» » » » » Στοιχήμα Bundesliga: Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Άιντραχτ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Στοιχήμα Bundesliga: Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Άιντραχτ
Δυνατό σημείο για το σημερινό στοίχημα ο άσος της Άιντραχτ επί της αδύναμης Άουγκσμπουργκ.

16:30 ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡ. – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -
ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡ.: Με το άκρως τιμητικό 0-2 έφυγε από το Μόναχο η Άιντραχτ, η οποία είχε και δοκάρι στο 50’, αλλά τελικά δε μπόρεσε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Τα γκολ στο 44’ και στο 77’ με πέναλτι. Παρά τα 3 ματς χωρίς τρίποντο (1 στα 5 τελευταία), η φετινή ευχάριστη έκπληξη της Μπουντεσλίγκα παρέμεινε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και διατηρεί στο έπακρο τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια (3η, 20 βαθμούς). Μόνο μακροχρόνιες απουσίες που δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Βε.


ΕΝΤΟΣ: 4-2-0
ΓΚΟΛ: 14-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ουραγό Άουγκσμπουργκ, που στάθηκε μεν καλά απέναντι στην πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ, αλλά δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 1-3. Ήταν πίσω στο σκορ ήδη από το 9’, στο 70’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-3, με τον Μέλντερς να μειώνει στο 81’, ενώ είχε και δοκάρι στο 62’. Με μια μόλις νίκη σε 11 αγωνιστικές συνεχίζει στον πάτο της βαθμολογίας και η μέχρι τώρα εικόνα της δε δείχνει πως θα μπορούσε να αλλάξει κάτι τέτοιο (εξαίρεση η εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι). Μεγάλο το πρόβλημα στην ευστοχία, παρά στην τελική, έχοντας σκοράρει μέχρι τώρα μόλις 6 φορές (τα 3 σε 1 παιχνίδι και τα άλλα τρία σε ήττες με 1-3). Μοναδική απουσία ο μέσος Βογκτ (9 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-2-3
ΓΚΟΛ: 1-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ιδανική ευκαιρία για την Άιντραχτ να επιστρέψει στις νίκες. Άσος στο 1.83 (William Hill).


16:30 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  – ΜΠΑΓΕΡΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 11-11-35
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΜΠΑΓΕΡΝ 0-1

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’ με 0-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάιντς και παρά τη μείωση στο σκορ από τον Νίλσον (40’) δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι ως το τέλος, κάνοντας την 4η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της. Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ισοβαθμώντας με Φορτούνα και Βόλφσμπουργκ στους 11 και μετρώντας 6 ήττες στα 8 τελευταία. Τιμωρημένος ο μέσος Μπάλιτς (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Στέφαν, οι μέσοι Κουν (4 συμμ.), Χλούσεκ και ο επιθετικός Μέντλερ.

ΕΝΤΟΣ: 1-2-2
ΓΚΟΛ: 3-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΜΠΑΓΕΡΝ: Δίκαια η επικράτηση επί της Άιντραχτ στο Μόναχο με 2-0. Ο Ριμπερί άνοιξε το σκορ στο 44’, ενώ το τελικό  σκορ έγραψε ο Αλάμπα με πέναλτι στο 77’. Συνεχίζει φυσικά πρώτη στο πρωτάθλημα, με τη 2η Σάλκε να βρίσκεται στο -7. Έχει το απόλυτο εκτός έδρας (5 στα 5) και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ. Έχει κρατήσει μάλιστα το μηδέν στην άμυνα στα 7 από τα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα Είναι αήττητη στα 9 τελευταία από τη Νυρεμβέργη (6-3-0). Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Βαλένθια. Διαθέσιμος ξανά ο επιθετικός Γκόμες και πιθανό να πάρει λεπτά συμμετοχής. Εκτός ο αμυντικός Μπόατενγκ (11 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 5-0-0
ΓΚΟΛ: 15-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μοιάζει αδύνατο η Νυρεμβέργη να κοντράρει τη Μπάγερν. Χαμηλό το διπλό στο 1.30 (ενδεικτική η πρόταση), ίσως αυτό συμβεί με αρκετά γκολ (1.55 Bet365).


16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 23-26-35
ΠΕΡΥΣΙ: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1-1

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10’ από τη Γκρόιτερ Φιρτ, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 12’ και ισοφάρισε με τον Βεντ στο 22’. Οι γηπεδούχοι την αιφνιδίασαν και πάλι στο 43’, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα, αλλά η επανάληψη ήταν καθαρά δική της υπόθεση, καταφέρνοντας να σκοράρει άλλες 3 φόρες με τους Στρανζλ (51’), Χέρμαν (57’) και Μαρξ (92’ πεν.), με τους γηπεδούχους να χάνουν και δεύτερο παίχτη, παίζοντας με 9 για τα τελευταία δευτερόλεπτα. Με μια ήττα στα 5 τελευταία ανέβηκε στην 8η θέση, 3 βαθμούς μακριά από την 4άδα. Στα αρνητικά η ευκολία που δέχεται γκολ, έχοντας μέχρι τώρα τη 2η χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη υποδέχεται την ΑΕ Λεμεσού. Εκτός ο αριστερός μπακ Ντεμς (9 συμμ.) και ο επιθετικός ντε Γιόνγκ (7 συμμ./2 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-2-1
ΓΚΟΛ: 9-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Τα γκολ των Γκεντνερ (21’), Ιμπίσεβιτς (37’, πεν.) έδειχναν ότι η Στουτγάρδη θα έφτανε σε μια άνετη επικράτηση στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Αννόβερο, αλλά στην επανάληψη έμοιαζε λες και τα παράτησε και κατάφερε να δεχτεί 4 γκολ μέσα σε 16 λεπτά (57’, 65’, 68’, 73’). Τερμάτισε με το χειρότερο τρόπο το αήττητο των 7 αγώνων, δεχόμενη σε ένα ματς όσα γκολ είχε δεχτεί στα 8 προηγούμενα! Δεν έχει χάσει στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στο Μπορούσια-Παρκ. Την Πέμπτη στο Γιουρόπα φιλοξενείται από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Εκτός ο αμυντικός Χόογκλαντ (2 συμμ.), οι μέσοι Μπα (1 συμμ.), Ντιντάβι, Οντέλ και οι επιθετικοί Τορούν (5 συμμ.), Κακάου (5 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-2-1
ΓΚΟΛ: 6-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γρίφος η αναμέτρηση. Ειδικά η Στουτγάρδη, μας μπέρδεψε πολύ στην τελευταία αναμέτρηση. Θα προτιμήσουμε το κάπως πιο ασφαλή γκολ-γκολ (1.53 William Hill).


19:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  – ΣΑΛΚΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
ΠΕΡΥΣΙ:

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Βρήκε απέναντι της μια ψυχωμένη Βόλφσμπουργκ, η οποία προηγήθηκε στο 4’ και μέχρι το 33’ είχε κάνει το 0-3. Η Λεβερκούζεν είχε δοκάρι στο 9’, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο στο υπόλοιπο πρώτο μέρος, μειώνοντας στο τελικό 1-3 με τον Κίσλινγκ. Το αήττητο των 12 συνολικά αγώνων πήγε περίπατο, αλλά στη βαθμολογία συνέχισε να βρίσκεται πολύ στις προνομιούχες θέσεις. Παραμένει αήττητη φέτος εντός έδρας (3-2-0). Οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σάλκε ήταν under. Την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Μέταλιστ Χάρκιβ. Οι απουσίες δε λείπουν και σήμερα: Εκτός οι αμυντικοί Βαμπ (4 συμμ./1 ασίστ), Κάντλετς (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο μέσος Σαμ (5 συμμ./4 γκ.) και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 3-2-0
ΓΚΟΛ: 10-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΣΑΛΚΕ: Η τύχη ήταν με το μέρος της Σάλκε στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέρντερ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16’, στη συνέχεια είχαν δύο δοκάρια, αλλά η Σάλκε παρότι δεν είχε πολλές ευκαιρίες κατάφερε να σημειώσει δυο τέρματα με τους Νόισταντερ (60’), Ντράξλερ (69’). Στο 92’ μάλιστα ο Χόλτμπι, ακριβώς πάνω στη γραμμή με θεαματική κεφαλιά, απέτρεψε το 2-2, με τον Παπαδόπουλου δίπλα του να τον κοιτάει αποσβολωμένος για κανένα δίλεπτο, σαν να του λέει: «Μεγάλε, τι έκανες;»!. Την Τετάρτη φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Εκτός οι αμυντικοί Ουτσίντα (7 συμμ./1 γκ.), Χόγκερ (7 συμμ./1 γκ.), Μέτζελντερ και ο μέσος Πλιάτσικας.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-1
ΓΚΟΛ: 10-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η καλή εντός έδρας Λεβερκούζεν, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες, υποδέχεται μια από τις πιο σταθερές δυνάμεις του πρωταθλήματος. Το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες μοιάζει το πιο πιθανό (1.50 SportingBet).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση