» » » » » » Preview Primera Liga: Λίγα γκολ στη Γαλικία

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Liga: Λίγα γκολ στη Γαλικία
13:00 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-1-3

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Χορταστικό από γκολ το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαραγόσα, αλλά αφού οι Γαλιθιάνοι δεν ήταν αυτοί που πανηγύρισαν κάτι τέτοιο έχει μικρή σημασία. Πόσο μάλλον όταν μετά την ήττα με 3-5 βρέθηκε εντός επικίνδυνης ζώνης, 2 βαθμούς πάνω από την ουραγό, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (25). Στο παιχνίδι με τη Σαραγόσα προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ των Μπρούνο Γκάμα (13') και Ρίκι (21'), αλλά υπέπεσε σε πέναλτι στο 28’ με το οποίο μείωσαν οι γηπεδούχοι. Καθοριστική η αποβολή που ηγέτη Πίτσι στο 49’, που ανάγκασε τη Ντέπορ να κλειστεί και να το πληρώσει άσχημα, δεχόμενη 4 γκολ μέσα σε σχεδόν 20 λεπτά (61', 66', 77', 82'). Ο Μποντίπο μείωσε στο 92'. Έχει 3 «πεντάρες» στα 6 τελευταία. Τιμωρημένος ο υπερπολύτιμος επιθετικός Πίτσι (11 συμμ./4 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο μέσος Σαλομάο (1 συμμ.) και ο επιθετικός Ολιβέιρα (10 συμμ./2 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-1-2
ΓΚΟΛ: 8-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΛΕΒΑΝΤΕ: Το Θιουδάδ ντε Βαλένθια ήταν κανονική πισίνα, αλλά Λεβάντε και Ρεάλ κατάφεραν να παίξουν κατά διαστήματα ποδόσφαιρο (όπου ήταν στεγνά δηλαδή), με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν τελικά με τη νίκη. Η Βασίλισσα άνοιξε το σκορ στο 21’, ο Άνχελ ισοφάρισε στο 62', αλλά οι γηπεδούχοι πιέστηκαν προς το τέλος και δέχτηκαν δεύτερο γκολ στο 84'. Προερχόταν από σερί 3-1-0, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 3 από τα 4. Οι 7 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Λα Κορούνια ήταν under. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός χαφ Παπακούλι Ντιόπ (11 συμμ.). Εκτός ο μέσος Ντούντκα (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-3
ΓΚΟΛ: 2-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χωρίς τις δύο πιο αξιόπιστες επιθετικές της λύσεις θα παραταχθεί η Ντεπορτίβο. Με τη Λεβάντε να μην ανοίγεται ιδιαίτερα στα περισσότερα παιχνίδια της δε περιμένουμε πολλά γκολ σήμερα στο Ριαθόρ. Under στο 1.85 (Expekt).


20:45 ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-1
ΠΕΡΥΣΙ:

ΓΡΑΝΑΔΑ: Έψαχνε απεγνωσμένα τη νίκη στα τελευταία παιχνίδια της και τελικά τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη φορμαρισμένη Μπέτις. Άνοιξε το σκορ με τον ρουμάνο Τόρζε μόλις στο 8’ και κράτησε το σκορ σε όλο το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (62΄), αλλά στο 74’ ο Μίκελ Ρίκο της έδωσε τη νίκη. Ξέφυγε προς το παρόν από την επικίνδυνη ζώνη (15η, 11 βαθμούς), αλλά απέχει ακόμα μόλις ένα βαθμό από του τρεις τελευταίους. Ο Ανκέλα παίζει ακόμα τη θέση του, αλλά τουλάχιστον η προσπάθεια που κάνει στα τελευταία έχει κάποια ανταπόκριση, κάνοντας και τις 3 συνολικά νίκες που έχει στο πρωτάθλημα στα 6 τελευταία. Και τα 6 ήταν γκολ-γκολ. Εκτός οι μέσοι Ρομέρο (6 συμμ./1 ασίστ) και Φραν Ρίκο.

ΕΝΤΟΣ: 1-2-2
ΓΚΟΛ: 6-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο. Σκόραρε δύο φορές στο πρώτο μέρος με τους Αντριάν (24’), Τουράν (43’), γκολ που της έδωσαν άνετα την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Χετάφε. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, ενώ και η ίδια δεν πίεσε παραπάνω στην επανάληψη. Προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες σε Ισπανία και Ευρώπη με 0-2. Στο πρωτάθλημα παραμένει 2η, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ενώ είδε και τη Ρεάλ να την πλησιάζει στους 5. Και τα 3 τελευταία ήταν under. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Χαποέλ Τελ Αβίβ. Πλήρης αποστολή για τον Σιμεόνε απόψε.

ΕΚΤΟΣ: 3-1-1
ΓΚΟΛ: 7-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Γρανάδα προσπαθεί τον τελευταίο καιρό, ενώ η Ατλέτικο θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Αμφότερες σκοράρουν εύκολα και με τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων, περιμένουμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση (1.90 Expekt). Με τον Φαλκάο να μην έχει σκοράρει στα τελευταία, αξίζει ένα ποντάρισμα στο να το κάνει απόψε (1.60 για anytime scorer).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση