» » » » » » Στοίχημα Champions League: Ολυμπιακός - Άρσεναλ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Στοίχημα Champions League: Ολυμπιακός - Άρσεναλ
21:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πραγματοποίησε ακόμα μία επαγγελματική εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και σε συνδυασμό με την γκέλα του ΠΑΟΚ στην Βέροια, αύξησε την διαφορά στους 10 βαθμούς, πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός,  την επόμενη αγωνιστική έχει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που μπορεί να μην χρειάζεται τη νίκη, αλλά τη θέλουν γιατί είναι θέμα γοήτρου. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι "ερυθρόλευκοι", μετά την ήττα με 1-0 από την Σάλκε την περασμένη αγωνιστική στην Γερμανία είναι και επίσημα 3οι στον όμιλο και θα συνεχίσουν στο Europa League, που ευελπιστούν σε μία καλή πορεία. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δήλωσε πως θέλει τη νίκη για τον κόσμο, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του για το επερχόμενο ντέρμπι. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μοντεστό.



ΑΡΣΕΝΑΛ: Νέα ήττα, που συνοδεύτηκε από άσχημη εμφάνιση στην Αγγλία για την Άρσεναλ, που έχει υποχωρήσει στην 10η θέση της βαθμολογίας. Αυτή την φορά ήταν η Σουόνσι, που εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας του Λονδίνου και πήρε τη νίκη με 2-0. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα που οι "κανονιέρηδες" μένουν μακριά από τη νίκη και η απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων της είναι έντονη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε με δέκα βαθμούς μέχρι στιγμής να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και έχει ήδη τσεκάρει το εισιτήριο της για την επόμενη φάση. Στο τελευταίο ματς επικράτησε της Μονπελιέ με 2-0 εντός έδρας και σήμερα θέλει νίκη δική της και παράλληλη ήττα της Σάλκε από την Μονπελιέ για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να ξεκουράσει τους περισσότερους από τους αστέρες της ομάδας του, αφήνοντας στην Αγγλία παίκτες όπως οι Καθόρλα, Ζιρού, Ποντόλσκι, Αρτέτα, Τζουρού, Γουίλσιρ, Κοσιελνί, Σανιά, Γκιμπς, Σάντος, Μετερσάκερ και Γουόλκοτ. Ο Αλσατός τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην αποστολή ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Ολυμπιακός, αν και το ματς είναι αδιάφορο θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, ώστε να ικανοποιήσει τον κόσμο του. Στις τελευταίες επισκέψεις της η Άρσεναλ στο "Καραϊσκάκη" δεν κατάφερε να κερδίσει και πολύ δύσκολα θα το κάνει και σήμερα. 1 draw no bet (1.95, MyΒet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση