» » » » » » Πάμε στοίχημα Ligue 1: Σε καλή κατάσταση η Μπορντό

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Πάμε στοίχημα Ligue 1: Σε καλή κατάσταση η Μπορντό
Ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της Γαλλίας διεξάγεται σήμερα στο Μπορντό, με τους γηπεδούχους να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση από τη Μαρσέιγ. Ο άσος θα είναι στο σημερινό ποντάρισμα για το πάμε στοίχημα.
15:00 ΛΥΟΝ – ΡΕΜΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -

ΛΥΟΝ: Ακόμα μια εκτός έδρας ισοπαλία πήρε η Λυόν, που πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που έσωσε το βαθμό μένοντας στο 1-1 με τη Σοσό, ειδικά μετά από τέτοια εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο με τον Γκοναλόν (24'), χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν και ισοφάρισαν στο 71'. Τουλάχιστον έμεινε χωρίς ήττα εκτός έδρας (1-4-0) και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, μένοντας αήττητη στα 4 τελευταία. Θυμίζουμε ότι έχει παιχνίδι λιγότερα (Μαρσέιγ). Την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Σπάρτα Πράγας. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κονέ (5 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 5-0-1
ΓΚΟΛ: 15-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΡΕΜΣ: Έβγαλε χτυπητές αδυναμίες στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Εβιάν και έχασε δίκαια με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά με 0-2 στο 53’, με τον αμυντικό Καμπόν, να μειώνει με αυτογκόλ για τη Ρεμς στο 73'. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, με τη νεοφώτιστη να βρίσκεται ασφαλής ακόμα στο μέσο της βαθμολογίας (10η ) 15 βαθμούς), αλλά να προβληματίζει με την απόδοση της στα τελευταία. Τιμωρημένος ο μέσος Γκλομπάρ (11 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο επιθετικός Κουρτέ (9 συμμ./4 γκ.).


ΕΚΤΟΣ: 0-2-3
ΓΚΟΛ: 2-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3


ΠΡΟΤΑΣΗ: Σοβαρή φέτος η Λυόν, βρίσκει τη Ρεμς σε κακή κατάσταση και μπορεί να φτάσει εύκολα στη νίκη. Άσος στο 1.40 (Interwetten).





18:00 ΝΙΣ – ΤΟΥΛΟΥΖ


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-9-4
ΠΕΡΥΣΙ: 1-1


ΝΙΣ: Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ  από τη Μαρσέιγ (40', 68'), αλλά κατάφερε να απαντήσει και στα δύο, αν και στάθηκε τυχερή στο πρώτο ημίχρονο όταν οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι. Τα γκολ για την ομάδα της Νίκαιας οι Τσβίτανιτς (51'), Αμπριέλ (88'). Μαχητική ομάδα, δεν τα παρατάει εύκολα, αλλά παρά τις 3 μόνο ήττες στο πρωτάθλημα, πληρώνει τις πολλές ισοπαλίες μέχρι τώρα (7, τις περισσότερες στη Λιγκ 1) και τα λάθη στην άμυνα, που την κρατάνε αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Τα 12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ήταν γκολ-γκολ. Είναι αήττητη στις 7 τελευταίες συναντήσεις της με την Τουλούζ (4-3-0). Τιμωρημένος ο αμυντικός Σιβελί (10 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-3-1
ΓΚΟΛ: 11-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΤΟΥΛΟΥΖ: Βρέθηκε μπροστά στο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αζαξιό μόλις στο 4' (αυτογκόλ Λίπινι), αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και μέχρι τα μέσα του 2ου μέρους βρέθηκαν να προηγούνται με 1-3 (16΄, 34’, 67’). Αντέδρασε με τον Αμπντενούρ στο 72’, πίεσε, αλλά αντί για τρίτο δικό της τέρμα, δέχτηκε και 4ο στις καθυστερήσεις, γνωρίζοντας ντροπιαστική ήττα μπροστά στο κοινό της. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, 3η συνολικά, που δείχνει ότι η Τουλούζ κάνει κοιλιά, κάτι που βγαίνει και στο γήπεδο. Έπεσε στην 8η θέση με 19 βαθμούς, αλλά με το συνωστισμό που επικρατεί στις υψηλές θέσεις, βλέπει ακόμα την κορυφή να απέχει 4 μόνο βαθμούς. Τα 4 από τα 5 τελευταία ήταν over, έχοντας δεχτεί 10 τέρματα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μ’Μπενγκ (11 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Γιαγκό (7 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ακπρό (5 συμμ.), Ζεμπινά (4 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ταμπανού (12 συμμ./1 γκ.).


ΕΚΤΟΣ: 3-1-2
ΓΚΟΛ: 8-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Νις παλεύει όλα τα παιχνίδια της ενώ στη Τουλούζ φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάτι δε λειτουργεί καλά. Διπλό δε βλέπουμε στον ορίζοντα. 1Χ για κάλυψη… της τάσης των γηπεδούχων προς τις ισοπαλίες (1.45 Expekt).





22:00 ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 15-13-7
ΠΕΡΥΣΙ: 2-1


ΜΠΟΡΝΤΟ: Έλεγξε το παιχνίδι με τη Λοριάν από το πρώτο λεπτό και έφτασε δίκαια στην άνετη εκτός έδρας νίκη με 4-0 (Ζουσιέ 19', Ομπράνιακ 33', Σαϊβέ 53', Γκουφράν 58'). Δεύτερη συνεχόμενη νίκη χωρίς να δεχτεί τέρμα, που την ανέβασαν στην 6η θέση με 2 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Παραμένει αήττητη εντός έδρας, ενώ μαζί με την Παρί έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (10). Οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Μαρσέιγ ήταν γκολ-γκολ. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Κλαμπ Μπριζ. Δεν υπάρχουν απουσίες.


ΕΝΤΟΣ: 2-3-0
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1


ΜΑΡΣΕΪΓ: Έχασε την ευκαιρία να πάρει την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Νις, παρότι πήρε προβάδισμα δύο φορές (Αντρέ Αγιού 40’, Βαλμπουενά 68’), μένοντας τελικά στο 2-2 (51’, 88’ τα γκολ της Νις). Παρά τη μία μόλις νίκη στα 5 τελευταία, εκμεταλλεύεται τα στραβοπατήματα και των υπολοίπων ομάδων και παραμένει πρώτη με 23 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Παρί. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Φανί (10 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Τζόρνταν Αγιού (11 συμμ./3 γκ.). Εκτός οι επιθετικοί Ρεμί (8 συμμ.), Ζινιάκ (9 συμμ./5 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Ντιαβαρά.


ΕΚΤΟΣ: 4-0-2
ΓΚΟΛ: 6-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπορντό δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, ενώ η Μαρσέιγ έχει σημαντικές απουσίες στην επιθετική γραμμή. Αξίζει ο άσσος στο 2.25 (Bet770).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση