» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Γκολ στη Βρέμη!


Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Γκολ στη Βρέμη!
16:30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-3-3
ΠΕΡΥΣΙ: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-0

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Η απομάκρυνση του Μπάμπελ δεν έφερε την επιθυμητή ανάταση στην ομάδα, που τελικά έχασε και πάλι, αυτή τη φορά εκτός έδρας από το Αμβούργο με 0-2. Ανύπαρκτη επιθετικά, τα προβλήματα παρέμειναν ανασταλτικά. Έφτασε τα 6 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-5), όσοι και οι βαθμοί μακριά από τη σωτηρία, παραμένει στη θέση που οδηγούν στα μπαράζ, με 4 βαθμούς πάνω από τις δύο ουραγούς. Τα 6 από τα 7 τελευταία ήταν γκολ-γκολ, όπως και τα 5 συνεχόμενα εντός. Εκτός παραμένει ο βασικός τερματοφύλακας Βίζε (8 συμμ.), οι αμυντικοί Γιάισλε, Βέστεργκααρντ (3 συμμ.), Τέσκερ, Κρις και οι μέσοι Μάλμπασιτς, Βούκσιτς (5 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-2-4
ΓΚΟΛ: 12-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η τύχη της γύρισε την πλάτη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ και γνώρισε την ήττα με 2-3. Μεγάλη ευθύνη σε αυτό έχει ο διαιτητής Σταρκ, ο οποίος καταλόγισε εσφαλμένα πέναλτι στο 36’, με το οποίο ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι το γκολ του Ρόις (6’), αποβάλλοντας στην ίδια φάση τον αμυντικό Σμέλτσερ για χέρι, το οποίο δεν έγινε ποτέ. Από κει και πέρα άλλαξαν οι ισορροπίες, η Ντόρτμουντ έχασε την ισορροπία της και δέχτηκε δεύτερο τέρμα στο 41’. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά και, αν και με 10, ισοφάρισε με πέναλτι του Μπλαζτσικόφσκι στο 61’ (και αυτό λάθος υπόδειξη), αλλά στο 73’, σε μία από τις λιγοστές φάσεις της Βόλφσμπουργκ, δέχτηκε από αντεπίθεση και τρίτο τέρμα. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά παρέμεινε 3η, τρεις βαθμούς πίσω από τη 2η Λεβερκούζεν. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο μέσος Μπίτενκουρ (1 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Μπέντερ (8 συμμ.), Κελ (11 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 3-4-1
ΓΚΟΛ: 15-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Χόφενχαϊμ δεν έχει καμία τύχη απέναντι στους πρωταθλητές που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Χαμηλό αλλά δίκαιο το διπλό (1.47 MyBet).



18:30 ΒΕΡΝΤΕΡ  ΒΡΕΜΗΣ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 28-15-15
ΠΕΡΥΣΙ: ΒΕΡΝΤΕΡ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 0-1

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Το πρώτο ημίχρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άιντραχτ δεν προμήνυε ότι θα έχουμε γκολ στην αναμέτρηση, αλλά οι δύο ομάδες το διέψευσαν με το παραπάνω. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην πρώτη φάση της επανάληψης πήραν προβάδισμα. Ο Πέτερσεν ισοφάρισε στο 54’, αλλά οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι πέτυχαν άλλα τρία γκολ στη συνέχεια (62’, 63’, 90), με τη Βέρντερ να εμφανίζει σε ακόμα ένα παιχνίδι πολλά κενά στην άμυνα, παρότι δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που εμφανίζεται το 4-1, αν και στα δύο εξ αυτών έχασε. Μία νίκη στα 4 τελευταία φια την ομάδα του Σάαφ, που έπεσε στη 12η θέση, αλλά διατήρησε την επαφή με την 6άδα. Η αστάθεια της πάντως δε δείχνει ότι μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή μια από τις ομάδες που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γκολ-γκολ τα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα. Παραμένει εκτός ο μέσος Μπάργκφρεντ (7 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 4-1-2
ΓΚΟΛ: 13-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Αρκετά καλή στο πρώτο μέρος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φορτούνα, πήρε το προβάδισμα στο 27’ με τον Πέλτερ. Στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο καλή, επέτρεψε αρκετές φάσεις στους φιλοξενούμενους, αλλά στάθηκε τυχερή και δεν ισοφαρίστηκε, σφραγίζοντας τη νίκη με 2ο τέρμα στις καθυστερήσεις (Φέλνερ). Μία ήττα στα 5 τελευταία για τη Νυρεμβέργη, που βελτίωσε αισθητά τη θέση της και πλέον απέχει 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αρκετά αδύναμη εντός, δεν έχει κερδίσει στις 6 τελευταίες εξόδους της (0-1-5). Έχει κερδίσει όμως και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στη Βρέμη. Εκτός ο τερματοφύλακας Στέφαν, οι μέσοι Κλέμεντ, Χλούσεκ και ο επιθετικός Μέντλερ.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-5
ΓΚΟΛ: 6-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Ακόμα ένα παιχνίδι της Βέρντερ που θα περιμένουμε πολλά γκολ και φάσεις. Over στο 1.67 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση