» » » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Primera Liga: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η Μαγιόρκα

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Προβλέψεις στοίχημα Primera Liga: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η Μαγιόρκα
22:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1997): 14-4-8
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 1-0

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Με το 1-1 του πρώτου αγώνα με τη Λα Κορούνια και το 0-0 εντός έδρας οι νησιώτες βρέθηκαν στην επόμενη φάση του Κόπα ντελ Ρέι. Μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα από τη Βαγιεκάνο με 0-2, έφτασε τα 8 ματς χωρίς νίκη (0-1-7) και πλησίασε τη ζώνη του υποβιβασμού στον πόντο. Μέτρια προς κακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ράγιο, άντεξε μέχρι το 87’, αλλά δέχτηκε και τα δύο γκολ στο τελευταίο τρίλεπτο. Μεγάλο το πρόβλημα στην επίθεση, με τον ισραηλινό Χέμεντ να μη μπορεί να φέρει… μόνος την άνοιξη, έχοντας σκοράρει πάνω από τα μισά γκολ της ομάδας του (7 από τα 13). Οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει ισόπαλες τα τελευταία 22 χρόνια. Εκτός οι μέσοι Χάβι Μάρκεζ (5 συμμ./1 ασίστ) και Ζοάο Βίκτορ (7 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 3-0-3
ΓΚΟΛ: 8-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση για το κύπελλο με τη Γρανάδα στο 27’, αλλά ισοφάρισε στο 56’ με τον Χοσέ Μάρι. Έμεινε με 10 τρία λεπτά αργότερα λόγω της αποβολής του Πόστιγκα με 2η κίτρινη, δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 66’, αλλά άντεξε μέχρι το τέλος και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εκτός προγράμματος η εντός έδρας ήττα από τη Θέλτα με 0-1. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία για την ομάδα του Χιμένεθ, που παρέμεινε στη 15η θέση και συνεχίζει ακάθεκτη να παρουσιάζει τα γνωστά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ακόμα χωρίς ισοπαλία ως τώρα στην Πριμέρα. Συνεχίζουν εκτός οι αμυντικοί Λαντσάρο, Ομπράντοβιτς (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-0-4
ΓΚΟΛ: 5-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

Προβλέψεις στοίχημα: Άκρως προβληματικές οι δύο ομάδες. Δύσκολα να ξεκολλήσουν από την ισοπαλία, αφού καμιά τους δεν αναμένεται να ρισκάρει (3.40 SportingBet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση