» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Premier League Σκωτίας: Χιμπέρνιαν - Σέλτικ


Προγνωστικά στοιχήματος Premier League Σκωτίας: Χιμπέρνιαν - Σέλτικ
17:00 ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΣΕΛΤΙΚ

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ: Συμπλήρωσε τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη, αφού την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ρος Κάουντι με 1-0. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην πλήρη εικόνα της αναμέτρησης, αφού η Χιμπέρνιαν δημιούργησε αρκετές φάσεις για να σκοράρει, αλλά ήταν αναποτελεσματική. Απογοήτευση στο στρατόπεδό της, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς στα επτά τελευταία ματς και αυτό την έχει ρίξει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο- 5 από την δεύτερη θέση. Ο τεχνικός της ομάδας, Φένλον πάντως δήλωσε πίστη στις ικανότητες των παικτών του και τους προέτρεψε να τα δώσουν όλα στην αναμέτρηση με την Σέλτικ. Εντός έδρας η ομάδα έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, αλλά η προϊστορία της στις αναμετρήσεις με την Σέλτικ είναι αρνητική, αφού τα τελευταία τρία χρόνια έχει χάσει σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτου έδρας. Πλήρης η αποστολής της σήμερα.


ΕΝΤΟΣ: 5-2-3
ΓΚΟΛ: 30-29
TEΛEYTAIA 5: 1-1-3


ΣΕΛΤΙΚ: Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κατάφερε να περάσει και από την έδρα της Νταντί την περασμένη αγωνιστική με 2-0. Ο Γιώργος Σαμαράς με ένα εκπληκτικό γκολ(ανάποδο ψαλίδι) άνοιξε το σκορ για τους "πράσινους" στο 17' και διπλασίασε τα τέρματά της στο 71' με τον Χούπερ. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Φόρστερ δήλωσε παρών και έτσι η Σέλτικ πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στον δρόμο προς τον τίτλο. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς και βρίσκεται στο +7 από τις δεύτερες Ινβερνές και Μάδεργουελ. Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για την ομάδα, ενώ αυτό ήταν το τέταρτο ματς στα τελευταία πέντε που δεν δέχεται γκολ. Πολύ δύσκολα θα χάσει τον φετινό τίτλο, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπερτερεί από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Εκτός έδρας σε δέκα ματς μετράει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα και έχει την καλύτερη συγκομιδή. Εκτός οι Μάλγκριου και Κόμονς.

ΕΚΤΟΣ: 7-2-1
ΓΚΟΛ: 39-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

Προγνωστικά στοιχήματος: Αμυντικά η Σέλτικ είναι εξαιρετική, ενώ και ο κίπερ Φόρστερ είναι σε καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι οι "πράσινοι" δύσκολα θα δεχθούν γκολ και επιλέγω το No Goal (1.80, Sportingbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση