» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Primera Liga: Στενό μαρκάρισμα της Ατλέτικο στη Μπάρτσα

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Προβλέψεις στοιχήματος Primera Liga: Στενό μαρκάρισμα της Ατλέτικο στη Μπάρτσα
18:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ  – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 10-10-16

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Τυχερή που δέχτηκε μόνο 5 γκολ από τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, αφού οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει άλλα τόσα. Το γκολ της τιμής ο Ιμπάι στο 42’. Την Πέμπτη το παιχνίδι με την Κιριάτ Σμόνα αναβλήθηκε λόγω ης τεταμένης κατάστασης στην περιοχή. Θετική εξέλιξη για τον Μπιέλσα, που είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίχτες και να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα ,αφού έτσι κι αλλιώς έχει αποκλειστεί από τη συνεχεία του Γιουρόπα. Γκολ-γκολ και over τα 5 τελευταία για το πρωτάθλημα, γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Έχοντας από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία, έχει καταφέρει να βρίσκεται οριακά εκτός κινδύνου, αλλά αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Μετράει μόλις μια νίκη στις 9 τελευταίες συναντήσεις της με τη Λα Κορούνια (1-2-6). Τιμωρημένος ο επιθετικός Αντούριθ (12 συμμ./8 γκ./1 ασίστ), ο Γιορέντε αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Εκτός οι μέσοι Γουρπέγκι (11 συμμ.), ντε Γκαλαρέτα (3 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο μέσος Πέρεζ (5 συμμ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Μουνιαΐν (11 συμμ./1 ασίστ).


ΕΝΤΟΣ: 3-1-2
ΓΚΟΛ: 9-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Υποδέχτηκε τη Λεβάντε με πολλές απουσίες και τελικά δε γλίτωσε από την εντός έδρας ήττα με 0-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40’, αλλά πίεσε στο δεύτερο μέρος, η Λεβάντε έμεινε με 10 στο 54’, αλλά ο Ρίκι δεν αξιοποίησε το πέναλτι ένα λεπτό αργότερα, αλλά η κόκκινη του τερματοφύλακα Αρανθούμπια στο 70’ άλλαξαν τις ισορροπίες στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχτεί στη συνέχεια και δεύτερο γκολ (82’). Δέχεται γκολ με το τσουβάλι και είναι από τους λόγους που παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, ένα βαθμό πάνω από την τελευταία Εσπανιόλ. Και επιπλέον φάνηκε και ότι δεν υπάρχει βάθος στον πάγκο. Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Πίτσι. Τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Αρανθούμπια (12 συμμ.).  Εκτός οι αμυντικοί Ζε Κάστρο (7 συμμ.), Μαρτσένα (11 συμμ.), ο μέσος Σαλομάο (1 συμμ.) και ο επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-3
ΓΚΟΛ: 10-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Συμπαθέστατη η Λα Κορούνια, αλλά οι απουσίες που συνεχίζει να έχει το η έδρα της Μπιλμπάο μας κάνουν να βλέπουμε προς τα αριστερά. Άσος στο 1.75 (sportingbet.gr).


20:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 8-11-14
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ 0-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Οι δύο κολλητές ήττες από Βαλένθια και Ακαδέμικα τελικά της έκαναν καλό και από τότε μετράει τρεις σερί νίκες, χωρίς να δεχτεί τέρμα. Στη Γρανάδα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά η Ατλέτικο ανέβασε στροφές στο δεύτερο, σκόραρε με τον Τουράν στο 61’ και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, αν και έπαιζε με 10 από το 71’. Την Πέμπτη υποδέχθηκε την Χαποέλ Τελ Αβίβ και παρότι ο Σιμεόνε χρησιμοποίησε πολλές αλλαγές, πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0, με γκολ του Ραούλ Γκαρσία στο 7’. Είχε προηγηθεί το εντός 2-0 με τη Χετάφε. Διατήρησε τη διαφορά με τη Μπαρτσελόνα στους τρεις, ενώ πλέον από πίσω της βρίσκεται η Ρεάλ στο -5. Τελευταία φορά που σκόραρε ο Φαλκάο στις 28/10. Από τότε δεν έχει ξανασκοράρει, αν και από τα 6 χρησιμοποιήθηκε μόλις στα 3 παιχνίδια της ομάδας του. Προέρχεται από 5 σερί under. Μετράει μόλις μία νίκη τις 5 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Σεβίλλη. Τιμωρημένος ο μέσος Σουάρεζ (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Σίλβιο (1 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 6-0-0
ΓΚΟΛ: 17-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΣΕΒΙΛΛΗ: Πολύ καλή στο ντέρμπι με τη Μπέτις, βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο 5λεπτο με 2-0 (Ρέγες 1’, Φάτσιο 5’), με τους ίδιους παίχτες να μεγαλώνουν το προβάδισμα στη συνέχεια, σκοράροντας ακόμα μία φορά (33’, 43’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 66’, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα τους στοίχισε και δέχτηκαν και 5ο τέρμα στις καθυστερήσεις (Ράκιτιτς). Τρεις σερί εκτός έδρας ήττες μετράει η Σεβίλλη, έχοντας κερδίσει μακριά από το Πιθχουάν μόνο τη Λα Κορούνια. Σκοράρει πάντως εκτός. Προερχόταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά τουλάχιστον με την τελευταία νίκη έφτασε τη διαφορά με την 4η Λεβάντε στους 2. Αήττητη στα 6 τελευταία με την Ατλέτικο (0-3-3), με τα 3 τελευταία να έχουν λήξει ισόπαλα. Τιμωρημένος ο μέσος Μεντέλ (10 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο μέσος Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Νεγρέδο (12 συμμ./7 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-2-3
ΓΚΟΛ: 5-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η σπουδαία πορεία της Ατλέτικο συνεχίζεται αλλά το αποψινό πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Σεβίλλη «ξεμπούκωσε» επιθετικά και σε συνδυασμό με τις επιθετικές αρετές των γηπεδούχων, είναι λογικό να περιμένουμε το over (1.67 MyBet).


22:00 ΛΕΒΑΝΤΕ  – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2004): 0-3-7
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΑΤΣΕΛΟΝΑ 1-2

ΛΕΒΑΝΤΕ: Καλύτερη στο πρώτο μέρος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λα Κορούνια, πήρε δίκαια το προβάδισμα με τον Μάρτινς (40’). Στο 54’ έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του αμυντικού Πέδρο Λόπεζ, αλλά στο πέναλτι που δόθηκε η Λα Κορούνια αστόχησε. Στο 70’ ήρθε η αριθμητική ισορροπία και η Λεβάντε σκόραρε και δεύτερο τέρμα με τον Μπαρκέρο. Με 4 νίκες και μία ήττα στα 6 τελευταία, κατάφερε να ανεβεί για πρώτη φορά φέτος 4η και να ονειρεύεται όπως και πέρυσι έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο από τη Ρεάλ έχει χάσει εντός φέτος, μετρώντας 5 στα 6 γκολ-γκολ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Πέδρο Λόπεζ (8 συμμ.). Εκτός ο μέσος Ντούντκα (1 συμμ.) και ο επιθετικός Γκέκας (4 συμμ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 4-1-1
ΓΚΟΛ: 11-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Άνετη επικράτηση της Μπαρτσελόνα στη Μόσχα επί της Σπαρτάκ με 3-0 (Ντάνι Άλβες 16’, Μέσι 27’, 29’), που τη ς εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου. Ευχάριστο το ότι κράτησε το μηδέν αν και απειλήθηκε προς το τέλος. Στο πρωτάθλημα πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας της Σαραγόσα με 3-1 στο Καμπ Νου. Πολύ καλή η προσπάθεια των φιλοξενούμενων, οι μπλαουγκράνα δεν έπιασαν καμιά τρελή απόδοση, αλλά με πρωταγωνιστή το Μέσι και πάλι (σκόραρε δις 16’, 60’), πήρε αυτό που ήθελε. Το τρίτο γκολ ο Σονγκ (28’). Συνεχίζει πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα, στο +3 από την Ατλέτικο και στο +8 από τη Ρεάλ. Μετράει 10 συνεχόμενα Over σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός οι αμυντικοί Μπάρτρα (4 συμμ.), Αμπιντάλ, Μουνιέσα, ο εξτρέμ Κουένκα και ο επιθετικός Σάντσεζ (8 συμμ./2 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 6-0-0
ΓΚΟΛ: 23-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λεβάντε δε φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές και ανάλογα την εξέλιξη θα θέλει να εξασφαλίσει να δεχτεί όσο το  δυνατόν λιγότερα τέρματα. Κάποια στιγμή θα χαλαρώσει ρυθμούς και η Μπαρτσελόνα. Under με μπόλικο ρίσκο στο 2,65 (Goalbet.com).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση