» » » » » » » Πάμε στοίχημα Premier League: Συνέχεια στο αήττητο για τη Νόριτς

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Πάμε στοίχημα Premier League: Συνέχεια στο αήττητο για τη Νόριτς
Μία μόνο αναμέτρηση προσφέρεται σήμερα για πάμε στοίχημα από την Πρέμιερ, αυτή ανάμεσα στην ανεβασμένη Νόριτς και τη ντεφορμέ Σάντερλαντ.

18:00 ΝΟΡΙΤΣ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 12-4-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΟΡΙΤΣ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2-1

ΝΟΡΙΤΣ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σαουθάμπτον στην εκτός έδρας αναμέτρηση, αλλά αντέδρασε σωστά και ισοφάρισε με το γκολ του Σνόντγκρας (και τη βοήθεια του τερματοφύλακα των «αγίων») στο 45’. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη εκτός έδρας ισοπαλία. Σε πολύ καλή φόρμα γενικά η Νόριτς, που παρέμεινε αήττητη για 7ο παιχνίδι (3-4-0) και σταθεροποιήθηκε στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα (13η, 16 βαθμούς), στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει 7 συνεχόμενα under. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ρούντι (13 συμμ.), ο αμυντικός Τέρνερ (8 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Κέιν (1 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 3-2-1
ΓΚΟΛ: 6-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0


ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Με μέτρια απόδοση στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΚΠΡ, παραχώρησε το 0-0 και ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στην ήττα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και νέο προπονητή, αλλά και πάλι η ουσία είναι ότι η Σάντερλαντ… δε μπορεί. Με μία μόνο νίκη στα τελευταία 8, πλησίασε στον ένα βαθμό τη ζώνη του υποβιβασμού. Φήμες αναφέρουν ότι ο Μάρτιν Ο’Νιλ ίσως δεν τελειώσει τη σεζόν στον πάγκο της Σάντερλαντ, πληρώνοντας τη νύφη για την κακή φετινή πορεία. Μετράει τρεις  νίκες στις 4 τελευταίες συναντήσεις της με τη Νόριτς. Εκτός οι αμυντικοί Ο’Σι (12 συμμ.), Μπράουν και ο βασικός κεντρικός μέσος Κάτερμολ (9 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-4-2
ΓΚΟΛ: 7-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η σταθερά ανοδική πορεία της Νόριτς την κάνει δικαιολογημένα το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Σάντερλαντ που δεν είναι και στα καλύτερα της. Άσος στο 2.10 (MyBet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση