» » » » » » Προγνωστικά Super League: Κρας-τεστ για τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά Super League: Κρας-τεστ για τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
15:00 ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-3

ΟΦΗ: Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα την περασμένη αγωνιστική, όπου κατάφερε να επικρατήσει της Βέροιας στο "Γεντί Κουλέ" με 2-0 και έφτασε στους -4 από την 5η θέση. Εκμεταλλεύτηκε γι' ακόμα μία φορά την δύναμη της έδρας του, όπου την κρατάει αήττητη μέχρι στιγμής, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε πέντε ματς. Πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα ματς για τους Κρητικούς ήταν ο Μίρνες Σίσιτς, που μοίρασε δύο ασίστ. Αμυντικά στάθηκε πολύ καλά σε ακόμα ένα ματς ο ΟΦΗ, όπου κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς που καταφέρνει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Νίκος Αναστόπουλος, που τους προέτρεψε σε ανάλογη εμφάνιση και στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο στόπερ Χαριτονίδης.


ΕΝΤΟΣ: 2-3-0
ΓΚΟΛ: 11-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πήρε την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Άρη την περασμένη αγωνιστική, αν και στα τελευταία λεπτά κινδύνευσε με την ισοφάριση. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος και κατάφερε να προηγηθεί στο 23', ισοφαρίστηκε στο 41', αλλά ο Βασιλείου έκανε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με 2-1. Κέρδισε αποβολή στην επανάληψη και έγινε πιο εύκολη η δουλειά του ανασταλτικά, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ στα τελευταία λεπτά, που πίεσαν οι Θεσσαλονικείς. Με αυτή τη νίκη, έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών που τον είχαν ρίξει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έσωσε το... κεφάλι του ο Παράσχος με το τρίποντο κόντρα στον Άρη, αφού υπήρχαν φήμες αντικατάστασής του. Μένει μέχρι νεοτέρας η απόφαση της διοίκησης. Δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ ο Λεβαδειακός, αλλά οι παίκτες του δν είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και το έχει πληρώσει πολλές φορές φέτος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ακόστα και Ναπολεόνι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μουλόπουλος και Κουτσόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-3
ΓΚΟΛ: 5-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί ο ΟΦΗ να είναι αήττητος στην Κρήτη, αλλά ο Λεβαδειακός παραμένει μία επικίνδυνη ομάδα. Τώρα που πήρε ακόμα μία νίκη έχει ανέβει ψυχολογικά και σίγουρα μπορεί να κλέψει κάτι από την αναμέτρηση. Τον πρώτο λόγο η ισοπαλία (3.20 Sportingbet).


17:15 BEΡΟΙΑ - ΑΕΚ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-0-1

ΒΕΡΟΙΑ: Παρουσιάστηκε χειρότερη των προσδοκιών στην Κρήτη και ηττήθηκε με σχετική ευκολία από τον ΟΦΗ με 2-0. Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να ελέγξει την αναμέτρηση, ενώ και ακόμα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν έδειξε να έχει κάποιο άλλο πλάνο στο μυαλό της, ώστε να πάρει ένα αποτέλεσμα. Δέχθηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ επιθετικά ήταν ανύπαρκτη αφού οι όποιες ευκαιρίες δημιούργησε προήλθαν από μακρινά σουτ. Με αυτό τον τρόπο έμεινε στους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας με Ξάνθη, Πανθρακικό και Λεβαδειακό στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού συμπλήρωσε πέντε ματς μακριά από τη νίκη, ενώ και στην έδρα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη μέχρι στιγμής, αφού μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε πέντε αναμετρήσεις. Σενάρια για αλλαγή προπονητή και πάλι, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας στήριξε το Νίκο Καρύδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Έβερτον, Γεωργέας, Τόμας και Βεργώνης.

ΕΝΤΟΣ: 1-2-2
ΓΚΟΛ: 6-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΑΕΚ: Ηττήθηκε με 4-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στάθηκε άτυχη στην φάση του 22', όπου αποβλήθηκε ο Γιάγκο και πήρε προβάδισμα ο Ολυμπιακός, ενώ στην συνέχεια ο διαιτητής της αναμέτρησης της αρνήθηκε δικό της πεντακάθαρο πέναλτι για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μοιραία ήρθε η κούραση για τους ποδοσφαιριστές του Έβαντ Λίνεν, που παραδόθηκαν άνευ όρων στους αντιπάλους τους. Με μόλις πέντε βαθμούς μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και ψάχνει για βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής. Αναμένεται η είσοδος του Δημήτρη Βιντιάδη στα διοικητικά της ομάδας, ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο, ώστε να γλιτώσει τα χειρότερα. Μακριά από την έδρα της η ΑΕΚ έχει την χειρότερη συγκομιδή απ' όλες της ομάδες της κατηγορίας, αφού σε πέντε αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες ήττες. Μοναδικός απών σήμερα ο τιμωρημένος Γιάγκο.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-5
ΓΚΟΛ: 4-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολη η αποστολή για τν "Ένωση", που βρίσκει πάντως την Βέροια σε άσχημη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί. Ο Λίνεν μίλησε για τον στόχο της νίκης, αλλά η εκτός έδρας εμφανίσεις της ΑΕΚ είναι αποθαρρυντικές. Θεωρώ ότι και εδώ τον πρώτο λόγο έχει το Χ (3.15, William Hill).


17:15 ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΞΑΝΘΗ: Επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, αφού μετά τη νίκη που είχε πάρει στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό εντός έδρας, ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και πρόσθεσε στο παθητικό της ακόμα μία ήττα, με ακόμα μία άσχημη εμφάνιση. Δέχθηκε το γκολ μόλις στο 11' και δεν κατάφερε στο υπόλοιπο διάστημα να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο. Βρέθηκε πολύ κοντά στο να δεχθεί ένα δεύτερο τέρμα, παρά να ισοφαρίσει και αυτή η εμφάνιση έκανε έξω φρενών τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Πανόπουλο ,που προανήγγειλε τεράστιες αλλαγές, εφόσον δεν έρθει η νίκη στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Η ομάδα με μόλις 9 βαθμούς βρίσκεται ακριβώς επάνω από την ουραγό ΑΕΚ και αν συνεχίσει έτσι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή της. Εντός έδρα έχει δύο νίκες και δύο ήττες σε τέσσερις αναμετρήσεις και χαρακτηρίζεται από τα πολλά σκαμπανεβάσματα τη απόδοση πολλών από των παικτών της. Εκτός σήμερα ο Ντάνι και ο στόπερ Γκλέϊσον.

ΕΝΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ: 6-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:  Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις τρεις σερί ήττες ο Πανθρακικός, που ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με τους Λεβαδειακό, Ξάνθη και Βέροια. Την περασμένη αγωνιστική πήρε τη νίκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου συνολικά ήταν καλύτερος και άξιζε τους τρεις βαθμούς. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που της έδωσε το προβάδισμα στο 21', το οποίο τελικά κράτησε μέχρι το τέλος. Στάθηκε τυχερή, αφού ο Αστέρας έχασε και πέναλτι στο 76', αλλά αυτή ήταν ίσως η μοναδική απειλή που ένιωσε από τους Αρκάδες σε όλο το ενενηντάλεπτο. Εξαργυρώθηκε η καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδας, που ακόμα και όταν χάνει έχει πολύ καλή παρουσία και αυτό έχει γεμίσει με αισιοδοξία την ομάδα. Στο σημερινό ντέρμπι της Θράκης θέλει να κλέψει βαθμούς, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολύ την εκτός έδρας εικόνα του, που έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη σε πέντε αγώνες. Εξέτισε και επιστρέφει ο Μουνάφο, ενώ εκτός συνεχίζουν οι Μιχαλόπουλος και Σαρακατσάνος.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-4
ΓΚΟΛ: 8-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν είναι για τόσο χαμηλά η Ξάνθη, που έχει σαφές πρόβλημα ψυχολογίας. Ο Πανθρακικός δεν τα πάει καλά μακριά από την Κομοτηνή και σήμερα θεωρώ πως η έδρα θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Άσσος.(2.10 Bet365).


19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 9-0-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τέλος εποχής για τον Ζεσουάλδο Φερέϊρα στον Παναθηναϊκό, που τελικά πλήρωσε την κακή εικόνα που βγάζουν οι "πράσινοι" την φετινή σεζόν, σχεδόν σε όλες τους τις αναμετρήσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχαιρέτησε με ανακοίνωση τον κόσμο, αλλά και τους παίκτες(από κοντά) και παρέδωσε την θέση του σε ένα στρατιώτη του Παναθηναϊκού, τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στο τελευταίο του ματς ο Φερέϊρα, είδε την ομάδα του να μένει στο 0-0 με την Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική, όπου θα πρέπει να αισθάνεται και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αφού και πάλι καλύτερος παίκτης της ομάδας ήταν ο κίπερ Ορέστης Καρνέζης. Μεγάλα προβλήματα στην δημιουργία από τους πράσινους", που δεν είχαν ψυχολογία και εκεί αναμένεται να βάλει το χέρι του ο Αργεντίνος κόουτς, ώστε να επιστρέψει η ομάδα σε ευρωπαϊκή τροχιά. Κομβικό το σημερινό ματς για την συνέχεια, αφού οι "πράσινοι" θέλουν τη νίκη, όχι μόνο για τους βαθμούς, αλλά και για το γόητρο. Απόντες από το σημερινό ντέρμπι θα είναι οι Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σο, ενώ αμφίβολος είναι ο Χριστοδουλόπουλος.

ΕΝΤΟΣ: 1-4-0
ΓΚΟΛ: 9-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΑΟΚ: Δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά Χανιών την περασμένη αγωνιστική με 2-0 και παρέμεινε έτσι στο κατόπι του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στο +5.  Συνολικά καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πλατανιά ,αλλά δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι στην αντίπαλη εστία. Χρειάστηκε δύο πέναλτι(το ένα το έπιασε ο Κηπουρός στον Αθανασιάση) για να πάρει τελικά το προβάδισμα με τον Σαλπιγγίδη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα από ενέργεια του πρώην "πράσινου" ήρθε τελικά και το 2-0 από τον Λίνο. Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην "Τούμπα" και ο ΠΑΟΚ καλείται σήμερα να κάνει ότι και πέρσι, όπου είχε επικρατήσει με 2-0, ώστε να παραμείνει κοντά στους πρωταθλητές και να τα παίξει όλα για όλα την επόμενη αγωνιστική στην Θεσσαλονίκη. Πολύ κακή η παράδοση που έχει στην Αθήνα πάντως, ενώ παράπονα εξέφρασε και για τον ρέφερι Τριτσώνη, που θα διευθύνει την αναμέτρηση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα είναι εκτός οι Λόρενς και Γεωργιάδης, ενώ λογικά θα μείνει εκτός ο Γκαρσία για να είναι έτοιμος την επόμενη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-1
ΓΚΟΛ: 16-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αλλαγή ψυχολογίας πλέον στον Παναθηναϊκό με την έλευση του Ρότσα και σίγουρα αυτό μπερδεύει πολύ περισσότερο το ματς. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας παρουσιάζει πολλές αδυναμίες μέχρι στιγμής. Αγαπημένο αποτέλεσμα ων "πράσινων" εντός έδρας η ισοπαλία, που δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί και σήμερα. (3.20, Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση