» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: "Κόκκινη" δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη


Πάμε στοίχημα Super League: "Κόκκινη" δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη
17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-1-0

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο η Κέρκυρα ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική και βρέθηκε μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού, υστερώντας στην ισοβαθμία με Βέροια και Άρη. Η Κέρκυρα αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 56' και μετά δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από την αναμέτρηση, σε ένα γήπεδο που θύμισε πραγματικό βούρκο από την καταρρακτώδη βροχή. Δέχθηκε και τα δύο τέρμα τα στο δευτερο ημίχρονο, ενώ είχε και αυτή τις ευκαιρίες της να σκοράρει, αλλά στάθηκε άτυχη. Αυτό που μένει για το συγκρότημα που Άκη Μάντζιου είναι ότι η ομάδα συμπλήρωσε τις επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη και το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερα κομβικό για την συνέχεια. Εντός έδρας η Κέρκυρα έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες σε επτά αναμετρήσεις. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα μαζί με την Βέροια, αφού έχουν πετύχει μόλις 7 γκολ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει ο Αγρίτης, ενώ εκτός θα είναι και πάλι ο Γιάντσης.



ΕΝΤΟΣ: 1-4-2
ΓΚΟΛ: 7-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική ο Πανθρακικός, αφού επικράτησε την Δευτέρα της ΑΕΚ με 1-0 και απομακρύνθηκε αισθητά από την γραμμή του υποβιβασμού. Οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησαν τις καλύτερες φάσεις για γκολ και τελικά έφτασαν με γκολ του Βαϊρουά στο 62' να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Δίκαια παράπονα από την ΑΕΚ για την φάση του γκολ, που ξεκίνησε από θέση οφ-σάϊντ, αλλά η νίκη κρίνεται συνολικά δίκαια. Αμυντικά ήταν εξαιρετικοί και κινδύνεψαν ελάχιστα από την "Ένωση". Ο τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και συνέχισε το αήττητο σερί στην ομάδα της Κομοτηνής για πέμπτο σερί παιχνίδι. Πλέον η απόσταση από την γραμμή έχει φτάσει στους 5 βαθμούς και μία νίκη σήμερα θα την απομακρύνει πολύ περισσότερο. Εκτός έδρας ο Πανθρακικός, παρουσιάζεται σαφώς πιο αδύναμος και σε επτά φετινές εξόδους του, μετράει τέσσερις ήττες, μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψουν οι Στάθης, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Καστελάν και Μιχαλόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-4
ΓΚΟΛ: 14-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για την Κέρκυρα, που αν δεν νικήσει και σήμερα θα έχει σοβαρά προβλήματα. Η φόρμα δείχνει Πανθρακικό, αλλά σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, το αποτέλεσμα το παίρνει αυτός που το θέλει περισσότερο και στην προκειμένη περίπτωση, αυτή είναι η Κέρκυρα. Άσσος (2.45, Mybet).



17:15 ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-1

ΟΦΗ: Στάθηκε άτυχος στο Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική, που τελικά ηττήθηκε με 3-2 από τον Ατρόμητο και έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά από το τρίποντο. Ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε με υπομονή και με τακτική αντεπιθέσεων να ισοφαρίσει και τις δύο(πρώτα με τον Περογαμβράκη και μετά με τον Κουτσιανικούλη). Το 2-2 το πέτυχε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αλλά στις καθυστερήσεις, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, δέχτηκε έπειτα από κόρνερ το τελειωτικό χτύπημα. Εκνευρισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αναστόπουλος, που διαμαρτυρήθηκε για μη τήρηση του fair-play στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Οι Κρητικοί, με 14 βαθμούς βρίσκονται στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού και πλέον χρειάζονται άμεσα το τρίποντο στο κομβικό ματς με τον Αστέρα. Επιστρέφουν στην έδρα τους, που φέτος παρουσιάζονται πολύ δυνατοί και μετρούν δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα είναι εκτός και πάλι ο Σίσιτς, που λογικά θα λύσει το συμβόλαιο του, ενώ θα απουσιάσουν και οι Μπούρμος, Βάντο και Χαριτωνίδης.

ΕΝΤΟΣ: 2-4-1
ΓΚΟΛ: 14-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μεσοβδόμαδα είχε αγώνα Κυπέλλου με την Λάρισα εκτός έδρας, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0, αγωνιζόμενη με αρκετούς αναπληρωματικούς. Δεν έχασε την ψυχραιμία της ούτε μετά την αποβολή του Καρντάσιο στο 44' και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση, αφού στον επαναληπτικό της Τρίπολης έχει τον πρώτο λόγο. το πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί ισοπαλία με Ξάνθη εκτός και Άρη εντός έδρας και μάλιστα με το ίδιο σκορ(1-1). Δεν ήταν καλός ο Αστέρας σε κανένα από τα δύο ματς, αλλά στο τελευταίο με τον Άρη στην Τρίπολη, λίγο έλειψε στο τέλος να κλέψει τη νίκη από τους ανώτερους "κιτρινόμαυρους". Για 75' δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο επιθετικά και έβγαζε με μεγάλη δυσκολία φάσεις στην περιοχή των Θεσσαλονικιών. Κατάφερε με αυτογκόλ να ισοφαρίσει στο 78' και πίεσε ασφυκτικά μέχρι το τέλος τον Άρη. Σημαντικότερη ευκαιρία που πέταξε ήταν το πέναλτι του Γιεχόν, που απέκρουσε ο Διούδης. Αυτή ήταν και η πρώτη εντός έδρας απώλεια για την ομάδα του Τσιώλη, που εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά, αφού έχει πάρει μόλις μία νίκη σε πετά αναμετρήσεις. Διαθέτει πάντως την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, μαζί με τον ΠΑΟΚ, αφού έχει δεχθεί μόλις 8 γκολ. Εκτός σήμερα οι Καρντάσιο, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μπακασέτας, Πιπίνης, ενώ αμφίβολος είναι ο Περόνε.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-3
ΓΚΟΛ: 19-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε άσχημη ψυχολογικά κατάσταση ο ΟΦΗ, που δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά του. Φαβορί ο Αστέρας, αλλά υπάρχουν σημάδια κόπωσης στα τελευταία και ο Τσιώλης θα επιλέξει μία πιο αμυντικογενή ομάδα. Θεωρώ το 0-1 γκολ (2.40, Mybet) ιδανικό για το εν λόγω ματς.



19:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-2-8

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περνάει κάμψη ο Πανιώνιος το τελευταίο διάστημα και την περασμένη αγωνιστική δέχθηκε την μεγαλύτερη ήττα του την φετινή σεζόν με 4-0 από την Ξάνθη εκτός έδρας. Αυτή ήτα η τέταρτη σε έξι ματς για τους "κυανέρυθρους", που υποχώρησαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πολύ κακό παιχνίδι, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά από την ομάδα του Δημήτρη Ελευεθερόπουλου, που έριξε και πάλι τον πήχη, τονίζοντας πως πρώτος στόχος παραμένει η παραμονή. Μεσοβδόμαδα ο Πανιώνιος έχασε στο πρώτο ματς Κυπέλλου από τον Φωστήρα στον Ταύρο με 1-0 και πλέον δυσκολεύει η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση. Παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ εντός έδρας, μετά από επτά αναμετρήσεις μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Πολύ κακή η προϊστορία στα ματς με τον Ολυμπιακό, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων πάντως να έχουν άριστες σχέσεις. Ιδιαίτερο ματς και για Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στην καριέρα του ως προπονητής. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα είναι οι Ντούνης, Κολοβός, Ρόβας και Λαμπρόπουλος.

ΕΝΤΟΣ: 4-0-3
ΓΚΟΛ: 16-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εμφανώς κατώτερος του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, που προσέφερε άφθονο θέαμα στους φίλους των δύο ομάδων και έμεινε ισόπαλο 2-2. Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν υπεροπτικά στο ματς και βρέθηκαν να χάνουν στο 17', αλλά εκμεταλλεύτηκαν δύο λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού και μέχρι το 34' είχαν ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήθελε ότι το ήθελε πολύ περισσότερο και εκεί στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Ζαρντίμ. Πολύ κακό ματς από την άμυνα του Ολυμπιακού, που δέχθηκε πολλές τελικές και στάθηκε αρκετά τυχερή σε πολλές φάσεις. Αυτό που μένει όμως για την ομάδα του Πειραιά είναι ότι βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και οδεύει σε μία από τις ευκολότερες κατακτήσεις του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Πάντως η γκρίνια προς το πρόσωπο του Λεονάρντο Ζαρντίμ παρέμεινε. Εκτός έδρας ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, δείχνοντας αλαζονεία στα περισσότερα ματς εξ' αυτών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σιόβας και Τοροσίδης.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και να πάριε μία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Ποντάρω στη νίκη των "ερυθρόλευκων" από το ημίχρονο. (2/2, Mybet, 1.80)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση