» » » » » » Απειλείται το αήττητη της Μάντσεστερ Σίτι

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Απειλείται το αήττητη της Μάντσεστερ Σίτι
Εσπανιόλ - Χετάφε: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Εσπανιόλ και με δύο σερί ήττες επέστρεψε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 3/4 over για την Χετάφε στα τελευταία της παιχνίδια.

Ρόντα - Άγιαξ: Οχτώ διαδοχικά over μετρούν Ρόντα και Άγιαξ στις μεταξύ τους κόντρες, ανεξαρτήτου έδρας.

Μονπελιέ - Μπορντό: Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την Μονπελιέ, που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας. Αντιθέτως η Μπορντό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με τρεις κολλητές νίκες έφτασε στο -1 από την πρωτοπόρο Λιόν.


Κέρκυρα - Βέροια: Οι δύο ομάδες τίθενται για πέμπτη φορά αντιμέτωπες στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος και το δεδομένο είναι ότι σε κανένα από τα προηγούμενα ματς δεν έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο. Αμφότερες έχουν από δύο εντός έδρας νίκες.


Σουόνσι - Λίβερπουλ: Τέσσερα στα πέντε goal/goal για την Σουόνσι, που είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη. Εφτά αγωνιστικές αήττητη μετράει η Λίβερπουλ.

Αϊντχόφεν - Φίτεσε: Εννιά από τις 13 αναμετρήσεις της Αϊντχόφεν εμφανίστηκαν 4-6 τέρματα. Έξι στα έξι εκτός έδρας η εντυπωσιακή Φίτεσε.

Αλκμαάρ - Φέγενορντ: Τέσσερα διαδοχικά goal/goal για την Αλκμάαρ. Οχτώ σερί over για την Φέγενορντ. Αναμένεται πολύ ανοιχτό παιχνίδι.

Κιέβο - Σιένα: Τρία σερί over για την Κιέβο, που δίνει σήμερα κρίσιμο παιχνίδι παραμονής. Σκληρό... καρύδι η Σιένα, που μάζεψε εφτά πολύτιμους βαθμούς στα τρία τελευταία της παιχνίδια, που ήταν όλα under και no goal.

Σαμπντόρια - Μπολόνια: Δεύτερο κολλητό εντός έδρας παιχνίδι για την Σαμπντόρια μετά το ευεργετικό 3-1 επί της Τζένοα στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Σημαντική νίκη και για την Μπολόνια, που «καθάρισε» με 3-0 την Παλέρμο.

Τορίνο - Φιορεντίνα: Η Τορίνο γνώρισε την περασμένη Δευτέρα την πρώτη εκτός έδρας ήττα, καθώς έχασε στο «Ολίμπικο» από την Ρόμα με 2-0. Πέντε σερί νίκες για την Φιορεντίνα, που είναι πρώτη σε συγκομιδή βαθμών εντός έδρας.

Πεσκάρα - Ρόμα: Η Πεσκάρα είναι η μοναδική ομάδα με μονοψήφιο αριθμό (9), σε αντίθεση με την Ρόμα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Serie A.

Αταλάντα - Τζένοα: Τρία διαδοχικά over για την Αταλάντα, η οποία είναι ισχυρή στο Μπέργκαμο με ρεκόρ 4-0-2. Τις έξι σερί ήττες έφτασε η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, Τζένοα.

Γκαζιάντεπσπορ - Μπουγιουκσεχίρ: Τρεις αγωνιστικές μακριά από την νίκη η Γκαζιάντεπσπορ και αναγκαστική υποχώρηση στον πίνακα της βαθμολογίας. 3/4 goal/goal για την Μπουγιουκσεχίρ, που δέχτηκε τουλάχιστον ένα τέρμα και στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Φραϊμπουργκ - Στουτγάρδη: Δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα η Φραϊμπουργκ, το απέδειξε μάλιστα με την νίκη επί του Αννόβερου εκτός έδρας με 2-1. Δύο σημαντικές επιτυχίες και για την Στουτγάρδη σε Γερμανία και Europa League.

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ: Την χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ διαθέτει η Σαουθάμπτον με 30 γκολ παθητικό. Με δύο σερί εντός έδρας ήττες η Νιούκαστλ δείχνει ότι δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος: Δεύτερο απανωτό εντός έδρας παιχνίδι, έπειτα από την εύκολη νίκη επί του Ατρομήτου με 3-0. Άνετη επικράτηση και για τον εντυπωσιακό Πανιώνιο, που κέρδισε με 4-0 τον Πλατανιά.

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός: Με νέο προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη θα πορεύεται από εδώ και πέρα ο Πλατανιάς, ο οποίος έχει να γευτεί την νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Αλλαγή ψυχολογίας με τον Ρότσα στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε και την Μάριμπορ την Πέμπτη για το Europa League.

Τβέντε - Τζβόλε: Δύο σερί ισοπαλίες για την Τβέντε και στο -3 πλέον από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. 5/6 τα over για την Τζβόλε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι: Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Τσέλσι, έφεραν τον Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ και από την περασμένη βδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Τότεναμ και ήδη τα πρώτα μαύρα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι του Βίλας Μπόας. Τρία κολλητά under για την Γουέστ Χαμ, διάστημα που διατηρήθηκε και αήττητη.

Τουλούζ - Λιόν: Ντεφορμέ η Τουλούζ με τρεις σερί ήττες. Κορυφή πάτησε η Λιόν, που έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα.

Σετούμπαλ - Ρίο Άβε: Τρία no goal για την Σετούμπαλ, η οποία δυσκολεύεται στην επίτευξη τέρματος. Κάτι ανάλογο συμβαίνει η Ρίο Άβε.

Μπιλμπάο - Λα Κορούνια: Πέντε σερί ήττες για την Μπιλμπάο, που θέλει να εξιλεωθεί για την πεντάρα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Εντός επικίνδυνης ζώνης η Λα Κορούνια, με δύο σερί ήττες.


Άουγκσμπουργκ - Γκλάντμπαχ: Παραμένει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας η Άουγκσμπουργκ, έχοντας την χειρότερη επίθεση με οχτώ γκολ. Ασταθής η παρουσία της Γκλάντμπαχ στην Μπουντεσλίγκα, όπου έχει τέσσερα σερί goal/goal.

Χόφενχαϊμ - Λεβερκούζεν: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Χόφενχαϊμ μετά την ήττα με 3-1 από την Βόλφσμπουργκ. Η Λεβερκούζεν είναι σταθερή και προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Σάλκε με 2-0.

Κλαμπ Μπριζ - Σαρλερουά: Η Κλαμπ Μπριζ θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το εκτός έδρας 6-2 επί της Μπέβερεν. Βελτιώθηκε αμυντικά η Σαρλερουά, αλλά αγνοεί την νίκη για τέσσερις αγωνιστικές.

Σίβασπορ - Καϊσέρισπορ: Τρία σερί under για την Σίβασπορ, που δείχνει να ανεβαίνει και πάλι. Εφτά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια για την Καϊσέρισπορ και προβλέπεται ένα αμφίρροπο ματς.

Φενερμπαχτσέ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Πάλεψε με 10 ποδοσφαιριστές η Φενερμπαχτσέ και πήρε την ισοπαλία (1-1) από την δύσκολη έδρα της Εσκισεχίρσπορ. Η Γκεντσλερμπιρλίγκι είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχοντας μόλις δύο ήττες μέχρι στιγμής.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα. Στο -8 πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη Κυριακή. Ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, την καλύτερη άμυνα και ο μοναδικός αήττητος με ρεκόρ 10-1-0.


Ακαδέμικα - Ζιλ Βιθέντε: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη για την Ακαδέμικα και τρεις σερί ήττες για την Ζιλ Βιθέντε.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη: Στο -3 από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Σεβίλλη διέλυσε με 5-1 την Μπέτις στο ντέρμπι μίσους και θέλει να συνεχίσει την πορεία της με θετικά αποτελέσματα.


Σπορτ Ρεσίφε - Φλουμινένσε: Μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού δίνει η Σπορτ Ρεσίφε και είναι στο -1 από την Πορτουγκέζα, που σώζεται αυτή την στιγμή. Αήττητη στα 21 από τα 23 πιο πρόσφατα ματς η Φλουμινένσε.

Πόντε Πρέτα - Σάο Πάολο: Ένα εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο συνοδεύει την Πόντε Πρέτα, καθώς τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές χάνει ή κερδίζει με το ίδιο 1-0. Τέσσερα σερί goal/goal για την πιο επιθετική Σάο Πάολο.

Μποταφόγκο - Ατλέτικο Μινέιρο: Τρεις σερί εντός έδρας νίκες μετράει η Μποταφόγκο, ενώ έχει 4/5 no goal. Τέσσερεις αγωνιστικές δίχως νίκη η Ατλέτικο Μινέιρο, που κάποτε κυνηγούσε το πρωτάθλημα.

Μπαϊα - Ναούτικο: 11/12 under σε 11 από τα 12 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της Μπαϊα. Για την Ναούτικο τα έχουμε ξαναπεί. Η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, με μόλις έξι βαθμούς σε 18 ματς.

Κρουζέιρο - Κοριτίμπα: Ανεβαίνει και πάλι στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος η Κρουζέιρο. Σκόραρε και στα τέσσερα τελευταία της ματς η Κοριτίμπα.

Ιντερνασιονάλ - Πορτουγκέζα: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Ιντερνασιονάλ, που δείχνει να σκέφτεται τις διακοπές. Η Πορτουγκέζα δεν έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.


Παλμέιρας - Γκοϊανιένσε: Η ιστορική Παλμέιρας έχει ήδη υποβιβαστεί. Μόλις μια νίκη σε 27 παιχνίδια έχει η Γκοϊανιένσε.


Φιγκεϊρένσε - Γκρέμιο: Αδιάφορη εδώ και καιρό η Φιγκεϊρένσε, η οποία θα αγωνίζεται από του χρόνου στην δεύτερη κατηγορία. Η Γκρέμιο έχει πέντε ισοπαλίες στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.


Γκενκ - Λέουβεν: Δέχτηκε και στα πέντε τελευταία της ματς η Γκενκ. Ξεκίνησε η κατρακύλα της Λέουβεν, η οποία αγνοεί την νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Μίλαν - Γιουβέντους: Σε θέση αουτσάιντερ πλέον η Μίλαν, με την φετινή της πορεία. Αήττητη στα τελευταία 25 εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους.

Μαρσέιγ - Λιλ: Οι απουσίες στοιχίζουν στην Μαρσέιγ, που είναι αρκετά δυνατή πάντα εντός έδρας. Δύο διαδοχικά no goal για την Λιλ.

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα: Ανταγωνιστική και φέτος η Λεβάντε, αήττητη με ρεκόρ 11-1-0 η Μπαρτσελόνα.

Μπράγκα - Πόρτο: Χωρίς ήττα εκτός έδρας η Μπράγκα και γκολ 14-7. Αήττητη γενικά σε όλο το πρωτάθλημα η Πόρτο (7-2-0), έχοντας την καλύτερη επίθεση, αλλά και άμυνα του πρωταθλήματος.

Μπόκα Τζούνιορς - Ρασίνγκ Κλουμπ: Στο -5 από την κορυφή η Μπόκα Τζούνιορς και θέλει πάση θυσία σήμερα την νίκη για να ελπίζει. Στο -3 η Ρασίνγκ Κλουμπ, που τρέχει ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση