» » » » » » Στοίχημα Bundesliga: Πολλά γκολ στο Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Στοίχημα Bundesliga: Πολλά γκολ στο Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης
Μεγάλες μάχες στο μέσο του πίνακα στη Γερμανία, κάτι που με λίγη προσοχή  μπορεί να κάνει πιο αποδοτικό το στοίχημα μας, αρκεί να αποφύγουμε τις κακοτοπιές.

16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ  – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 29-7-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 2-1

ΜΠΑΓΕΡΝ: Από δύο σερί εκτός έδρας 1-1 προέρχεται η Μπάγερν. Στο πρώτο για το πρωτάθλημα, αγωνίστηκε με τη Νυρεμβέργη, προηγήθηκε με τον Μάντζουκιτς μόλις στο 3’, ισοφαρίστηκε στο 46’ και παρότι έπαιξε με παίχτη παραπάνω από το 76’ δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Παρόμοια η εικόνα και την Τρίτη στο παιχνίδι με τη Βαλένθια: οι γηπεδούχοι, αν και αγωνίζονταν από το 33’ με παίχτη λιγότερο, άνοιξαν το σκορ στο 77’, με τη Μπάγερν να ισοφαρίζει στο 82’ με τον Μίλερ. Παρά τη γκέλα στη Μπουντεσλίγκα η ήττα της Σάλκε τη βοήθησε να αυξήσει τη διαφορά στους 8, 9 από τη Ντόρτμουντ. Εξαιρετική στην άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις 5 τέρματα, έχοντας ταυτόχρονα και την καλύτερη επιθετική επίδοση (33’). Under τα τρία τελευταία. Εκτός ο αμυντικός μέσος Λουίζ Γκουστάβο (9 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Ρόμπεν (5 συμμ.).



ΕΝΤΟΣ: 5-0-1
ΓΚΟΛ: 17-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Αιφνιδιάστηκε από τη Φράιμπουργκ και δέχτηκε τέρμα μόλις στο 11’. Ο Αμπντελαουέ ισοφάρισε με πέναλτι στο 33’, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι στο 55’, με το Αννόβερο να μην καταφέρνει να σώσει ούτε το βαθμό, παρά την πίεση στα τελευταία λεπτά. Παρέμεινε τουλάχιστον στην 6η θέση, αλλά είδε να την πιάνουν στους 17 Βέρντερ, Μάιντς και Αμβούργο. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα υποδέχτηκε τη Τβέντε, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και έμεινε δίκαια στο 0-0. Έχει σκοράρει στα 9 από τα 10 εκτός σε όλες τις διοργανώσεις φέτος έχοντας δεχτεί γκολ στα 8. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ράντλινγκερ, οι αμυντικοί Φελίπε (1 συμμ./1 γκ.), Σούλτσε και οι μέσοι Αντρέασεν (4 συμμ./2 γκ.), Αϊσιτσέκ, Σούνμαν, Γκάισλμαν.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-3
ΓΚΟΛ: 10-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τρία σερί Under για τη Μπάγερν είναι ασυνήθιστο και λογικά δε θα γίνουν τέσσερα, έχοντας για αντίπαλο το ευάλωτο αμυντικά Αννόβερο. Over 3.5 στο 1.85 (Interwetten).


16:30 ΣΑΛΚΕ  – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 30-19-27

ΣΑΛΚΕ: Δεν ήταν καλή στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν και γνώρισε την ήττα με 0-2 εκτός έδρας, με τον Κ. Παπαδόπουλο να αποβάλλεται στο 82’ με δεύτερη κίτρινη. Δύο ήττες στα τρία τελευταία, που αύξησε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερν στους 8, με τη Σάλκε να ισοβαθμεί με την Άιντραχτ στους 23 και να έχει στο -1 τη Ντόρτμουντ. Την Τετάρτη υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό και επικράτησε δίκαια με 1-0. Είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και απείλησε έχοντας δοκάρι από μακρινό σουτ. Στην επανάληψη οι προσπάθησαν να την κλείσουν αλλά στο 77’ ο Φουκς σκόραρε για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό των τελευταίων τριών αγώνων ότι δημιουργεί με δυσκολία πολλές τελικές. Αήττητη στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Άιντραχτ (8-3-0). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Κ. Παπαδόπουλος (9 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Χέγκερ (7 συμμ./1 γκ.) και  μέσος Πλιάτσικας.

ΕΝΤΟΣ: 5-0-1
ΓΚΟΛ: 12-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αρνητικά αποτελέσματα για την Άιντραχτ, που επικράτησε εύκολα της Άουγκσμπουργκ με 4-2 εντός έδρας. Πρωταγωνιστής ο Μάιερ, που σημείωσε δύο τέρματα (52’, 75’ πεν.). Το πρώτο ήρθε από αυτογκόλ, ενώ το 2-0 έκανε ο Άιγκνερ στο 32’. Πλέον συγκατοικεί με τη Σάλκε στη 2η θέση και τους 23 βαθμούς. Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις, με εξαίρεση την πρόσφατη παρένθεση, δείχνουν ότι μπορεί να παραμείνει εντός 4άδας μέχρι τέλους, παρουσιάζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μόνο μακροχρόνιοι απόντες, που δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Φε.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-3
ΓΚΟΛ: 7-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ χαμηλός ο άσος για δύο ομάδες που βρίσκονται στα ίδια επίπεδα εγχώρια. Αν ήταν εντός η Άιντραχτ μπορεί και να κοντράραμε τη Σάλκε αλλά τώρα δύσκολα. Προς ισοπαλία θα πάει το ματς (4.33 Bet365).


16:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 11-6-15
ΠΕΡΥΣΙ: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ 3-1

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Είχε σαφώς λιγότερες φάσεις από τη Χόφενχαϊμ, αλλά έδειξε ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο και με μεγάλη αποτελεσματικότητα έφτασε στο 3-0 (Χασέμπε 7’, Ντοστ 24’, Νάλντο 78’) με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο τελικό 3-1 στο 88’. Έχει πατήσει γκάζι η Βόλφσμπουργκ, που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, πετυχαίνοντας τρεις νίκες στα 4 τελευταία. Ανέβηκε έτσι στη 13η θέση, 3 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και 3 μακριά από την εξάδα. Εν μέρει είναι και λίγο αστείο πάντως το πώς παίζει η ομάδα και πως ΔΕΝ έπαιζε όσο ήταν ο Μάγκατ στο τιμόνι. Εκτός οι αμυντικοί Κυργιάκος, Φελίπε (1 συμμ.), οι μέσοι Χασάνι (3 συμμ.), Πίλαρ και ο επιθετικός Χέλμες.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-3
ΓΚΟΛ: 4-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παλικαρίσια νίκη για τη Βέρντερ, που επικράτησε δίκαια εντός έδρας της Φορτούνα με 2-1. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 10’, αλλά ήταν καλύτερη και έφτασε στην ισοφάριση στο 51’ με τον Πέτερσεν. Η πίεση συνεχίστηκε ακόμα και όταν έμεινε με 10 στο 77’, λόγω της αποβολής του Λουκίμια, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Ντε Μπρόιν στο 82’. Μια ήττα στα 5 τελευταία, που την έχουν φέρει ισόβαθμη με το 6ο Αννόβερο στους 17. Όσο καλή είναι εντός άλλη τόσο αδύναμη στα εκτός, μετρώντας μόλις μία νίκη σε 6 εξόδους. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μουλονγκοτί (7 συμμ.). Εκτός ο μέσος Μπάργκφρεντ (7 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-4
ΓΚΟΛ: 8-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βέρντερ αδικεί τον εαυτό της φέτος αλλά και έχει μεγάλη ατυχία, όπως φάνηκε και σε πολλά ματς, ειδικά εκτός έδρας (Μπάγερν, Σάλκε). Αν συνεχιστεί αυτό και σήμερα, η ανεβασμένη και αποτελεσματική Βόλφσμπουργκ μπορεί να συνεχίσει με νίκες.


16:30 ΜΑΪΝΤΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: ΜΑΪΝΤΣ-ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ 1-2
ΠΕΡΥΣΙ: 2-6-4

ΜΑΪΝΤΣ: Άλλη μια μέτρια εκτός έδρας εμφάνιση για τη Μάιντς, έχασε όμως από το Αμβούργο με 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν τρομερά ανώτεροι, αλλά ήταν πιο ουσιαστικοί σε σχέση με τη Μάιντς και πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 67’. Σε 7 εξόδους έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις μία φορά, και αυτή την, μέχρι πριν λίγο καιρό, πεσμένη ψυχολογικά Βόλφσμπουργκ. Σαφώς καλύτερη εντός, όπου μετράει 4 διαδοχικές νίκες, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στις τρεις. Σε αυτό στηρίζεται και η καλή  βαθμολογική της θέση, ισοβαθμώντας με το 6ο Αννόβερο στους 17 (όσους και Βέρντερ, Αμβούργο, Φράιμπουργκ). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μίλερ, οι αμυντικοί Σιλκ, Μπούνγκερτ (7 συμμ.), ο μέσος Εντέ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Τσουπό-Μοτίνγκ (5 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 4-0-1
ΓΚΟΛ: 8-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι που σκόραρε δύο τέρματα (3’, 15’ πεν.), επικράτησε δίκαια εντός έδρας της αδύναμης Γκρόιτερ Φιρτ με 3-1. Το τρίτο γκολ ο Γκέτσε στο 41’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισοφαρίσει προσωρινά στο 5’. Ο Πολωνός φορ πρωταγωνίστησε και στο  ματς της Τετάρτης στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, με την ομάδα του να φτάνει δίκαια στη νίκη με 4-1. Ο Γκέτσε (36’) σκόραρε και πάλι, όπως και ο Ρόις (8’). Η μείωση έγινε στο 88’. Αυτά που έκανε δυο χρόνια τώρα στη Γερμανία είπε να τα κάνει και Ευρώπη, κλειδώνοντας με αυτή τη νίκη την πρόκριση στους «16» σε έναν όμιλο με Άγιαξ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ. Η αντίστροφη πορεία στα εγχώρια είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει 4η, 9 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Αήττητη στα 4 τελευταία (3-1-0), όπως και στα 4 τελευταία εντός. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Αλομέροβιτς, ο αμυντικός Οβομογιέλα, οι μέσοι Μπέντερ (5 συμμ.), Αμινί και ο επιθετικός Ντουκς.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-1
ΓΚΟΛ: 12-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο ρυθμός της Ντόρτμουντ στα τελευταία μοιάζει με πραγματικής πρωταθλήτριας. Μπορεί να προέρχεται από εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά αν έχει απόδοση όπως στα τελευταία, η καλή κατά τα άλλα Μάιντς, δύσκολα να της αντισταθεί. Διπλό στο 1.67 (MyBet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση