» » » » » » Προγνωστικά Bundesliga: Ξανά χωρίς Φαν ντερ Φάαρτ το Αμβούργο

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Προγνωστικά Bundesliga: Ξανά χωρίς Φαν ντερ Φάαρτ το Αμβούργο
Η απουσία του αρχηγού του Αμβούργου, ενισχύει ακόμα περισσότερο τα προγνωστικά για στοίχημα στον άσο της Βόλφσμπουργκ.

16:30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2008): 1-2-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ 1-2

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Τρίτη συνεχόμενη τραγική εμφάνιση και τρίτη διαδοχική ήττα για τη Χόφενχαϊμ, που έχασε από τη Νυρεμβέργη εκτός έδρας με 2-4. Με αυτογκόλ του Ρούντι βρέθηκε μόλις στο 6’ πίσω στο σκορ, απάντησε στο 33’ με τον Σίπλοκ, αλλά πριν το ημίχρονο δέχτηκε και 2ο τέρμα. Τα λάθη στην άμυνα συνεχίστηκαν και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν άλλα 2 γκολ (69’, 86’), με τον Σαλίχοβιτς να μειώνει προσωρινά σε 2-3 στο 81’ με πέναλτι. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (32) και αν δε βελτιωθεί δύσκολα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία. Γκολ-γκολ τα έξι από τα 7 πιο πρόσφατα. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Ρούντι (14 συμμ./2 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Βίζε (8 συμμ.), ο αμυντικός Βέστεργκααρντ (3 συμμ.) και οι μέσοι Βάις (2 συμμ.), Βούκσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-2-3
ΓΚΟΛ: 11-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Μπορεί να είχε περισσότερες φάσεις από τη Λεβερκούζεν στην εντός έδρας αναμέτρηση, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και πέτυχαν 4 γκολ, υποχρεώνοντας την ομάδα του Σάαφ στη βαριά ήττα με 1-4. Ο Πέτερσεν είχε μειώσει σε 1-2 στο 54’. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη, μόλις μία στα 4 τελευταία, κατηφορίζοντας έτσι στη 12η θέση, 5 μακριά από την 6άδα. Μόλις μία νίκη έχει φέτος μακριά από τη Βρέμη σε 7 εξόδους. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία. Σημαντική η επιστροφή του Αρναούτοβιτς. Τιμωρημένος ο μέσος Γιουνούζοβιτς (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο μέσος Μπάργκφρεντ (7 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-2-4
ΓΚΟΛ: 9-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παιδική χαρά η άμυνα της Χόφενχαϊμ και χωρίς τον Ρούντι ίσως τα πράγματα γίνουν και χειρότερα (πόσο θα μου πείτε!). Η Βέρντερ αδικεί τον εαυτό της και αν δεν το κάνει και σήμερα, μπορεί να φύγει με το διπλό (2.65 SportingBet).



18:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 13-10-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-1

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βρήκε απέναντι της την άκρως αποτελεσματική Γκλάντμπαχ, που εκμεταλλεύτηκε τις ελάχιστες ευκαιρίες της και ανάγκασε τη Βόλφσμπουργκ στην εκτός έδρας ήττα με 0-2. Κράτησε πολύ τη μπάλα, αλλά η αμυντική διάταξη των γηπεδούχων δεν της επέτρεψε να γίνει απειλητική. Παρέμεινε εκτός επικίνδυνης ζώνης, αλλά τερμάτισε το μίνι αήττητο σερί που είχε χτίσει (2-1-0). Εκτός οι αμυντικοί Knoche (6 συμμ.), Φελίπε (1 συμμ.), Κυργιάκος και οι μέσοι Ορόσκο (1 συμμ.), Χασάνι (3 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-2-3
ΓΚΟΛ: 5-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Κόντρα σε κάθε πρόβλεψη και χωρίς τη συμμετοχή του Φαν ντερ Φάαρτ και Σον, το Αμβούργο έφτασε δίκαια στη μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σάλκε με 3-1. Την γλίτωσε στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με τα γκολ των Μπάιστερ (52’), Ρούντνεφς (65’), οι μπλε μείωσαν στο 80’, αλλά ο Μπάντελι έκανε το τελικό 3-1 στο 91’ με πέναλτι. Πιθανότατα η καλύτερη εμφάνιση στη σεζόν. Τιμωρημένος ο μέσος Αρσλάν (11 συμμ./1 ασίστ). Η μεγάλη απουσία είναι και πάλι αυτή του Φαν ντερ Φάαρτ (11 συμμ./1 γκ./4 ασίστ). Εκτός επίσης οι μέσοι Ρινκόν (5 συμμ.), Γιάνσεν (13 συμμ.), Γίρασεκ (5 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-2-3
ΓΚΟΛ: 7-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το Αμβούργο έπιασε στον ύπνο τη Σάλκε, αλλά η Βόλφσμπουργκ θα είναι πιο «ψιλιασμένη» σήμερα. Καιρός να ζευγαρώσουν τις εντός έδρας νίκες οι «λύκοι». Άσος στο 1.95 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση