, οι 6 γκολ-γκολ. Εκτός οι αμυντικοί Κυργιάκος, Φελίπε (1 συμμ.), οι μέσοι Κλιχ, Μεντόγιεβιτς, Χασάνι (3 συμμ.), Πίλαρ και ο επιθετικός Χέλμες.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-3
ΓΚΟΛ: 5-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βόλφσμπουργκ θα προσπαθήσει να το πάει πιο συντηρητικά, ενώ και η Χόφενχαϊμ δε φημίζεται για τα επιθετικά της προσόντα (ασχέτως που την πάει πολύ τύχη) ώρες-ώρες. Ρίσκο στα λίγα γκολ (under 1.73 StanJames).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση