» » » » » » Preview Super League: Να χτίσει σερί θέλει η ΑΕΚ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Να χτίσει σερί θέλει η ΑΕΚ
17:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-2-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας και δίκαια γνώρισε την ήττα με 3-0. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστικός και δέχθηκε τα δύο πρώτα γκολ πολύ γρήγορα. Δεν είχε την ιδανική αντίδραση στα γκολ που δέχθηκε και στην επανάληψη, αν και ανέβασε την απόδοσή του, δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία των Αρκάδων. Έξαλλος μετά το τέλος της αναμέτρησης ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, που ζήτησε άμεσα αποτελέσματα από τους παίκτες, τους οποίους θεωρεί από τους πιο προνομιούχους του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα παρά την ήττα, συνεχίζει να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά την πλησίασε στον πόντο ο Παναθηναϊκός. Εντός έδρας σε πέντε φετινά ματς μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και σίγουρα είναι πολύ καλύτερος όταν αγωνίζεται στο Περιστέρι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Δημούτσος και Μπάλλας, ενώ επιστρέφει κανονικά στην 11άδα ο Επστάϊν.


ΕΝΤΟΣ: 3-1-1
ΓΚΟΛ: 9-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΞΑΝΘΗ: Νέα κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ξάνθη, που την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 στο τοπικό ντέρμπι της Θράκης, με τον Πανθρακικό. Τι κι αν είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 24', έως το 76', δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αισθητή στην εστία του αντιπάλου και τελικά στα τελευταία λεπτά έμεινε η ίδια με εννέα παίκτες και κινδύνευσε να δεχθεί το γκολ. Έντονη η δυσαρέσκεια τόσο του κόσμου, όσο και του μεγαλομετόχους της ομάδας, Πανόπουλου, που είναι έξαλλος με τους παίκτες, αλλά και με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Κωστένογλου. Φήμες λένε ότι εφόσον χάσει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ίσως να υπάρξει δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στην χρονιά, μετά την απομάκρυνση του Μαρίνου Ουζουνίδη, λίγες αγωνιστικές νωρίτερα. Ο Νίκος Κεχαγιάς πάντως περιμένει τηλέφωνο... Απέχει πλέον μόνο έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ μακριά από την έδρα της αποδυναμώνεται αισθητά, αφού μετά από έξι αναμετρήσεις ,μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φλίσκα και Ντάνι, όπως και στον μακροχρόνια απόντα Γκλέϊσον.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-3
ΓΚΟΛ: 6-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ ανώτερη ποιοτικά η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που παρουσιάζει πολύ καλύτερο πρόσωπο όταν αγωνίζεται στο Περιστέρι. Κακή ψυχολογία και αγωνιστική κατάσταση για την Ξάνθη. Άσσος (1.70. MyBet).


17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-2-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, αφού μετά την εντός έδρας νίκη επί της Ξάνθης, πήρε το μεγάλο διπλό στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη την περασμένη αγωνιστική με 2-1. Σκόρερ για τους "παγουράδες" ήταν οι Ίλιτς και Ψυχογιός(αυτογκόλ). Πολύ καλύτερος ο ΠΑΣ στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου πέτυχε τα δύο τέρματα και σπατάλησε και 2-3 ακόμα καλές ευκαιρίες για να αυξήσει το προβάδισμά του. Στο δεύτερο έκανε άψογη διατήρηση του αποτελέσματος και ακόμα και μετά την μείωση του Άρη, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Μετά και από αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ εντός έδρας έχει απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματά του, αφού σε έξι αναμετρήσεις έχει ρεκόρ 2-2-2. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών σήμερα στους "Ζοσιμάδες", αφού αφενός έχει ζεσταθεί από τις δύο κολλητές νίκες, αλλά αφετέρου προσφέρει κίνητρο και ο αντίπαλος, όπου οι σχέσεις δεν είναι και οι καλύτερες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον μπακ Ντάσιο, που δεν ξεπέρασε τον πρόβλημά του.

ΕΝΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 10-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΟΦΗ: Πραγματοποίησε ίσως την χειρότερη εφετινή του εμφάνιση, ειδικά αμυντικά και το πλήρωσε πολύ ακριβά, αφού ηττήθηκε για πρώτη φορά μέσα στην Κρήτη για το φετινό πρωτάθλημα, με 2-0 από τον Λεβαδειακό. Στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου είχε την κατοχή και τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά δέχθηκε το γκολ σε μία αντεπίθεση, όπου η άμυνα της ομάδας είχε ξεχαστεί. Στην επανάληψη ήταν πολύ νευρικός ο ΟΦΗ και δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός. Δέχθηκε νωρίς το 2-0(53') και μέχρι το τέλος, αν και πίεσε και είχε συνολικά τρία δοκάρια δεν κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο ότι οι παίκτες του δεν ήταν ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, που τους προέτρεψε να κερδίσουν μέσα στα Γιάννενα, ώστε να ανέβουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Οι Κρητικοί απέχουν 4 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και σήμερα θα φροντίσουν πρώτα να μην δεχθούν κάποιο γκολ και έπειτα να σκοράρουν. Κεντρικό πρόσωπο ο Αναστόπουλος, όπως άλλωστε κάθε φορά που επιστρέφει στα Γιάννενα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός παραμένουν οι Μπούρμπος και Χαριτονίδης.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-3
ΓΚΟΛ: 11-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολο και οριακό ματς αναμένεται σήμερα στα Γιάννενα, με τις δύο ομάδες να έχουν επιβεβαιώσει το 0-1 γκολ και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Αυτό θα είναι ακι σήμερα το στοίχημά μας. 0-1 γκολ (2.45 Sportingbet).


19:30 ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 5-0-0

ΑΕΚ: Πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στην Βέροια και κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη με 4-0 επί της τοπικής ομάδας. όλα πήγαν θετικά στην "Ένωση" από την αρχή της αναμέτρησης, αφού στις δύο πρώτες καλές φάσεις που δημιούργησε κατάφερε να σκοράρει, ενώ στην αρχή της επανάληψης(56') κέρδισε και αποβολή και αυτό έκανε ακόμα πιο εύκολη την αποστολή της. Σκόραρε τέσσερις τέρματα, δηλαδή όσα είχε σκοράρει στις υπόλοιπες δέκα αγωνιστικές πρωταθλήματος σε όλες της τις αναμετρήσεις. Ο Έβαντ Λίνεν μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά τόνισε πως δεν κατάφεραν τίποτα, αφού πρέπει να κτίσουν ένα σερί, ώστε να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας. Έχει μειώσει στους 2 βαθμούς την απόσταση από τις θέσεις σωτηρίας και το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας είναι πολύ καλό. Στο ΟΑΚΑ σε πέντε φετινά ματς έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φουρτάδο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λαγός, Φέτσης και Μπουγαϊδης.

ΕΝΤΟΣ: 1-2-2
ΓΚΟΛ: 8-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε την περασμένη αγωνιστική το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου, που επικράτησε μέσα στο "Γεντί Κουλέ" του ΟΦΗ με 2-0. Οι Βοιωτοί είχαν όση τύχη τους έλειψαν από τα προηγούμενα ματς, αφού οι ίδιο ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ οι αντίπαλοι τους έχασαν πολλές φάσεις, μεταξύ αυτών και τρία δοκάρια. Σκαρφάλωσε με αυτόν τον τρόπο στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα και απομακρύνθηκε 3 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Έχει βελτιώσει πολύ τόσο την αποτελεσματικότητα του το συγκρότημα του Παράσχου, όσο και την αμυντική του λειτουργά. Είναι γεγονός ότι έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι καλή η προϊστορία των αναμετρήσεων με την "Ένωση" στο ΟΑΚΑ, αφού στις τελευταίες πέντε εμφανίσεις μετράει ισάριθμες ήττες. Μακριά από την έδρα τους φέτος έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο Κουτσόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-3
ΓΚΟΛ: 7-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλή ψυχολογική κατάσταση η ΑΕΚ, που πήρε την πρώτη ης νίκη στην Βέροια για να διώξει το άγχος και τώρα καλείται να κάνει το δικό της σερί, σε ένα βατό πρόγραμμα που ακολουθεί. Κακός μακριά από την έδρα του ο Λεβαδειακός. Άσσος (1.95 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση