betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Premier League: Έφυγε ο Ντι Ματέο και ήρθε ο Μπενίτεθ!
Το σπουδαίο ντέρμπι στο Λονδίνο, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Σίτι και την 3η Τσέλσι, που θα έχει στον πάγκο της τον Ράφα Μπενίτεθ, δεσπόζει στις σημερινές προβλέψεις για στοίχημα.

15:30 ΣΟΥΟΝΣΙ  – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-2-2
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-0
ΛΙΓΚ ΚΑΠ 31/10/12: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1-3

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βρήκε τη Νιούκαστλ με πολλές απουσίες και το εκμεταλλεύτηκε με το παραπάνω, φτάνοντας δίκαια στη νίκη με 1-2. 0-0 το ημίχρονο, σκόραρε με τους Μίκου (58’) και ντε Γκούζμαν (87’), με τις καρακάξες να μειώνουν στις καθυστερήσεις. Τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη
στο πρωτάθλημα, 4ο μαζί με τη νίκη επί της Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ και η ηρεμία επανήλθε στο στρατόπεδο των Ουαλών, που συνεχίζουν με την αξιόλογη πορεία τους. Δείχνει ότι μπορεί να επαναλάβει την περσινή αξιόλογη χρονιά της. Αήττητη στις 3 τελευταίες συναντήσεις της με τη Λίβερπουλ (2-1-0). Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Φορμ (9 συμμ.), οι αμυντικοί Νιλ Τέιλορ (3 συμμ.), Μπάρτλεϊ, ο μέσος Κι (8 συμμ.) και ο επιθετικός Λίτα.

ΕΝΤΟΣ: 2-3-1
ΓΚΟΛ: 10-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Υποτονική στο πρώτο ημίχρονο με τη Γουίγκαν, μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο με (ποιόν άλλο?) τον Σουάρεζ (47’, 58’), με τον Χοσέ Ενρίκε να γράφει το τελικό 3-0 στο 65’. Με αρκετές αλλαγές την Πέμπτη, υποδέχτηκε τη Γιούνγκ Μπόις. Πρωταγωνιστής ο Τζο Κόουλ, που έβγαλε την ασίστ για το κεφάλι του Σέλβεϊ (33’) και σκόραρε στη συνέχεια (72’), με τους Ελβετούς να έχουν ισοφαρίσει προσωρινά με πανέμορφο γκολ του Μπομπαντίγια και μακρινό σουτ στο 88’. Ο Ρότζερς πάντως χρειάστηκε να ρίξει μέσα τους Τζέραρντ, Σουάρεζ, αφού η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα στα 7 τελευταία (3-4-0) και έχει ανεβεί 11η με 15 βαθμούς. Εκτός ο αμυντικός Κέλι (4 συμμ.), ο μέσος Λούκας και ο επιθετικός Μπορίνι (5 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-3-1
ΓΚΟΛ: 9-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χέρι-χέρι στη βαθμολογία στις τελευταίες αγωνιστικές οι δύο ομάδες. Στα ίδια επίπεδα και αγωνιστικά κάτι που μας λέει ότι δύσκολα θα ξεφύγουν από την ισοπαλία. Η Λίβερπουλ το συνηθίζει άλλωστε φέτος (3.50 MyBet).


17:00 ΣΟΥΑΘΑΜΠΤΟΝ  - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 17-13-21

ΣΟΥΑΘΑΜΠΤΟΝ: Πολύ καλύτερη της ΚΠΡ, πήρε δίκαια το διπλό στο Λονδίνο με 3-1. Καταιγιστική στο πρώτο μέρος, πήρε το προβάδισμα με γκολ των Λαμπέρτ (23’), Πάντσεον (45’), οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 49’, αλλά οι «Άγιοι» συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, με το  αυτογκόλ του αμυντικού της ΚΠΡ, Φέρντιναντ. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς ήττα, σπάνιο φαινόμενο, αλλά τουλάχιστον οι νεοφώτιστοι έχουν λόγο να αισιοδοξούν ότι ίσως τα καταφέρουν. Πρέπει να βελτιωθούν ωστόσο ανασταλτικά, έχοντας μακράν τη χειρότερη επίδοση στην Πρέμιερ (30). Εκτός ο αμυντικός Ρίτσαρντσον (3 συμμ.) και ο μέσος Τσάπλοου (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-2-3
ΓΚΟΛ: 10-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Οι πολλές απουσίες τις στοίχισαν στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σουόνσι και γνώρισε την ήττα με 1-2, σχετικά εύκολα. Ο Μπα μείωσε στο στις καθυστερήσεις. Την Πέμπτη έπαιξε με τους βασικούς κόντρα στη Μαρίτιμο και πάλι όμως δεν ήταν καλή και παραχώρησε την ισοπαλία στους Πορτογάλους (1-1, Μαρβό 23’), αρκετή όμως για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κοιλιά φαίνεται πως κάνει η ομάδα του Πάρντιου, που έκλεισε πεντάδα αγώνων χωρίς νίκη -τα τρία τελευταία μάλιστα ήταν εντός (0-1-2). Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία στο πρωτάθλημα, πέφτοντας έτσι στη 12η θέση. 5-2-0 η πρόσφατη ιστορία με τη Σαουθάμπτον. Επιστρέφουν οι επιθετικοί Σισέ, Μπα. Τα προβλήματα όμως δε λείπουν για τον Πάρντιου, αφού εκτός είναι οι αμυντικοί Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.), Περτς (9 συμμ.) και οι μέσοι Γκουτιέρες (11 συμμ.), Καμπάιγ (10 συμμ.), Ομπερτάν (6 συμμ.), Βούκσιτς, Γκόσλινγκ.

ΕΚΤΟΣ: 0-4-1
ΓΚΟΛ: 6-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το παλεύει η Σαουθάμπτον, που παραμένει όμως αδύναμη, σε κακή κατάσταση η Νιούκαστλ. Περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο (1.57 SportingBet), αλλά για σημείο δύσκολα βγαίνει κάτι.



18:00 ΤΣΕΛΣΙ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 52-35-40
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ 2-1
ΤΣΑΡΙΤΙ ΣΙΛΝΤ 12/08/12: ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ 2-3

ΤΣΕΛΣΙ: Ακόμα μία γκέλα στο πρωτάθλημα για την Τσέλσι που ηττήθηκε εκτός έδρας από την εξαιρετική Γουέστ Μπορ. Βρέθηκε πίσω από το 10’, κυνήγησε και μείωσε στο 39’ με τον Αζάρ, αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και με γκολ στο 50’ πήραν δίκαια τη νίκη. Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν 0-3 από τη Γιουβέντους, αν και έχασαν 2-3 κλασικές ευκαιρίες. Τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη στην Πρέμιερ και η τριάρα από τη Γιούβε, είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ντι Ματέο και την πρόσληψη μέχρι το τέλος της σεζόν του ισπανού Ράφα Μπενίτεθ (πρώην Βαλένθια, Λίβερπουλ, Ίντερ). Το κατά πόσο είναι σωστή η κίνηση του Αμπράμοβιτς, το μέλλον θα δείξει. Στις πρώτες κινήσεις του ήταν πάντως να ανακοινώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσουν Κόουλ και Λάμπαρντ. Συνεχίζει 3η, με τη σημερινή της αντίπαλο να έχει πάρει κεφάλι με 4 πόντους διαφορά. Εκτός ο αμυντικός Τέρι (7 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Λάμπαρντ (7 συμμ./3 γκ.) και ο επιθετικός Στάριτζ (7 συμμ./1 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 4-1-1
ΓΚΟΛ: 14-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Υποδέχθηκε τη Βίλλα, που ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, αλλά στάθηκε τυχερή και άνοιξε το σκορ στο 43’ με την επιστροφή του Σίλβα, μετά από αναταραχή στη μικρή περιοχή. Της δόθηκε τραβηγμένο πέναλτι στο 54’ με το οποίο σκόραρε ο Αγουέρο και κάπου εκεί η Βίλλα τα παράτησε, με τη Σίτι να πετυχαίνει άλλα τρία γκολ μέχρι το τέλος (Τέβεζ 65’ πεν., 74’, Αγουέρο 67’). Την Τετάρτη υποδέχθηκε τη Ρεάλ με μόνο στόχο τη νίκη που θα διατηρούσε τις ελπίδες της για πρόκριση, αλλά έμεινε στο 1-1, παίζοντας και με παίχτη παραπάνω από το 72’ (Αγουέρο 73’ πεν., η Ρεάλ προηγούνταν από το 10’). Μοναδικό σενάριο για συνέχεια στο Γιουρόπα η νίκη μέσα στο Ντόρτμουντ και ο Άγιαξ να μη κερδίσει στο Μπερναμπέου. Παρέμεινε τουλάχιστον πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά με τη μισητή Γιουνάιτεντ να είναι στο -1. Πρώτο εκτός μετά από 4 σερί εντός. Έχει  μόλις μια νίκη στο Στάμφορντ Μπριτζ στις 12 τελευταίες της επισκέψεις. Εκτός οι αμυντικοί Κλισί (10 συμμ./1 ασίστ), Ρίτσαρντς (3 συμμ.), οι μέσοι Μίλνερ (5 συμμ./1 γκ.), Ρόντγουελ (5 συμμ.) και ο επιθετικός Μπαλοτέλι (9 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-3-0
ΓΚΟΛ: 7-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: «Βρώμα» η δουλειά με την έλευση του Μπενίτεθ στον πάγκο των μπλε. Άνω-κάτω θα γίνει η ομάδα. Αν πρέπει να επιλέξουμε κάτι, θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το διπλό (2.80 Goalbet.com).  Αν και καλύτερο θα ήταν να απέχουμε στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού.


18:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ  – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 42-23-34

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Βαριά ήττα στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου με την Άρσεναλ με 2-5 για τα «σπιρούνια». Ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προηγούμενοι με τον Αντεμπαγιόρ μόλις στο 10, ο οποίος αποβλήθηκε όμως 8’ αργότερα. Με 10 δεν άντεξε και βρέθηκε να χάνει 1-3 στο ημίχρονο, δέχτηκε κι άλλο στο 60’, μείωσε με τον Μπέιλ στο 70’, με τη συντριβή να ολοκληρώνεται στις καθυστερήσεις. Τέταρτη ήττα στα 5 τελευταία (κέρδισε μόνο τη Σαουθάμπτον), υποχώρησε στην 8η θέση. Ίσως τελικά να μην του ταιριάζει του Βίλας-Μπόας το νησί. Στο Γιουρόπα την Πέμπτη, με αρκετούς βασικούς στη σύνθεσή της, πήρε το 0-0 από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο και πλέον πρέπει απλά να μη χάσει από τον ΠΑΟ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τάσεις φυγής εξέφρασε ο τερματοφύλακας Γιορίς, που φαίνεται πως δε νιώθει άνετα στη νέα του ομάδα. Αήττητη στις 10 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Γ.Χ. (6-4-0)Εκτός οι αμυντικοί Κόλκερ (7 συμμ./2 γκ.), Εκοτό (3 συμμ./1 γκ.), Καμπούλ (1 συμμ.) και οι μέσοι Ντεμπελέ (5 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Πάρκερ.

ΕΝΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 8-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΓΟΥΕΣΤ  ΧΑΜ: Φιλοξένησε τη Στόουκ, η οποία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και πήρε το προβάδισμα στο 13’. Στην επανάληψη η Γουέστ Χαμ μπήκε δυνατά και ισοφάρισε με τον Ο’Μπράιεν στο 48’, πίεσε στη συνέχεια, είχε και δοκάρι με τον Ν’Ζονζί, αλλά έμεινε τελικά στο 1-1. Τρίτο ματς αήττητη η Γουέστ Χαμ (1-2-0), που παραμένει στις υψηλές θέσεις, 1 βαθμό πίσω από την 5η Έβερτον. Μόλις μία φορά παραβιάστηκε η εστία της στα 3 τελευταία (όλα under). Εκτός οι μέσοι Τζάρβις (9 συμμ./1 γκ.), Μπεναγιούν (6 συμμ./1 ασίστ), Ντιαρά (1 συμμ.), Κόλισον και ο επιθετικός Βαζ Τε (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-2
ΓΚΟΛ: 4-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλή κατάσταση η Γουέστ Χαμ, αλλά η Τόττεναμ έχει περισσότερη ποιότητα και θέλει πιο πολύ τη νίκη. Και πάλι, ο άσος στο 1.70 όμως δεν είναι αντιπροσωπευτικός της δυσκολίας του αγώνα. Η σοβαρότητα της Γ.Χ. μας οδηγεί περισσότερο προς το under (2.15 Goalbet.com).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση