» » » » » » Preview League Cup Αγγλίας: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview League Cup Αγγλίας: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
21:45 ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΤΣΕΛΣΙ: Πολλά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για το πρωτάθλημα έχει η Τσέλσι, όπου τελικά ηττήθηκε με 3-2 εντός έδρας. Μόλις στο 13' βρέθηκε με δύο γκολ πίσω, αλλά δεν πτοήθηκε και έφερε το ματς στα ίσια στο 53'. Δύο αποβολές (Ιβάνοβιτς και Τόρρες) αλλά και ένα γκολ του Τσικαρίτο που ξεκίνησε από θέση οφ σάϊντ της κόστισαν σημαντικά. Συνεχίζει πάντως να βρίσκεται στο +1 από την Γιουνάϊτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο δήλωσε απογοητευμένος από την διαιτησία, όπου διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Η Τσέλσι παραδοσιακά αγαπάει το Λιγκ Καπ και φέτος είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Σίγουρα σήμερα ο Ιταλός προπονητής θα ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του, αλλά σίγουρα θέλει "εκδίκηση" για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζει εκτός ο Τζον Τέρι, που είναι τιμωρημένος.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Κατάφερε να μειώσει στον πόντο την διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο στο πρωτάθλημα, μετά την νίκη της με 3-2 μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" την περασμένη αγωνιστική. Οι "μπέμπηδες" ξεκίνησαν φουριόζοι την αναμέτρηση και με δύο γρήγορα γκολ κατάφεραν να διώξουν το άγχος και παραχώρησαν γήπεδο στην αντίπαλο. Δεν είχε καλή παρουσία στην συνέχεια και μέχρι το 53' που δέχθηκε την ισοφάριση θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι' άλλα τέρματα. Το αμυντικό της πρόβλημα είναι μεγάλο και φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τελευταία πέντε επίσημα έχει δεχθεί επτά τέρματα, ενώ έχει πετύχει 15 και μετράει ισάριθμες νίκες. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε τι μπορεί να ευνοήθηκε λίγο από την διαιτησία στην αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά απέφυγε να πει τίποτα περισσότερο για τη σφαγιαστική διαιτησία κατά της Τσέλσι. Σίγουρα το σημερινό ματς είναι παιχνίδι αποδείξεων και για τους "μπέμπηδες", που θέλουν να πάρουν και πάλι τη νίκη, όχι μόνο για να προχωρήσουν στο θεσμό, αλλά και για να κλείσουν τα στόματα όσων τους αμφισβήτησαν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένουν εκτός οι Βίντιτς, Τζόουνς και Σμόλινγκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παθιασμένοι για το αποτέλεσμα θα είναι οι γηπεδούχοι, αλλά σίγουρα η Γιουνάϊτεντ δεν θα επηρεαστεί από αυτό. Συνήθως οι αναμετρήσεις των ομάδων έχουν πολλά τέρματα, αλλά μετά από αυτά που έγιναν την Κυριακή το καθαρό μυαλό θα λείπει και από τις δύο πλευρές. Ρισκάρω στο under (2.35 bet365), που καλοπληρώνει.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση