» » » » » Πάμε στοίχημα Jupiler Pro League Βελγίου:Προβάδισμα στις έδρες

Πάμε στοίχημα Jupiler Pro League Βελγίου:Προβάδισμα στις έδρες
15:30 ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΓΚΕΝΚ

ΜΠΕΒΕΡΕΝ: Κατάφερε να παραμείνει αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική και είναι φανερό ότι βρίσκεται σε συνεχή αγωνιστική άνοδο. Μετά τις νίκες επί των Γάνδη και Κορτράϊκ, ταξίδεψε την περασμένη αγωνιστική στο Μπριζ για να αντιμετωπίσει την Σερκλ και απέσπασε ισοπαλία 2-2. Η απόδοσή της στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης δεν ήταν καλή, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερη της αντιπάλου. Στο 79' δέχθηκε το 2-0 κόντρα στην ροή της αναμέτρησης και στο υπόλοιπο της αναμέτρησης βγήκε μαζικά στην επίθεση και κατάφερε με γκολ στο 86' και το 88' να ισοφαρίσει. Βρίσκεται πλέον στο +3 από την γραμμή του υποβιβασμού, αλλά δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί καθόλου την έδρα της, όπου έχει την χειρότερη συγκομιδή απ' όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Συγκεκριμένα σε δέκα αναμετρήσει έχει τέσσερις ήττες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες. Απών από την αναμέτρηση οι Ντουγκαρί, Ντιντιέ, Γκαντίρ και Σεουντί.


ΕΝΤΟΣ: 2-4-4
ΓΚΟΛ: 21-36
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΓΚΕΝΚ: Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ, αλλά σίγουρα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Ξεκίνησε άσχημα και στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 2-0. Πίεσε και στο 77' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ένα τυχερό σουτ(βρήκε στο δοκάρι, έπειτα στην πλάτη του κίπερ της και στρώθηκε στον Ντε Σούτερ)επέτρεψε στην αντίπαλο να προηγηθεί εκ νέου στο 86'. Έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Βόσεν από τα έντεκα βήματα(έστειλε την μπάλα άουτ), αλλά ο Βέλγος φορ αστόχησε στις καθυστερήσεις και στην αντεπίθεση δέχθηκε και τέταρτο γκολ. Με αυτό το τρόπο γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα της και υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από την δεύτερη θέση. Μακριά από την έδρα της η ομάδα μετράει τρεις νίκες, δύο ήττες και πέντε ισοπαλίες, αλλά σήμερα χρειάζεται τη νίκη για να μπορέσει να ανέβει και πάλι βαθμολογικά. Εκτός και πάλι ο Νάντσον.

ΕΚΤΟΣ: 3-5-2
ΓΚΟΛ: 42-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Το σκορ της περασμένης αγωνιστικής αδικεί την Γκενκ, που άξιζε κάτι καλύτερο με την εμφάνιση της στην επανάληψη. Αν παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην έδρα της Μπέβερεν. Διπλό (1.85, Sportingbet).



15:30 ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΛΕΟΥΒΕΝ

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μονς την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις από τις δύο πλευρές. Στο 40' η Ζούλτε δέχθηκε το γκολ από κακή αντίδραση της άμυνάς της, αλλά κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να φτάσει στην ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από την αντίπαλο, αλλά και η ίδια δυσκολεύτηκε πολύ στο κομμάτι της δημιουργίας και πήρε τελικά το βαθμό της ισοπαλίας, που την διατήρησε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυξάνοντας όμως την διαφορά της από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ στους οκτώ βαθμούς. Δείχνει μία κάμψη στα παιχνίδια της τον τελευταίο καιρό, λόγω των συνεχόμενων αγώνων και σήμερα θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της, που φέτος σε έντεκα αναμετρήσεις έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Είναι καλύτερη στα εκτός σε σχέση με τα εντός, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα. Χωρίς προβλήματα η αποστολή, αφού επέστρεψε και ο Νάεσενς.

ΕΝΤΟΣ: 5-3-3
ΓΚΟΛ: 34-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΛΕΟΥΒΕΝ: Ξεκίνησε ιδανικά την φετινή σεζόν, αλλά εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει η κατηφόρα για την ομάδα. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Λιρς με 2-2 και συμπλήρωσε αισίως τα οκτώ συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε αμφότερες να ισοφαρίσει. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα, αφού δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα(10 σε 21 αγωνιστικές). Ένα ακόμα στατιστικό λέει ότι έχει εννέα στα τελευταία έντεκα στο goal/goal . Μακριά από την έδρα της αγωνίζεται πάντα κλειστά και προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις, αλλά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά της είναι απογοητευτικά με δύο νίκες πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Βρίσκεται στο +10 από την γραμμή του υποβιβασμού και μπορεί ακόμα να νιώθει άνετα όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Εκτός ο Ράϊμέϊκερ, ενώ θα απουσιάζουν και τέσσερις μακροχρόνιοι, που δεν επηρεάζουν.

ΕΚΤΟΣ: 2-5-3
ΓΚΟΛ: 38-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-4-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα : Ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα θα έχει σήμερα η Ζούλτε, που ναι μεν δείχνει κουρασμένη, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την αντίπαλό της. Άσσος (1.70, Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση