Απροσπέλαστη εντός η Στόουκ
Σάντερλαντ - Τότεναμ: 3-0-1 ο μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Σάντερλαντ, κερδίζοντας μάλιστα πιο πρόσφατα την Μάντεστερ Σίτι με 1-0. Εμφατική νίκη της Τότεναμ με 4-0 στην έδρα της Άστον Βίλα, ενώ τον τελευταίο μήνα έχει ρεκόρ (5-1-1).

Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Μπρομ: 7/9 goal/goal μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Νόριτς - Μάντσεστερ Σ.: 6/9 under 2,5 μετράει εντός η Νόριτς, 5/9 εκτός η Μάντσεστερ Σίτι.



Ρέντινγκ - Γουέστ Χαμ: Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση η Ρέντινγκ, με 7/8 ήττες στα τελευταία ματς και μόλις μία νίκη από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος (1-7-11). Χωρίς αγώνα και πιο ξεκούραστη η Γουέστ Χαμ, οποία έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στόουκ - Σαουθάμπτον: 5-4-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Στόουκ, που κέρδισε το βράδυ της Τετάρτης με 3-1 και την Λίβερπουλ. 1-1-6 το εκτός της Σαουθάμπτον.

Άστον Βίλα - Γουίγκαν: Η Άστον Βίλα διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση (οχτώ γκολ σε εννιά ματς) και η Γουίγκαν τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας (έξι γκολ σε εννιά παιχνίδια).

Φούλαμ - Σουόνσι: Μόλις μία νίκη η Φούλαμ στα πέντε τελευταία στο γήπεδο της (1-2-2) και στα 11 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας (1-5-5). Δύο ήττες στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια για την Σουόνσι (5-5-2).

Χάντερσφιλντ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Ντεφορμέ η Χάντερσφιλντ που δεν κερδίζει στα οκτώ τελευταία ματς (0-4-4) και βρίσκει απέναντί της τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ των τριών συνεχόμενων νικών με μηδέν παθητικό.

Χαλ - Λιντς: Έξι αγωνιστικές αήττητη μετράει η Χαλ, που «σκαρφάλωσε» στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 4/5 over έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Λιντς.

Μπάρνσλεϊ - Μπλάκμπερν: Μόλις μια νίκη στα τελευταία 13 ματς πρωταθλήματος για την Μπάρνσλεϊ και 7/8 goal/goal. Απογοητεύει και η Μπλάκμπερν, με πέντε ήττες και μια ισοπαλία στην τελευταία εξάδα αγώνων.

Μπόλτον - Μπέρμπιγχαμ: Δύο διαδοχικές ήττες για την Μπόλτον και τα πλέι οφ δείχνουν να απομακρύνονται. 8/9 goal/goal για την Μπέρμιγχαμ.

Μπρίστολ Σίτι - Πιτέρμπορο: Ουραγός η Μπρίστολ Σίτι με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και το χειρότερο εντός έδρας απολογισμό (2-2-7). Η Πιτέρμπορο, προέρχεται από τρεις σπουδαίες νίκες και δείχνει να ξυπνάει στο φινάλε του 2012.

Μπέρνλι - Λέστερ: Εφτά συνεχόμενα under εντός έδρας και 8/12 συνολικά μετράει η Μπέρνλι. Την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η Λέστερ με 22 γκολ παθητικό.

Κάρντιφ - Μίλγουολ: 9/12 over μετράει εντός έδρας η Κάρντιφ, 8/12 έχει αντίστοιχα έχει από την άλλη πλευρά εκτός η Μίλγουολ.


Τσάρλτον - Ντέρμπι: Υποχωρεί βαθμολογικά η Τσάρλτον, ενώ δεν έχει εκμεταλλευτεί όσο θα έπρεπε την έδρα της (3-4-5). Δύο σερί ήττες για την Ντέρμπι, που θέλει να κρατήσει επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ.

Μίντλεσμπρο - Μπλάκπουλ: Τη δεύτερη καλύτερη έδρα της Τσάμπιονσιπ έχει η Μίντλεσμπρο, μετρώντας 9-1-2. Μόλις τρεις νίκες από τον Οκτώβριο και μετά (3-8-4) η Μπλάκπουλ.

Νότιγχαμ - Κρίσταλ Πάλας: Δεύτερο σερί ντέρμπι για την Νότιγχαμ μετά το 4-2 επί της Λιντς. Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη μακριά από το... σπίτι της η Κρίσταλ Πάλας.

Γουλβς - Ίπσουιτς: Μια νίκη στα τελευταία οχτώ εντός έδρας ματς για την Γουλβς. Τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας έχει δεχτεί εκτός η Ίπσουιτς (27).

Μπράιτον - Γουότφορντ: Τέσσερα ματς χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Μπράιτον, μία ήττα στα τελευταία δέκα έχει η Γουότφορντ και αυτή ήταν μακριά από το γήπεδο της.

Χιμπέρνιαν - Σέλτικ: Χάνει την επαφή της με τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας η Χιμπέρνιαν, καθώς αγνοεί την νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Αντιθέτως η Σέλτικ μετρά έξι κολλητές νίκες που της επέτρεψε να ξεφύγει αισθητά από τους διώκτες της.

Μάδεργουελ - Κιλμάρνοκ: Τέσσερις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων για την Μάδεργουελ και όλες με over. Τρία σερί under μετρά η Κιλμάρνοκ, διάστημα που παραμένει αήττητη.


Ρος Κάουντι - Χαρτς: Επιτέλους νίκη για την Ρος Κάουντι μετά από εφτά αγωνιστικές και μάλιστα στην έδρα της Χιμπέρνιαν με 1-0. Μόλις ένα τρίποντο εκτός έδρας φέτος για την Χαρτς (1-5-4).

Σεντ Τζόνστον - Ινβερνές: Η Σεντ Τζόνστον αγνοεί την νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχοντας σε αυτό το διάστημα 4/5 under. Με 44 γκολ ενεργητική, η Ινβερνές διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, επίδοση μεγαλύτερη και από της Σέλτικ.

Νταντί - Αμπερντίν: Η ουραγός Νταντί αναζητά πάση θυσία την νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Ντεφορμέ και η Αμπερντίν με μόλις ένα τρίποντο την τελευταία πεντάδα αναμετρήσεων.

Άρσεναλ - Νιούκαστλ: Η Άρσεναλ βρήκε μερικές έξτρα μέρες ξεκούρασης, καθώς το ματς με την Γουέστ Χαμ αναβλήθηκε λόγω απεργίας των εργαζομένων στο μετρό του Λονδίνου. 7/9 goal/goal μετράει μακριά από το γήπεδο της η Νιούκασλ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση