» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Γκολ στο Ράιν-Νέκαρ-Αρίνα

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Γκολ στο Ράιν-Νέκαρ-Αρίνα
18:30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-7
ΠΕΡΥΣΙ: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει η εντός έδρας ήττα με 1-3, αφού απειλήθηκε κυρίως από στημένα και της Λεβερκούζεν της βγήκε. Δεν τα πάει καλά και το φάσμα του υποβιβασμού πλησίασε ανησυχητικά, αφού πλέον ισοβαθμεί με τη 18η Νυρεμβέργη στους 12 βαθμούς. Μία νίκη στα 5 τελευταία, μία και στα 4 τελευταία εντός (1-1-2). Η μείωση στο 88’ από τον Ντερντιγιόκ. 5 στα 6 τελευταία ήταν over, τα τρία τελευταία γκολ-γκολ. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Εκτός οι αμυντικοί Βέστεργκααρντ (3 συμμ.), Τέσκερ, Κρις και οι μέσοι Βούκσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.), Βάις (2 συμμ.), Βίζερ.


ΕΝΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 10-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Απείλησε πάμπολλες φορές τη Σάλκε και έφτασε εύκολα στην εντός έδρας νίκη με 2-0 εντός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν φλύαρη κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνίδι. Την Πέμπτη στο Χάρκοβο γνώρισε την ήττα από τη Μέταλιστ με 0-2 παίζοντας όμως με τα δεύτερα. Μικρό το κακό, αφού η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη αγωνιστική. Μία ήττα στα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα, την κρατάει ακόμα κοντά στο κυνήγι της 2ης θέσης. Δεν έχει χάσει ποτέ από τη Χόφενχαϊμ. Κανονικά διαθέσιμος ο βασικός τερματοφύλακας Λένο. Εκτός οι αμυντικοί Σβάαμπ (4 συμμ./1 ασίστ), Κάντλετς (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο μέσος Σαμ (5 συμμ./4 γκ.) και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-3
ΓΚΟΛ: 9-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θετική η προϊστορία της Λεβερκούζεν, αλλά περιμένουμε αντίδραση από τη Χόφενχαϊμ, που δε θέλει να γνωρίσει ακόμα μια εντός έδρας ήττα. Περιμένουμε αναμέτρηση με πολλά γκολ (1.62 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση