» » » » » Πάμε στοίχημα Premier League: Δύσκολη έξοδο για την Αρσεναλ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

 

Πάμε στοίχημα Premier League: Δύσκολη έξοδο για την Αρσεναλ
17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΠΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 25-10-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΚΠΡ 2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝ.: Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκε απέναντί της μια πολύ καλά στημένη Νόριτς, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δε μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε στο 60’ και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 0-1, τερματίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί των 5 αγωνιστικών. Την Τρίτη αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στη Γαλατά στην Τουρκία και ηττήθηκε και πάλι με 0-1, αυτή τη φορά «αναίμακτα», αφού έχει ήδη εξασφαλίσει στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν ισχύει το ίδιο και για την ήττα στο πρωτάθλημα, η οποία την έριξε από την κορυφή και είδε τη Σίτι να την προσπερνάει με 1 βαθμό. Τρομερή παραγωγικότητα επιθετικά, το ακριβώς αντίθετο ανασταλτικά , έχοντας δεχτεί 17 γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Πριν τις 2 σερί ήττες με 0-1 προερχόταν από 13 σερί over. Οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις με τη ΚΠΡ ήταν under. Εκτός ο τερματοφύλακας Ντε Χέα (7 συμμ.), οι αμυντικοί Έβανς (7 συμμ./1 γκ.), Βίντιτς (4 συμμ.), οι μεσοεπιθετικοί Νάνι (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Καγκάβα (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο Ρούνεϊ (8 συμμ./2 γκ./5 ασίστ).


ΕΝΤΟΣ: 4-0-1
ΓΚΟΛ: 15-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΚΠΡ: Ούτε τη Σαουθάμπτον δεν κατάφερε να κερδίσει η ΚΠΡ, από την οποία ηττήθηκε 1-3 εντός έδρας. Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-2, μείωσε με τον Χοϊλέ στο 49’, αλλά κατάφερε να πετύχει το 1-3 μόνη της, με αυτογκόλ του Φέρντιναντ. Οριακό ματς για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και πάλι η ΚΠΡ έδωσε χώρο στους αντιπάλους και το πλήρωσε ακριβά. Συνεχίζει στον πάτο της βαθμολογίας, ως η μόνη ομάδα χωρίς νίκη. Πασιφανές ότι ο Χιούζ δε μπορεί να διαχειριστεί το εξαιρετικό υλικό που διαθέτει, αλλά και πάλι παραμένει στο τιμόνι της ομάδας. Ίσως η διοίκηση περιμένει να του φορτώσει μια ακόμα ντροπιαστική ήττα πριν τον απομακρύνει. 0-3-9 στα τελευταία απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Εκτός ο αρχηγός-μέσος Παρκ Γι-Σουνγκ (8 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Τζόνσον (3 συμμ.), Ζαμόρα (10 συμμ./3 γκ.), Εφρέμ.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-5
ΓΚΟΛ: 5-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ούτε λόγος για σημείο, αφού μόνο από θαύμα θα σπάσει ο άσος (αν και βέβαια στο μεγάλο νησί όλα γίνονται). Με το ρυθμό που δίνει η Μάντσεστερ σε καλή μέρα περιμένουμε πολλά γκολ. Λογικό και το over 3.5 (1.87 Bwin).


17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ  - ΝΟΡΙΤΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 17-15-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΟΡΙΤΣ 1-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Προηγήθηκε με τον Νέισμιθ στο 10’, αλλά η Ρέντινγκ αντέδρασε στην επανάληψη, ισοφάρισε στο 51’ και πήρε προβάδισμα στο 79’, με τον Φελαϊνί να σημαδεύει το δοκάρι 2’ αργότερα. Μία μόλις νίκη στα 6 τελευταία, αλλά οι αρκετές ισοπαλίες της έχουν επιτρέψει να βρίσκεται ακόμα στα ψηλά πατώματα (5η). Αήττητη από τη Νόριτς στα 7 τελευταία (4-3-0). Εκτός οι αμυντικοί Νέβιλ (11 συμμ.), Χίμπερτ (3 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (3 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Μιραλάς (10 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Ανιτσέμπε (6 συμμ./2 γκ.). Τιμωρημένος ο υπερπολύτιμος μέσος Φελαϊνί.

ΕΝΤΟΣ: 3-2-0
ΓΚΟΛ: 10-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΝΟΡΙΤΣ: Ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ και πήρε δίκαια τη  νίκη με γκολ του Πίλκινγκτον στο 60’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή αλλά δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω. Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ (Στόουκ, Άρσεναλ), πέμπτο παιχνίδι αήττητη η Νόριτς, που επιτέλους βγάζει το περσινό καλό πρόσωπο. Στο μεσοδιάστημα κέρδισε και την Τόττεναμ για το Λιγκ Καπ. Ξέφυγε για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις (+5), ενώ στα θετικά είναι ότι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 4 από τα 5 τελευταία για το πρωτάθλημα. Εκτός ο αμυντικός Μάρτιν (9 συμμ.) και ο επιθετικός Κέιν (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-3-3
ΓΚΟΛ: 3-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολη αναμέτρηση. Σημαντική η απουσία του Φελαϊνί για την Έβερτον που δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά και πάλι δεν τη βλέπουμε να χάνει. Ούτε όμως και την πολύ ανεβασμένη Νόριτς. Ισοπαλία στο 4.40 (BetVictor).


19:30 ΑΣΤΟΝ  ΒΙΛΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 60-38-69
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Δεν ήταν κακή στο παιχνίδι με τη Σίτι, αλλά στο δεύτερο μέρος «παραδόθηκε» και γνώρισε τελικά την ήττα με 0-5 εκτός έδρας. Είχε φάσεις από το ξεκίνημα, αλλά δέχτηκε το γκολ από «αναμπουμπούλα» στη περιοχή μετά από κόρνερ στο 43’, ενώ της καταλογίστηκε άδικα πέναλτι στην επανάληψη για το 0-2 (54’). Κάπου εκεί τα παράτησε και στη συνέχεια δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο (65’ πεν., 67’) και το τελευταίο στο 74’. Δεύτερη σερί ήττα για τους Βίλατζερς, που προηγουμένως είχαν αρχίσει να βγάζουν καλά στοιχεία, όπως άλλωστε έχουν κάνει και στα δύο τελευταία παρά το αρνητικό αποτέλεσμα. Το κακό είναι ότι συνεχίζει με ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, τη στιγμή που βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και καίγεται για βαθμούς. Δεν έχει κερδίσει την Άρσεναλ στις 13 τελευταίες φορές που την έχει φιλοξενήσει (0-6-7). Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία εντός. Εκτός οι αμυντικοί Μπένετ (6 συμμ.), Νταν, οι μέσοι Ν’Ζόγκμπια (7 συμμ.), Χερντ (2 συμμ.), Γκάρντνερ (1 συμμ.), Πετρόφ και ο επιθετικός Μπεντ (9 συμμ./2 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-2-2
ΓΚΟΛ: 7-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: Βρέθηκε να χάνει στο ντέρμπι με την Τόττεναμ στο 10’, από γκολ του Αντεμπαγιόρ, ο οποίος αποβλήθηκε μετά από 8’ και έδωσε την ευκαιρία στους κανονιέρηδες να αντιδράσουν, παίρνοντας το προβάδισμα πριν το ημίχρονο με 3-1 (Μερτεσάκερ 24, Ποντόλσκι 42’, Ζιρού 45’+1) και να σημειώσει άλλα 2 τέρματα στην επανάληψη (Καθόρλα 60’, Γουόλκοτ 90’+1), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν προσωρινά σε 4-2 στο 70’. Ανέβηκε έτσι στην 6η θέση, 4 βαθμούς πίσω από την 4άδα. Την Τετάρτη επικράτησε άνετα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Μονπελιέ εντός έδρας με 2-0, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα 5 τελευταία με τη Βίλλα ήταν over. Εκτός ο τερματοφύλακας Φαμπιάνσκι, οι αμυντικοί Αντρέ Σάντος (6 συμμ.), Γκιμπς (7 συμμ.), οι μέσοι Ντιαμπί (5 συμμ.), Ροσίτσκι και οι επιθετικοί Γουόλκοτ (10 συμμ./3 γκ./4 ασίστ), Ζερβίνιο (8 συμμ./3 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 7-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν παίζει άσχημα η Βίλλα, παρά τα αποτελέσματα και η θέση που βρίσκεται δεν της αξίζει. Η Άρσεναλ είναι αρκετά ευάλωτη στα εκτός έδρας. Περιμένουμε αμφότερες να σκοράρουν (1.57 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση