» » » » » Preview Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι των "αιωνίων"

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι των "αιωνίων"
15:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων την περασμένη αγωνιστική στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ηττήθηκε με το κεφάλι ψηλά .Το τελικό 2-1 θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αφού οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν κι'  άλλα γκολ, αλλά σημασία έχει πως ο Πλατανιάς έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6' από πέναλτι, ενώ στο 19' δέχθηκε ακόμα ένα τέρμα. Κατάφερε να μειώσει στο 37' με τον Ουντόζι στην πρώτη του ευκαιρία στην αναμέτρηση, με τον Αναστασιάδη να τονίζει πως η ομάδα έκανε τραγικά λάθη στο πρώτο μέρος, βελτιώθηκε στην επανάληψη, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά. Στο τελευταίο εντός έδρας επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού και βρίσκεται με 15 βαθμούς, τέσσερις μακριά από την γραμμή του υποβιβασμού. Στην Κρήτη παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατός σ σχέση με τα εκτός έδρας και σε έξι φετινές αναμετρήσεις μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εξέτισαν οι Αναστασάκος, Αγκιλέρα, με τον τελευταίο να είναι αμφίβολος, όπως και ο Κανακούδης.


ΕΝΤΟΣ: 3-2-1
ΓΚΟΛ: 13-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

BEΡΟΙΑ: Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη με το 0-0 με τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, αφού ήταν συνολικά καλύτερη και άξιζε τους τρεις βαθμούς. Μπήκε νωθρά στην αναμέτρηση και γλίτωσε στην αρχή κανά δύο φορές τα χειρότερα, αλλά κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Βιβιάν λίγο αργότερα, αλλά ο Καλτσάς αστόχησε από τα έντεκα βήματα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Στην επανάληψη ήταν καλύτερη από τον "δικέφαλο', δημιούργησε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά έπεσε πάνω στον Γλύκο, που έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις για τους Θεσσαλονικείς. Αυτό ήταν το όγδοο σερί ματς που η ομάδα αποτυγχάνει να φτάσει στη νίκη και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς, μαζί με τους Άρης, Ξάνθη και ΑΕΚ. Με την τύχη του τα έβαλε ο Καλαϊντζίδης, που μοίρασε πάντως συγχαρητήρια στους παίκτες του και ζήτησε αποτέλεσμα στο σημερινό ματς με τον Πλατανιά. Έχει σκοράρει μόλις δύο φορές τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και εκεί βρίσκεται το σημαντικότερο πρόβλημα για την ομάδα. Αγωνιστικά , παραμένουν εκτός οι Ζε Βίτορ, Τόμας και Βεργώνης, ενώ αμφίβολςο είναι ο Μπελόν.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-3
ΓΚΟΛ: 7-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η παρουσία του Αναστασιάδη στον πάγκο του Πλατανιά έχει μεταμορφώσει την ομάδα προς το καλύτερο. Οι γηπεδούχοι έχουν δυνατή έδρα και περιμένω να επικρατήσουν της αδύναμης εκτός έδρας Βέροιας. Άσσος, (2.30 Sportingbet.gr).



17:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-1-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν έκανε καλή εμφάνιση στην Ξάνθη, αλλά κατάφερε να πάρει το βαθμός της ισοπαλίας(1-1) και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σταθερός αμυντικά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ, σε μία αδράνεια της άμυνας μόλις στο 2' και αναγκάστηκε να κυνηγάει το σκορ από νωρίς. Είχε άψογη αντίδραση, αφού δεν αγχώθηκε και προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι του. Στην επανάληψη, έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Ουσέρο και στην πρώτη και μοναδική φάση που δημιούργησε στα καρέ των Ακριτών κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ικανοποιημένος από το βαθμό και όχι από την εμφάνιση έμεινε ο Τσιώλης. Η ομάδα επιστρέφει σήμερα στην Τρίπολη, που έχει το απόλυτο σε έξι αναμετρήσεις την φετινή σεζόν και διαθέτει την καλύτερη άμυνα, μαζί με τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει στο σημερινό ματς ο Έλληνας τεχνικός, αφού θα απουσιάσουν οι Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Μπακασέτας, Περόνε και Πιπίνης. Επιστρέφουν όμως οι Σανκαρέ και Κουρμπέλης.

ΕΝΤΟΣ: 6-0-0
ΓΚΟΛ: 18-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΑΡΗΣ: Κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης μέχρι το 89', όπου ο Σκόνδρας ισοφάρισε για την ομάδα του Ατρομήτου και άφησε τους Θεσσαλονικείς μαζί με τις Βέροια, Ξάνθη και ΑΕΚ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όλα ξεκίνησαν θετικά για τον Άρη, που κατάφερε μόλις στο 15' να πάρει το προβάδισμα, ενώ στο 44' κέρδισε και την αποβολή του Ταυλαρίδη και είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ανεξήγητη οπισθοχώρηση στο δεύτερο μέρος για τους Θεσσαλονικείς, που δέχθηκαν πίεση από τους Περιστεριώτες και τελικά ισοφαρίστηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ακολούθησαν σκηνές ντροπής στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τους οπαδούς να κράζουν τους παίκτες και την διοίκηση, αλλά να την πέφτουν αδίκως και στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, που βρέθηκαν ημίγυμνοι με τις πετσέτες στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσουν. Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τελικά ο Άρης, που θα την εκτίσει στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, την επόμενη αγωνιστική. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς που η ομάδα αποτυγχάνει να πάρει τη νίκη, που εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά. Ντεμπούτο στο πάγκο της ομάδας σήμερα θα κάνει ο Ισπανός Αλκαράθ, που αντικατέστησε τους Πασσιαλή-Μπουγιουκλή. Την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχει ο Άρης, που έχει δεχθεί 21 γκολ. Εκτός ο Βελλίδης.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-4
ΓΚΟΛ: 11-21
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ δυνατός ο Αστέρας εντός έδρας και περιμένουμε να εκμεταλλευτεί την δυναμική του και να πάρει τη νίκη. Χρόνο θα χρειαστεί ο Αλκαράθ για να αλλάξει την ψυχολογία αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Άσσος (1.58 Goalbet).



17:15 ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-4-3

ΞΑΝΘΗ: Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική, αφού τελικά έμεινε στο 1-1 στην καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας. Προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Ονουάτσι, έχασε σημαντικές ευκαιρίες στην συνέχεια και τελικά δέχθηκε το γκολ στην μοναδική φάση που δημιούργησε ο Αστέρας και ενώ είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Χρήστος Πανόπουλος ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την "κατάντια της ομάδας", όπως τόνισε χαρακτηριστικά και απέλυσε τον Νίκο Κωστένογλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, δίνοντας ξανά το χρίσμα στον Μαρίνο Ουζουνίδη, που τον είχε απομακρύνει 72 ημέρες νωρίτερα ως αποτυχημένο. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς που η ομάδα δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με τις Βέροια Άρη και ΑΕΚ. Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την ομάδα, που έχει στόχο τη νίκη. Απόλυτη ισορροπία στα εντός έδρας ματς την φετινή σεζόν, αφού σε έξι αναμετρήσεις μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Εκτός οι Μπαξεβανίδης, Ντάνι και Γκλέϊσον.

ΕΝΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 7-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΑΝΩΝΙΟΣ: Γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας και ισοβαθμεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον Ατρόμητο. Οι "κυανέρυθροι" ήταν κακοί στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, όπου βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, στο δεύτερο μισό πίεσαν αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν ήτα να μειώσουν σε 2-1. Προβληματισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που σωστά παρατήρησε ότι η ομάδα του σε ακόμα ένα ματς χάρισε ένα ημίχρονο στον αντίπαλο. Ο Έλληνας τεχνικός πάντως συνέχισε κρατώντας χαμηλά τους τόνους, τονίζοντας πως η ομάδα δεν επηρεάζεται από την τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς και ότι πρώτος στόχος παραμένει η παραμονή, παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα. Μακριά από την έδρα του ο Πανιώνιος είναι αρκετά επικίνδυνος, αφού σε έξι φετινές αναμετρήσεις μετράει τρεις νίκες και τρεις ήττες. Συνεχίζει να είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα, που δεν έχει ισοπαλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Λαμπρόπουλος, Ανδράλας και Διαμαντάκος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Βελτιωμένο ήταν το πρόσωπο της Ξάνθης στο ματς με τον Αστέρα και πλέον με την αλλαγή ψυχολογίας που θα έχει η ομάδα από την έλευση του Ουζουνίδη μπορεί να φτάσει στη νίκη. Ο Πανιώνιος δείχνει να περνάει ένα μικρό ντεφορμάρισμα το τελευταίο καιρό. Άσσος (2.20 MyBet.com).



19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-3-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ, αλλά ήταν άτυχος και τελικά ηττήθηκε με 3-1 στο μεσοβδόμαδο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι "πράσινοι' είχαν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και στην πρώτη φάση των Λονδρέζων δέχθηκαν το γκολ. Ισοφάρισαν με την αρχή του δευτέρου μέρους και πήραν την πρωτοβουλία, αλλά δέχθηκαν το 2-1 από στημένη φάση και όλα τελείωσαν εκεί. Το "τριφύλλι" αποχαιρέτησε με μία καλή εμφάνιση την Ευρώπη και πλέον συγκεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο της ομάδα. Την περασμένη αγωνιστική παίζοντας καλά μόνο για ένα ημίχρονο, κατάφερε να περάσει με 2-1 από τη Νέα Σμύρνη κι έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας, που όμως θα έχουν και κούραση από την αναμέτρηση της Πέμπτης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, με πρόβλημα επέστρεψαν από την Αγγλία οι Σισοκό και Σο, αλλά αναμένεται αμφότεροι να δώσουν το παρών. Εκτός οι Κουίνσι, και Μπουμσόνγκ.

ΕΝΤΟΣ: 2-4-0
ΓΚΟΛ: 14-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποχαιρέτησε το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ με το κεφάλι ψηλά, αφού έκανε μεγάλη ανατροπή στο "Γ. Καραϊσκάκης" και επικράτησε της Άρσεναλ με 2-1. Τα οφέλη αυτής της νίκης ήταν ότι η ομάδα μπήκε στο γκρουπ των ισχυρών για την συνέχεια της στο Europa League, που περιμένουν μία καλή κλήρωση, ώστε να μπορέσουν να κάνουν κάτι καλό. Ο Ολυμπιακός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, είχε άψογη αντίδραση στο δεύτερο μέρος και έκανε την ανατροπή, που του έδωσε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία εν' όψει του σημερινού ντέρμπι. Στο πρωτάθλημα οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από την εύκολη νίκη επί του Πλατανιά με 2-1. Προηγήθηκαν από το 20' με 2-0 οι παίκτες του Ζαρντίμ και στην συνέχεια έριξαν ταχύτητα, χωρίς όμως να κινδυνέψουν ιδιαίτερα, αφού έχασαν και αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Μακριά από την έδρα τους φέτος έχουν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι αναμετρήσεις και βρίσκονται στην πρώτη θέση στο +7 από τον ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκε όμως χθες. Η νίκη είναι το ζητούμενο στην σημερινή αναμέτρηση, ώστε να δείξει γι' ακόμα μία φορά ότι δεν υπάρχει αντίπαλος να τον κοντράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν απουσίες.

ΕΚΤΟΣ:  4-2-0
ΓΚΟΛ: 31-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν ο Ολυμπιακός παίξει ανοιχτά στο ΟΑΚΑ, θα δούμε μία άκρως θεαματική αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές πιθανότητες να σκοράρουν. Θεωρώ όμως ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν συντηρητικά, όπως τα τελευταία χρόνια, ώστε να κρατήσουν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα. Under (1.55 Sportingbet.gr).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση