betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Περισσότερες δυνάμεις η Μπενφίκα.
Πανθρακικός - ΑΕΚ: Συνολικά σε πέντε ματς με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του ο Πανθρακικός μετράει (3-2-0), δεχόμενος μόνο ένα γκολ. Εκτός έδρας η ΑΕΚ, έχει μόνο ένα διπλό και πέντε ήττες (1-0-5).

Σαμπντόρια - Ουντινέζε: Η αγωνιστική ανάκαμψη της Σαμπντόρια πιστοποιήθηκε με το 2-2 που απέσπασε στην έδρα της Φιορεντίνα καθώς ήταν το τρίτο ματς που έμεινε αήττητη (2-1-0). Τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχει φέρει η Ουντινέζε (4-7-4).

Ακαδέμικα - Μπράγκα: Τελευταίος άσος ήρθε το 2003, έκτοτε η Μπράγκα έχει απολογισμό 4-5-0 όποτε ταξιδεύει στην Κοϊμπρα, με την Ακαδέμικα να μην έχει σκοράρει τα τρία τελευταία χρόνια.


Κολωνία - Μπραουνσβαϊγκ: Στο κόλπο της ανόδου μπήκε και πάλι η Κολωνία, με το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών. Η πρωτοπόρος Μπραουνσβαϊγκ έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή είναι μακριά από το σπίτι της.

Κλερμόν - Ναντ: Ζορίζεται ιδιαίτερα στο γήπεδο της η Κλερμόν, με απολογισμό 2-2-4 και γκολ 7-10. Η Ναντ είναι η ομάδα με τα περισσότερα under στην κατηγορία (12/16 συνολικά και 5/7 εντός έδρας).


Φούλαμ - Νιούκαστλ: Εφτά αγωνιστικές δίχως νίκη για την Φούλαμ, που φέτος έχει χάσει την δύναμη της και εντός έδρας (3-1-3). Ξύπνησε την περασμένη Δευτέρα η Νιούκαστλ, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 την Γουίγκαν.

Βαγιεκάνο - Σαραγόσα: 4-1-2 στην έδρα της η Βαγιεκάνο, ενώ οι ήττες της είναι από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και η ισοπαλία (0-0) με τη Σεβίλλη.  Η Σαραγόσα είναι η μοναδική ομάδα της Πριμέρα που δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Μπολόνια - Λάτσιο: Τελευταία ισοπαλία την περίοδο 1989-1990, από τότε κερδίζει μία η Λάτσιο μία η Μπολόνια (7-0-7).

Σπόρτινγκ Λισ. - Μπενφίκα: Ντέρμπι της Λισαβόνας, που έχει ωστόσο ξεκάθαρο φαβορί. Έξι σερί νίκες μετρά η Μπενφίκα, η οποία δεν δέχεται γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και δύο ημέρες παραπάνω ξεκούρασης σε σχέση με την Σπόρτινγκ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση