» » » » Preview Copa Del Ray: Σεβίλλη - Εσπανιόλ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Copa Del Ray: Σεβίλλη - Εσπανιόλ
ΣΕΒΙΛΛΗ: Από την ήττα με 2-1 από την Σαραγόσα εκτός έδρας προέρχεται η Σεβίλλη, όπου σε ακόμα ένα ματς μακριά από το σπίτι της έδειξε πολλές αδυναμίες και το πλήρωσε. Στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή, παραχώρησε πολύ χώρο στην αντίπαλο, που το εκμεταλλεύτηκε και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 69 με τον Μέντελ. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της Σεβίλλης στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και αυτό δείχνει ότι η ομάδα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή της φόρμα. Βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα επιστρέφει στην δυνατή της έδρα, όπου σε τέσσερις αγώνες έχει τρεις νίκες και μία ήττα, από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Το μεγάλο της πρόβλημα βρίσκεται στην άμυνα, που ακόμα δείχνει πως δεν έχει δέσει και τα λάθη είναι συχνά.  Θα απουσιάσει ο τραυματίας, Τροχόφσκι, ενώ ίσως πάρουν ανάσες, κάποιοι βασικοί.



ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ξεκινήσει την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού μετά το πέρας των εννέα πρώτων αγωνιστικών μετρούν μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Έχει μαζέψει σε αυτές τις αναμετρήσεις μόλις 6 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στους τελευταίους αγώνες η αγωνιστική της άνοδος όντως είναι εμφανής, αφού δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία τρία ματς, ενώ στο τελευταίο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Μάλαγα εντός έδρας. Οι Καταλανοί μακριά από την έδρα τους πάντως δυσκολεύονται πάρα πολύ την φετινή σεζόν και σε τέσσερις αναμετρήσεις μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Το Κύπελλο πάντα αποτελεί έναν στόχο για την Εσπανιόλ, αλλά φέτος που η χρονιά προμηνύεται δύσκολη δεν ξέρουμε κατά πόσο θα κυνηγήσουν το συγκεκριμένο θεσμό οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Λογικά θα ξεκουραστούν πολλοί βασικοί, αφού ακολουθεί πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Σοσιεδάδ. Μοναδικός απών ο Λόπεθ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σίγουρα το γεγονός ότι η Σεβίλλη παίζει μπροστά στο κοινό της την κάνει αυτόματα το φαβορί. Από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με τις ρεζέρβες, ο άσσος (1.55 Bet365) ενισχύεται σημαντικά.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση