betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Ακόμη ένα over και goal/goal για την Ρόμα
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Οι εννιά από τις 11 πιο πρόσφατες συναντήσεις του Αστέρα με τον Ατρόμητο ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ήταν under.

Ράντερς - Οντένσε: Δεν χάνει με τίποτα στους τελευταίους εννιά αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Ράντερς. 11/12 over έχει εμφανίσει προσφάτως η Οντένσε.


Ορντούσπορ - Τραμπζονσπόρ: Πέντε κολλητά under για τις δύο ομάδες στις μεταξύ τους κόντρες και συνολική παράδοση 3-9-4.


Χέρτα - Σαν Πάουλι: Ανεβασμένες ομάδες αμφότερες. Η μεν Χέρτα παραμένει αήττητη εδώ και 12 αγωνιστικές, ενώ από την άλλη πλευρά η Σαν Πάουλι στις πρόσφατες πέντε.

Ρόμα - Τορίνο: Η Ρόμα προέρχεται από19/22 over, 16/21 over 3,5, 6/7 over 4,5 και 18/22 goal/goal στις τελευταίες της αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η Τορίνο είναι αήττητη στις εξόδους της με ρεκόρ 1-4-0.

Γουεστ Χαμ - Στόουκ: Σπουδαία πορεία διαγράφει μέχρι στιγμής η Γουεστ Χαμ, προερχόμενη από διπλό στην έδρα της Νιούκαστλ με 1-0. Τρία σερί under για την Στοόουκ, διάστημα που σκόραρε μόλις ένα γκολ.

Μπελγράνο - Λανούς: Τέσσερα no goal στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Μπελγράνο. Στο -3 από την κορυφή βρίσκεται η Λανούς και κυνηγά στα ίσα τον τίτλο.

Σοσιεδάδ - Βαγιεκάνο: Στηρίζει πολλά εντός έδρας η Σοσιεδάδ που έχει φέτος ρεκόρ 3-0-2. Επικίνδυνη μακριά από την Μαδρίτη η Βαγιεκάνο, έχοντας πανηγυρίσει 10 γκολ και δύο νίκες.


Ρασίνγκ Κλουμπ - Κίλμες: Στα 10 αυξήθηκαν τα under και τα no goal για τα τελευταία 11 παιχνίδια της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Ρίβερ Πλέιτ - Αρχεντίνος: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν στην Ρίβερ Πλέιτ, η οποία έχει 8/9 no goal. Μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια για την Αρχεντίνος Τζούνιορ.


William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση