» » » » » Στοίχημα Primera Liga: Αναμέτρηση για τα δύο μεγάλα «κανόνια» της Ισπανίας


Στοίχημα Primera Liga: Αναμέτρηση για τα δύο μεγάλα «κανόνια» της Ισπανίας
18:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ  – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 11-2-3
ΠΕΡΥΣΙ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΑΓΙΟ 4-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άκρως θετική η πρώτη του Βαλβέρδε στον πάγκο των «νυχτερίδων», που επικράτησαν εκτός έδρας της Οσασούνα με 1-0. Το γκολ ο Σολδάδο στο 55’, χωρίς η ομάδα να απειληθεί ιδιαίτερα. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, με τη Βαλένθια να φεύγει και πάλι νικήτρια, με 0-2 αυτή τη φορά (Ντάνι Παρέχο 48’, Σολδάδο 93’). Τρίτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, σε καμιά δεν παραβιάστηκε η εστία της. Πολύ καλή η παράδοση με τη Ράγιο, από την οποία δεν έχει χάσει εντός τα τελευταία 20 χρόνια, 8-1-1 οι 10 πρόσφατες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός ο αμυντικός Ρουίζ (12 συμμ.) και οι μέσοι Γκάγκο (12 συμμ.), Κανάλες.


ΕΝΤΟΣ: 5-1-1
ΓΚΟΛ: 16-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Τη Δευτέρα υποδέχθηκε την ανεβασμένη Σαραγόσα και κάνοντας κακό παιχνίδι έχασε δίκαια με 0-2, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Με τρεις ήττες στα 4 τελευταία η Ράγιο απομακρύνθηκε από το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και έπεσε στη 13η θέση, σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τριάδα (+7). Έχει μείνει άσφαιρη στα 3 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Τιμωρημένος ο μέσος Χάβι Φουέγο (15 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Ρόδρι (4 συμμ.) και ο μέσος Χοσέ Κάρλος (13 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-0-5
ΓΚΟΛ: 10-20
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το κλίμα έχει αλλάξει στη Βαλένθια με την έλευση του Βαλβέρδε, που πηγαίνει για την πρώτη του νίκη με τη νέα του ομάδα μπροστά στο κοινό του. Χαμηλός βέβαια ο άσος στο 1.45 (MyBet).



20:00 ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 25-4-7
ΠΕΡΥΣΙ: ΡΕΑΛ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 5-0

ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Οι τριγμοί συνεχίζουν στη Ρεάλ μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις. Η χειρότερη φυσικά στο κύπελλο, όπου έχασε από τη Θέλτα εκτός έδρας με 1-2. Έπαιξε με τους περισσότερους βασικούς, αλλά οι Θέλτα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, για να σώσει κάπως την κατάσταση ο Ρονάλντο μειώνοντας στο 87’. Στο πρωτάθλημα η αξιόμαχη Βαγιαδολίδ δυσκόλεψε αρκετά τη «βασίλισσα», βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ (7’, 22’), αλλά η ποιότητα των παιχτών της, της έδωσαν μια αγχωτική νίκη με 3-2 εκτός έδρας. Ο Μπενζεμά ισοφάρισε προσωρινά στο 12’ με τον Εζίλ να της χαρίζει τη νίκη με δύο γκολ, το 2ο με φάουλ (45’, 72’). Παρέμεινε 3η και διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών από τη 2η Ατλέτικο. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση (37) και τη 2η καλύτερη άμυνα. Μετράει 7 σερί νίκες κόντρα στην Εσπανιόλ, αήττητη στα 9 τελευταία, ΜΕ no goal τα 7 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι ο αμυντικός Βαράν (4 συμμ.) και ο επιθετικός Μπενζεμά (13 συμμ./3 γκ./5 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Αλμπιόλ (5 συμμ.), Μαρσέλο (6 συμμ.) και ο επιθετικός Ιγκουαΐν (10 συμμ./7 γκ./2 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 6-1-0
ΓΚΟΛ: 22-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Δεύτερο συνεχόμενο ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αγκίρε στον πάγκο για την Εσπανιόλ, που δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Πήρε τραβηγμένο πέναλτι στο 13’ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Βερντού, αλλά η κατάσταση ισορρόπησε με επίσης τραβηγμένο πέναλτι εις βάρος της στο 24’. Στην επανάληψη ο έμπειρο Σιμάο της έδωσε το προβάδισμα στο 60’ εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 39’, αλλά δέχτηκε τελικά την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Τουλάχιστον βρήκε δίχτυα μετά από τρία άσφαιρα 90λεπτα σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο επιθετικός Ρούι Φόντε (9 συμμ.). Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Κρίστιαν Αλβάρεζ (15 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-2-4
ΓΚΟΛ: 6-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καμία στοιχηματική αξία στον άσο. Πιθανό να μη βρει δίχτυα η Εσπανιόλ, κόντρα στη Ρεάλ που θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να αλλάξει κάπως το κακό κλίμα (1.67 GoalBet).



22:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 17-6-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 5-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο Μέσι μπορεί να δινόταν αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Μπέτις, αλλά τελικά όχι μόνο έδωσε το παρόν, αλλά πέτυχε και τα δύο γκολ στην εκτός έδρας νίκη των μπλαουγκράνα με 2-1. (16’, 25’). Η Μπέτις μείωσε στο 39’, πίεσε αρκετά στην επανάληψη αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. 8η συνεχόμενη νίκη για τη Μπάρτσα που παρέμεινε 1η με 6 βαθμούς διαφορά από τη 2η Ατλέτικο, που είδε και το αστέρι της Μέσι να καταρρίπτει το ρεκόρ του Μίλερ, για τα περισσότερα γκολ μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος (87). Μεσοβδόμαδα φιλοξενήθηκε από την Κόρδοβα για το κύπελλο και επικράτησε και πάλι με δύο γκολ του Μέσσι, κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση για τα προημιτελικά. Φυσικά έχει την καλύτερη επίθεση (50), αφού σχεδόν τα μισά (23) τα έχει πετύχει ο βραχύσωμος αργεντινός. Με νίκη σήμερα θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τη Ρεάλ να απέχει 11 βαθμούς. Τα 10 τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν over. Εκτός οι αμυντικοί Μουνιέσα, Αμπιντάλ, ο μέσος Φάμπρεγκας (15 συμμ./5 γκ./9 ασίστ) και ο εξτρέμ Κουένκα.

ΕΝΤΟΣ: 6-1-0
ΓΚΟΛ: 21-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φαλκάο που σημείωσε 5 γκολ, με όλους τους πιθανούς τρόπους, επικράτησε άνετα εντός έδρας της Λα Κορούνια με 6-0. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ντιέγκο Κόστα στο 23’. Μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε με αρκετές αλλαγές τη Χετάφε για το κύπελλο, αλλά και πάλι δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 (Ντιέγκο Κόστα 19’ πεν., 87’, Φελίπε Λουίζ 80’). Παραμένει 2η, με τη Ρεάλ να την ακολουθεί σταθερά με 5 βαθμούς διαφορά και με ενδεχόμενη νίκη απόψε θα μπει και πάλι στο κόλπο για το πρωτάθλημα. Η σοβαρότητα και σταθερότητα που βγάζει η ομάδα του Σιμεόνε δίνει κάθε δικαίωμα για να πετύχει κάτι τέτοιο. No goal τα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Over τα 16 από τα 17 τελευταία κόντρα στη Μπάρτσα. Αμφίβολος ο επιθετικός Αντριάν (13 συμμ. /1 γκ.). Εκτός ο πλάγιος μέσος Κρίστιαν Ροντρίγκεζ (12 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 4-1-2
ΓΚΟΛ: 8-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Σπουδαίο ντέρμπι στο Καμπ Νου, με την Ατλέτικο να θέλει να μην επαναλάβει την εμφάνιση στο Μπερναμπέου και τη Μπάρτσα να κυνηγάει να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα από τώρα. Δεν αξίζει ο άσος στο 1.30. Σαφώς καλύτερη επιλογή το να σκοράρουν αμφότερες (1.73 GoalBet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση