» » » » » » Νόριτς και Σίτι υπόσχονται γκολ και θέαμα


Νόριτς και Σίτι υπόσχονται γκολ και θέαμα
Νταντί Γ. - Σεντ Τζόνστον: Εφτά σερί over για την Νταντί Γιουνάιτεντ, που η άμυνα της... μπάζει. Τέσσερα ματς δίχως νίκη για την Σεντ Τζόνστον.

Μπέβερεν - Γκενκ: Συντηρητική συνήθως η Μπέβερεν, που συναντά όμως την Γκενκ, η οποία προέρχεται από 8/8 goal/goal.

Βάρεγκεμ - Λέουβεν: Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Βάρεγκεμ παραμένει αήττητη για 10 σερί ματς (6-4-0). Αντιθέτως η Λέουβεν έχει να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-5-3).



Λόκερεν - Σερκλ Μπριζ: Πέντε διαδοχικά over και goal/goal για την Λόκερεν, που στην ουσία έχει εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. 0-2-8 εκτός η Σερκλ Μπριζ και 12 σερί goal/goal.

Μαλίν - Γάνδη: Αλλοπρόσαλλη από το ξεκίνημα της σεζόν η Μαλίν, δεν λεει να σηκώσει κεφάλι η Γάνδη, η οποία αγνοεί την νίκη εδώ και εννιά αγωνιστικές (0-3-6).

Σαρλερουά - Μονς: Πέντε σερί under 2,5 εντός για την Σαρλερουά. 6/6 ήττες μετράει στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου την τελευταία δεκαετία η Μονς.

Έβερτον - Γουίγκαν: 13 συνεχόμενα goal/goal για την Έβερτον. Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γουίγκαν (0-1-4).

ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ: 6/8 goal/goal μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Μάντσεστερ Γ. - Νιούκαστλ: 6/8 goal/goal εμφανίζουν οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Νόργουιτς - Τσέλσι: Εφτά διαδοχικά goal/goal μετράει η Νόριτς. «Φωτιές» πετάει στην επίθεση η Τσέλσι με 13 γκολ ενεργητικό στα δύο τελευταία της ματς.

Ρέντινγκ - Σουόνσι: 1-4-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Ρέντινγκ. 6/8 under στα εκτός έδρας παιχνίδια της Σουόνσι.


Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι: Αήττητη (2-1-0) στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Σίτι η Σάντερλαντ.

Φούλαμ - Σαουθάμπτον: Τα περισσότερα over από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ έχει μέχρι στιγμής η Φούλαμ (15/18). 1-0-6 η εκτός έδρας συγκομιδή της Σαουθάμπτον (2η χειρότερη της κατηγορίας).

Μίντλεσμπρο - Μπλάκμπερν: 8-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Μίντλεσμπρο. Μόνο έξι βαθμούς στους τελευταίους εννιά αγώνες για την Μπλάκμπερν, που ωστόσο δεν αγωνίστηκε το Σάββατο κόντρα στην Μπραϊτον, λόγω αναβολής του παιχνιδιού.

Χαλ - Λέστερ: Τέσσερις σερί νίκες έχει η Χαλ, δύο σερί ήττες μετράει η Λέστερ.

Ινβερνές - Σεντ Μίρεν: 16/19 goal/goal έχει επιβεβαιώσει στο πρωτάθλημα η Ινβερνές. Απόσταση οχτώ βαθμών από την ουραγό Νταντί για την Σεντ Μίρεν.

Κιλμάρνοκ - Χαρτς: Έξι παιχνίδια αήττητη είναι κόντρα στην Χαρτς η Κιλμάρνοκ (3-3-0). Πάντως οι «καρδιές» ανεβαίνουν και δεν χάνουν εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Μάδεργουελ - Αμπερντίν: Ήττα μετά από έξι αγωνιστικές για την Μάδεργουελ, χάνοντας στην έδρα της Σεντ Μίρεν με 2-1. Αντιθέτως η Αμπερντίν κέρδισε με 2-0 την Σεντ Τζόνστον έπειτα από τρεις σερί ήττες.

Χιμπέρνιαν - Ρος Κάουντι: Μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος για την Χιμπέρνιαν. Τις περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ έχει η Ρος Κάουντι (9), ενώ έχει να πανηγυρίσει τρίποντο εδώ και εφτά αγωνιστικές.

Κλαμπ Μπριζ - Κορτραϊκ: 5-1-0 το αήττητο σερί της Κλαμπ Μπριζ, που πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Σταντάρ Λιέγης με 3-1. Τέσσερις διαδοχικές ήττες για την ντεφορμέ Κορτραϊκ.

Άστον Βίλα - Τότεναμ: 6/8 under έχει φέρει η Άστον Βίλα εντός έδρας. Αντιθέτως η Τότεναμ έχει το απόλυτο των 8/8 over μακριά από το γήπεδο της.


Νταντί - Σέλτικ: Η Σέλτικ μετράει τέσσερις σερί νίκες απέναντι στη Νταντί, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν την τελευταία τους νίκη το 2001 (0-2-14).

Στόουκ - Λίβερπουλ: Οχτώ αγωνιστικές αήττητη μετρά η Στόουκ και 15/18 under συνολικά στη σεζόν. 2-4-2 μετράει η Λίβερπουλ στις εξόδους της φέτος, παίρνοντας το Σάββατο την ψυχολογική ώθηση από το υπέρ της 4-0 επί της Φούλαμ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση