» » » » » » » Στοίχημα: Εξαιρετική παράδοση στην Βερόνα για την Ρόμα


Στοίχημα: Εξαιρετική παράδοση στην Βερόνα για την Ρόμα
Σαραγόσα - Λεβάντε:  Εξαιρετική παράδοση για την Σαραγόσα κόντρα στη Λεβάντε στο «Ρομαρέδα», όπου μετράει συνολικά (9-2-0).

Φιορεντίνα - Σιένα: Τέλος το αήττητο σερί της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο» με την Ρόμα (6-3-0), χάνοντας δίκαια με 4-2. Εκτός έδρας απολογισμό (1-2-4) για την Σιένα.

Ουτρέχτη - Χέρενφεν: Διόρθωσε κάπως τις εντός έδρας επιδόσεις την η Ουτρέχτη, που έχει εδραιωθεί για τα καλά στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Χέρενφεν και 7/8 goal/goal.


Μπουγιουκσεχίρ - Τραμπζονσπόρ: Μια νίκη την τελευταία επτάδα αγώνων για την Μπουγιουκσεχίρ και 6/7 goal/goal σε αυτό διάστημα. Σε καλό... φεγγάρι η Τραμπζονσπόρ, με μονάχα δυο νίκες ωστόσο εκτός έδρας.

Καρμπούκσπορ - Σίβασπορ: Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γκαζιάντεπσπορ για την Καραμπούκσπορ, που ανέβηκε αισθητά στον πίνακα της βαθμολογίας. Τρία ματς δίχως νίκη για την Σίβασπορ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν χωράνε προγνωστικά για το στοίχημα σε αυτό το ματς.


Νανσί - Μπορντό: Από τα εννιά τελευταία της παιχνίδια η Νανσί δεν σκόραρε μόνο κόντρα στην Παρί, με 8/9 να είναι goal/goal. Δύο κολλητά 0-0 για την Μπορντό.

Άρης - Ξάνθη: Τελικός για την Άρη, που γνώρισε ταπεινωτική ήττα στην Καλλιθέα με 3-1 για το κύπελλο. Επιτυχημένη η επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της Ξάνθης, με την Ακριτική ομάδα να κερδίζει δίκαια τον Πανιώνιο με 4-0.

Τότεναμ - Σουόνσι: 5/6 σερί GG μετράει η Τότεναμ που έχει δεχτεί γκολ στα 7/8 εντός έδρας ματς με τον Βίλας Μπόας στον πάγκο. Μόλις δύο τέρματα στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια.

Βάρεγκεμ - Γκενκ: Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο κύπελλο, με την Γκενκ μάλιστα να διασύρει στο ίδιο γήπεδο την Βάρεγκεμ με 5-0.

Φέγενορντ - Ντεν Χάαγκ: Στο -5 από την κορυφή η Φέγενορντ, καθώς μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Μόλις μια ήττα εκτός έδρας η Ντεν Χάαγκ (3-4-1).

Φίτεσε - Βάαλβαϊκ: Ήττα σοκ υπέστη στο Φένλο η Φίτεσε, χάνοντας με 3-1. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και η Βάαλβαϊκ.

Γιουβέντους - Αταλάντα: Στα εννιά τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Γιουβέντους μετράει 7-1-1 και δέχτηκε γκολ μόνο στα δύο από αυτά. Η Αταλάντα διατηρεί απόσταση εφτά βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας 2-2-4 εκτός έδρας.

Κατάνια - Σαμπντόρια: Η Κατάνια μετράει 5-1-2 εντός έδρας, χάνοντας από Γιουβέντους και Μίλαν και φέρνοντας ισοπαλία με τη Νάπολι. Η Σαμπντόρια έχει δεχτεί γκολ στα 14/16 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Κιέβο - Ρόμα: Αήττητη παραμένει στα 10 εκτός έδρας με την Κιέβο (4-6-0) η Ρόμα, η οποία προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μίλαν - Πεσκάρα: Δείχνει καλά στα τελευταία της παιχνίδια η Μίλαν, με 5-0-1 στα έξι πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις και την ήττα από τη Ζενίτ σε αδιάφορο για αυτήν παιχνίδι. Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχει η Πεσκάρα, που έχει δεχτεί 30 γκολ σε 16 αγωνιστικές.

Πάρμα - Κάλιαρι: Σε πολύ μεγάλο βαθμό η Πάρμα στηρίζεται στην έδρα της φέτος, όπου παραμένουν αήττητη με απολογισμό (4-3-0). Η Κάλιαρι δεν κέρδισε κανένα από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια (0-2-4).

Τζένοα - Τορίνο: Οκτώ ήττες στα τελευταία εννιά παιχνίδια για την Τζένοα, που θέλει πάση θυσία την νίκη. Περίοδος ντεφορμαρίσματος για την Τορίνο, έχοντας όμως μόνο δύο ήττες εκτός έδρας.

Ορντούσπορ - Αντάλιασπορ: Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ορντούσπορ. Δεν λέει να «ξεφουσκώσει» η Αντάλιασπορ, που είναι δυνατή και εκτός έδρας.

Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ: 12/16 over μετράει η Χόφενχαϊμ, 10/16 η Ντόρτμουντ. Αναμένεται παιχνίδι με πολλά γκολ.

ΑΕΚ - Ατρόμητος: Επιστροφή στις ήττες αλλά και στις μέτριες εμφανίσεις για την ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 1-0 στη Κομοτηνή από τον Πανθρακικό. Δεν πείθει, αλλά παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ο Ατρόμητος.

Λεβαδειακός - Πλατανιάς: Ο Λεβαδειακός μετράει ρεκόρ 3-2-2 εντός έδρας. Μόλις ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας του ο Πλατανιάς, έχοντας γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Βίλεμ - Άγιαξ: Τρεις αγωνιστικές αήττητη η ουραγός της βαθμολογίας Βίλεμ, που δείχνει να το παλεύει. Πέντε σερί νίκες για τον Άγιαξ, ο οποίος έχει φαινομενικά εύκολο έργο.

Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ: Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Γουέστ Μπρομ. Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Λίβερπουλ με 3-2 η Γουέστ Χαμ.

Σεντ Ετιέν - Λοριάν: Πολλές απώλειες το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σεντ Ετιέν. Χτύπησε... φόρμα η Λοριάν, κερδίζοντας Μαρσέιγ (0-3), Τουλούζ (1-0) και Λιλ (2-0) χωρίς να δεχτεί γκολ.

Βαλένθια - Βαγιεκάνο: 10/10 over έχουν φέρει οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με τη Βαλένθια να έχει απολογισμό 11-3-0 όποτε υποδέχεται τη Βαγιεκάνο.


Μορεϊρένσε - Ακαδέμικα: Στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα η Μορεϊρένσε (1-4-6). Δεν τα πάει και πολύ καλύτερα η Ακαδέμικα, που έχασε στο γήπεδο της από την Μπράγκα με 4-0.

Βέρντερ Βρέμης - Νυρεμβέργη: Η Βέρντερ Βρέμης είναι πολύ δυνατή εντός, δεν έχει σκοράρει μόνο κόντρα στην Μπάγερν, αλλά δέχτηκε γκολ στα 14/16 παιχνίδια της φέτος. Σε ανοδική  πορεία η Νυρεμβέργη, ξεφεύγοντας στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αντερλεχτ - Λέουβεν: Ασταμάτητη στο πρωτάθλημα η Άντερλεχτ, όπου μετράει εφτά σερί τρίποντα. Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την Λέουβεν και εννιά συνολικά μέχρι τώρα στην σεζόν (6-9-4)

Βέροια - Παναθηναϊκός: Δεν κερδίζει εδώ και εννιά αγωνιστικές η Βέροια (0-5-4). Συνεχώς βελτιώνεται με τον Ρότσα στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός.

Ρεάλ Μ. - Εσπανιόλ: Τρεις σερί νίκες με διαφορά τρία γκολ και άνω έχει η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια που υποδέχεται την Εσπανιόλ.

Μπράγκα - Εστορίλ: Σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Μπράγκα, ενώ ανέβηκε πολύ ψυχολογικά μετά το εμφατικό 4-1 μέσα στην έδρα της Ακαδέμικα. Καλή μέχρι στιγμής η Εστορίλ, όμως μακριά από το γήπεδο της έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά (1-2-2).

Γαλατάσαραϊ - Φενερμπαχτσέ: Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Τουρκίας. Η Γαλατάσαραϊ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, όμως καταδιώκεται στους δύο βαθμούς από την σημερινή της αντίπαλο. Η Φενερμπαχτσέ παίζει καλά, αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια (1-5-1).

Νάπολι - Μπολόνια: 6/8 goal/goal έχει η Νάπολι. 1-0-7 ο απολογισμός της Μπολόνια εκτός έδρας με τέρματα 4-11.

Παρί Σεν Ζερμέν - Λιόν: Ντέρμπι κορυφής του Γαλλικού πρωταθλήματος. Φορμαρισμένη στα τελευταία ματς η Παρί, η οποία έχει σκοράρει 13 γκολ σε τέσσερα ματς. Η Λιόν θα ήθελε να πάει με μεγαλύτερη διαφορά ασφαλείας στο ντέρμπι, όμως η γκέλα στο 1-1 με τη Νανσί, όμως φανέρωσε ότι είχε το μυαλό της στο σημερινό παιχνίδι.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: 13/13 over έχουν φέρει οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ διαθέτουν και τους «μπόμπερ» Μέσι και Φαλκάο, που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πάσος Φερεϊρα - Γκιμαράες: Μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα για την Πάσος Φερεϊρα, αλλά με πολλές ισοπαλίες (3-7-1). Παίρνει αποτελέσματα και εκτός έδρας φέτος η Γκιμαράες (2-1-2).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση