betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Ούτε γκολ δεν βάζει εκτός έδρας η Παλέρμο
Γρανάδα - Εσπανιόλ: Τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή της κατηγορίας έχει η Γρανάδα, η οποία παράλληλα μετράει πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Παρελθόν από τον πάγκο της Εσπανιόλ αποτελεί ο Μαουρίσιο Ποκετίνο και την θέση του πήρε ο Χαβιέ Αγκίρε.

Ναϊμέγκεν - Μπρέντα: Ουσιαστική η Ναϊμέγκεν άφησε πίσω της την ήττα από την Φίτεσε και επικράτησε με 2-0 της Ουτρέχτης. Τρεις σερί ήττες για την Μπρέντα χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ.

Νάπολι - Πεσκάρα: Εννιά ήττες μετράει στο φετινό πρωτάθλημα η Πεσκάρα, στις εφτά από αυτές δεν κατάφερε να σκοράρει. Δικαιολογημένα χαμηλά ο άσος.



Μπουγιουκσεχίρ - Σίβασπορ: Χωρίς νίκη εντός έδρας παραμένει η Μπουγιουκσεχίρ (0-3-3), ενώ προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά goal/goal. Σε καλό... φεγγάρι η Σίβασπορ, που βρήκε πάλι τον καλό της εαυτό.

Μπρεστ - Μαρσεϊγ: Απόρθητο είναι το «Σταντ Λε Μπλε», γήπεδο της Μπρεστ η οποία φέτος έχει μόνο μια απώλεια εκεί και αυτή ήταν η ισοπαλία με την Μπορντό (5-1-0). 6/7 No Goal εκτός η Μαρσέιγ, 5/6 στα τελευταία οι γηπεδούχοι.

ΟΦΗ - Πανθρακικός: Δύο σερί ήττες για τον ΟΦΗ χωρίς μάλιστα να σημειώσει γκολ. Τέσσερα διαδοχικά no goal για τους Κρητικούς και τρία για τον Πανθρακικό.

Λόκερεν - Γκενκ: Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί η Λόκερεν, καθώς το κοντέρ... γράφει εφτά σερί νίκες. Η Γκενκ έχει πέντε ισοπαλίες σε οχτώ εκτός έδρας αγώνες (2-5-1).

Ουτρέχτη - Αλκμάαρ: Η Ουτρέχτη δέχεται γκολ και στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, ενώ παραδόξως φέτος είναι καλύτερη εκτός από ότι εντός. Η κατρακύλα της Αλκμάαρ συνεχίζεται και έχει απομακρυνθεί κατά πολύ από τις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίες.

Γκρόνινγκεν - Χέρακλες: 4/5 under το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Γκρόνινγκεν και μόλις μια εντός έδρας νίκη φέτος (1-3-3). Αντιθέτως η Χέρακλες είναι ομάδα του over, έχοντας οχτώ σερί.

Λάτσιο - Πάρμα: Από σημαντικές νίκες προέρχονται Λάτσιο και Πάρμα, με τους Ρωμαίους να κερδίζουν 3-0 την Ουντινέζε και τους φιλοξενούμενους να επικρατούν της Ίντερ με 1-0.

Σιένα - Ρόμα: Η Σιένα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς είναι τέσσερα ματς αήττητη χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Η Ρόμα κέρδισε τόσο την Τορίνο, όσο και την Πεσκάρα χωρίς να παραβιαστεί η εστία της, κάτι ασυνήθιστο για την επιθετική φιλοσοφία που έχει σαν ομάδα.

Ουντινέζε - Κάλιαρι: Πέντε αγώνες χωρίς νίκη για την Ουντινέζε, που έχει εφτά ισοπαλίες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Μόλις δύο βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Κάλιαρι, που βρίσκεται σε πτώση.

Ίντερ - Παλέρμο: Οχτώ over στα τελευταία 10 ματς για την Ίντερ στο Μιλάνο. Η Παλέρμο δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα εφτά από τα τελευταία εννιά ματς εκτός έδρας.

Μπολόνια - Αταλάντα: Στην έδρα της εναποθέτει τις ελπίδες της για παραμονή η Μπολόνια, καθώς μακριά από αυτήν έχει απολογισμό (1-0-7). 3/4 over για την Αταλάντα, που ξέρει να παίζει καλά και μακριά από το Μπέργκαμο.

Τζένοα - Κιέβο: Η Τζένοα άφησε πίσω της σερί με έξι ήττες και πέρασε νικηφόρα από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα με 1-0. Έξι ήττες στις έξι εξόδους της έχει η Κιέβο.

Αντάλιασπορ - Μερσίν: Έξι σερί goal/goal για την Αντάλιασπορ, που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στην αμυντική της λειτουργία. Η Μερσίν πάντως δεν σκόραρε στα τελευταία δύο εκτός έδρας ματς.

Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης: 6/7 εντός έδρας over έχει η Χόφενχαϊμ, 5/7 εκτός έδρας η Βέρντερ Βρέμης.

Γκρασχόπερς - Ζυρίχη: Τοπικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έχουν κοινή έδρα. Μπορεί να μην κέρδισε στα τέσσερα τελευταία η Γκρασχόπερς, παραμένει όμως στην κορυφή. Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν στην απομάκρυνση του Ρολφ Φρίνγκερ από τη Ζυρίχη.

Λεβαδειακός - Κέρκυρα: Τρεις σερί νίκες για τον Λεβαδειακό που πήρε μπρος και 11/12 no goal. Εφτά κολλητά under για την Κέρκυρα. Οι δύο ομάδες σκοράρουν δύσκολα.

Βέροια - ΠΑΟΚ: Θετικό το πρώτο δείγμα της Βέροιας το 1-1 μέσα στην Κέρκυρα με τον Καλαϊτζίδη στον πάγκο της. Δύο αγωνιστικές δίχως νίκη για τον ΠΑΟΚ, που θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του στην πόλη της Ημαθίας.

Φίτεσε - Ρόντα: Το τρένο της Φίτεσε δεν σταμάτησε ούτε και κόντρα στην Αϊντχόφεν, περνώντας νικηφόρα με 2-1 και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Μόλις ένας πόντος εκτός έδρας για την Ρόντα με ρεκόρ (0-1-6).

Νόριτς - Σάντερλαντ: Εφτά διαδοχικά under για την Νόριτς, διάστημα μάλιστα που παραμένει αήττητη. Αρκετές ισοπαλίες εκτός έδρας η Σάντερλαντ (1-4-2).


Τρουά - Ρεν: Έξι νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έχει η Ρεν, το μεταξύ τους 2-1 την Πέμπτη για το Λιγκ Καπ και οι γενικά τραγικές εμφανίσεις της Τρουά που έχει μόλις ένα τρίποντο σε 14 ματς στο πρωτάθλημα, δίνουν προβάδισμα στον άσο.


Λα Κορούνια - Μπέτις: Η Λα Κορούνια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει κάνει μόνο δύο νίκες. Από το 2002 και μετά σε εφτά επισκέψεις της στο «Ριαθόρ» η Μπέτις ηττήθηκε μόνο μία φορά (2-4-1).

Βόλφσμπουργκ - Αμβούργο: Να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θα προσπαθήσει η Βόλφσμπουργκ, που ηττήθηκε δίκαια από την Γκλάντμπαχ με 2-0. Το Αμβούργο κέρδισε με 3-1 την Σάλκε, αλλά έχει και πάλι πολλές απουσίες.

Μπέβερεν - Σταντάρ Λιέγης: Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ντε Μπουκ στον πάγκο της Μπέβερεν και μάλιστα στην έδρα της Μαλίν με 1-0. 4/5 no goal για την Σταντάρ Λιέγης, η οποία δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στην Λιρς (3-0).

Καϊσέρισπορ - Φενέρμπαχτσέ: 4/5 over για την Καϊσέρισπορ, που αγωνίζεται επιθετικά. Ευνοείται σε αυτό το στυλ παιχνιδιού η Φενέρμπαχτσε, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.

Εσκισεχίρσπορ - Κασίμπασα: Από το σπουδαίο 3-0 επί της Τραμπζονσπόρ προέρχεται η Εσκισεχίρσπορ, η οποία ούτως ή άλλως είναι πολύ δυνατή εντός έδρας (4-1-1). Ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο είναι η Κασίμπασα.

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Δυνατός στην έδρα του ο Πανιώνιος (4-0-2) και 4/5 over το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά.

Θέλτα - Λεβάντε: 5/6 under μετράει εντός έδρας η Θέλτα, 4/6 εκτός η Λεβάντε.

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια: Το νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών έσπασε στην έδρα της Τορίνο (2-2), όμως συνέχισε με goal/goal, φτάνοντας τα τέσσερα διαδοχικά. Δύο σερί νίκες για την Σαμπντόρια και ο Τσίρο Φεράρα κάθεται πιο άνετα στην θέση του.

Βελέζ - Ουνιόν Σάντα Φε: Προς ολοταχώς για τον τίτλο πάει η Βελέζ Σάρσφιλντ, που είναι στο +2 από την Λανούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Ουνιόν Σάντα Φε είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη, έχοντας μονάχα έξι πόντους.

Μπελγράνο - Τίγκρε: Τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα η Μπελγράνο, που κέρδισε στο εξ αναβολής την Ιντεπεντιέντε εκτός έδρας με 2-1. Χωρίς εκτός έδρας τρίποντο η Τίγκρε με απολογισμό (0-4-3).

Ρίβερ Πλέιτ - Λανούς: Με νέο προπονητή τον Ραμόν Ντίαζ η Ρίβερ Πλεϊτ, η οποία έχει 5/6 ισοπαλίες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στο -2 από την κορυφή βρίσκεται η Λανούς, μετά το 0-0 με αντίπαλο την Εστουδιάντες.

Λοριάν - Τουλούζ: Μόνιμα λίγα γκολ για τις δύο ομάδες στην έδρα της Λοριάν, συνολικά 9/9 under στα τελευταία χρόνια.


Μαγιόρκα - Σαραγόσα: Φοβερή παράδοση την τελευταία δεκαετία για την Μαγιόρκα κόντρα στη Σαραγόσα, με τους γηπεδούχους να τρέχουν απολογισμό 7-0-1 από το 2003 ως σήμερα.

Σαν Λορέντζο - Ιντεπεντιέντε: Τώρα στα κρίσιμα η Σαν Λορέντζο δείχνει να ξυπνά, με δύο σερί νίκες και γενικά τέσσερις αγωνιστικές χωρίς να χάσει. Εφτά ματς δίχως νίκη η Ιντεπεντιέντε, που είχε κερδίσει για τελευταία φορά τη Λίβερπουλ από την Ουρουγουάη στις 26 Οκτωβρίου.

Άρσεναλ Σαραντί - Μπόκα: Από θετικά αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο, όμως πλέον το τρένο του πρωταθλήματος έχει χαθεί.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση