» » » » » » Η Βόλφσμπουργκ απειλεί την άμυνα της Ντόρτμουντ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Η Βόλφσμπουργκ απειλεί την άμυνα της Ντόρτμουντ
Κασίμπασα - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Πέντε αγωνιστικές αήττητη μετρά η Κασίμπασα και δύο σερί ισοπαλίες. Μια πεντάρα και μια τεσσάρα «έφαγε» από Φενερμπαχτσέ και Τραμπζονσπόρ αντίστοιχα η Γκεντσλερμπιρλίγκι.

Κιλμάρνοκ - Σέλτικ: Τέσσερα κολλητά over για την Κιλμάρνοκ, που κέρδισε ήδη μια φορά φέτος στο πρωτάθλημα την Σέλτικ. Οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Champions League, όμως στην Σκωτία βρίσκονται μόλις στο +1 από την δεύτερη Χιμπέρνιαν.

Γκαζιάντεπσπορ - Καραμπούκσπορ: Τέσσερα διαδοχικά goal/goal για την Γκαζιάντεπσπορ. Δύο απανωτές ήττες για την Καραμπούκσπορ και 3/4 goal/goal στην τελευταία τετράδα αγώνων.



Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ: Από πέντε σερί goal/goal  προέρχεται η Ντόρτμουντ, που δεν δείχνει και το καλύτερο της πρόσωπο στην Μπουντεσλίγκα. Επικίνδυνη εκτός έδρας και ικανή να σκοράρει η Βόλφσμπουργκ.

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν: Μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα έχει η Άουγσμπουργκ και μοιράζεται την τελευταία θέση με την Γκροϊτερ Φιρτ. Αντίθετα, η Μπάγερν Μονάχου είναι με διαφορά στην κορυφή ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος (41-6).

Νυρεμβέργη - Φορτούνα: 2-2-0 μετράει εντός έδρας η Νυρεμβέργη στα τέσσερα τελευταία, σταματώντας στο γήπεδό της ακόμα και την Μπάγερν. Σε καλή φόρμα και η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία έχει να ηττηθεί εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Στουτγάρδη - Σάλκε: Αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων, η Στουτγκάρδη τελευταία βρίσκει ρυθμό (τουλάχιστον στο πρωτάθλημα) την ώρα που η Σάλκε δείχνει να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Φραϊμπουργκ - Γκροϊτερ Φιρτ: Αξιόμαχη και ευκαιρία νίκης για την Φραϊμπουργκ. 0-5-8 μετράει η Γκρόιτερ Φιρτ στο πρωτάθλημα από τα τέλη Αυγούστου και μετά.

Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ: Τρεις μόλις νίκες στα 10 τελευταία της εντός έδρας ματς και ένας βαθμός στα τρία τελευταία ο απολογισμός για την Άρσεναλ. Βρήκε τον... μάστορα της η Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Σουόνσι, χάνοντας με 3-1, ενώ ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Στόουκ με 1-0.

Άστον Βίλα - Στόουκ: 12/15 under για την Στόουκ και 11/15 για την Άστον Βίλα. Under δείχνει και η παράδοση, με τις δύο ομάδες να έχουν 3/3 τα τελευταία χρόνια και 3/4 ισοπαλίες από το 2009 ως σήμερα στο «Βίλα Παρκ».

Σαουθάμπντον - Ρέντινγκ: Xειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα η Σαουθάμπτον με 32 γκολ παθητικό. Η Ρέντινγκ όμως δεν πάει και πολύ πίσω, αφού διαθέτει την αμέσως χειρότερη με 27 τέρματα.

Σάντερλαντ - Τσέλσι: Πάντα δυνατό στο «Στάδιο Του Φωτός» η Σάντερλαντ. Ξέσπασε κατά της Νόρντζελαντ η Τσέλσι, αλλά στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει εφτά αγωνιστικές.

Σουόνσι - Νόριτς: Έβγαλε επιτυχημένα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα η Σουόνσι, με αποκορύφωμα το διπλό στην έδρα της Άρσεναλ, ενώ έχει μόλις μία ήττα φέτος στο «Λίμπερτι» Χωρίς εκτός έδρας νίκη η Νόριτς, όμως αρκετές ισοπαλίες (0-5-3).

Γουίγκαν - ΚΠΡ: Δύο από τις χειρότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουίγκαν έχει μόλις μια επιτυχία στην τελευταία πεντάδα αγώνων, ενώ η ΚΠΡ αν και βελτιωμένη, ακόμη αναζητεί την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Χαρτς - Αμπερντίν: Μόλις μια νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων για την Χαρτς και 4/5 no goal. Μια νίκη, μια ήττα το πάει η Αμπερντίν. Σήμερα ήρθε η σειρά να επιστρέψει στις νίκες.

Ινβερνές - Χιμπέρνιαν: Η εκπληκτική φέτος Ινβερνές βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, έχοντας μάλιστα και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με ενεργητικό 31 γκολ. Δύο βαθμούς παραπάνω βρίσκεται η Χιμπέρνιαν, η οποία κράτησε ανέπαφη την εστία της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Μάδεργουελ - Ρος Κάουντι: Η αντεπίθεση της Μάδεργουελ συνεχίζεται και διεύρυνε το σερί της στις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς να ηττηθεί. Αντιθέτως η Ρος Κάουντι έχει ισάριθμες αναμετρήσεις που αγνοεί την νίκη.

Σεντ Μίρεν - Σεντ Τζόνστον: Προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας η Σεντ Μίρεν. Τα 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της Σεν Τζόνστον ήρθαν goal/goal

Σοσιεδάδ - Χετάφε: Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες δείχνει η παράδοση σ’ αυτό το γήπεδο, οι δύο με 0-0.


Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα: Τις περισσότερες ισοπαλίες (μαζί με τον Ατρόμητο) στο πρωτάθλημα έχει φέρει η Κέρκυρα (6/13), ενώ και στην έδρα τους είναι το συνηθέστερο αποτέλεσμα (1-4-1). Δεύτερο σερί εκτός έδρας για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 2-1.

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Τρεις αγωνιστικές μακριά από την νίκη ο ΠΑΟΚ. Πάντα δυνατός όμως στην Τούμπα (5-1-0). Ο Λεβαδειακός έρχεται με φόρα τεσσάρων σερί νικών, όμως χωρίς Ναπολεόνι και Μεντί στην σύνθεση του.

Παρί Σεν Ζερμέν - Εβιάν: Προσπαθεί να «χτίσει» σερί η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Λιόν. Τέσσερα ματς αήτττητη η Εβιάν, όμως η αποστολή της στην πρωτεύουσα κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Μονς - Άντερλεχτ: Πέντε σερί over για την Μονς και συνολικό απολογισμό τερμάτων (34-33). Έξι σερί νίκες για την Άντερλεχτ και +6 από την δεύτερη Βάρεγκεμ.

Αταλάντα - Πάρμα: Η Αταλάντα είναι αήττητη στα εφτά τελευταία εντός κόντρα στην Πάρμα μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Μάλαγα - Γρανάδα: Μόλις μια νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων για την Μάλαγα. Προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να αφήσει από κάτω της την γραμμή του υποβιβασμού η Γρανάδα.

Σίβασπορ - Γαλατάσαραϊ: Μόλις μια ήττα εντός έδρας για την Σίβασπορ (3-3-1). Μεθυσμένη πολιτεία από την πρόκριση της στους «16» του Champions League η Γαλατάσαραϊ, που είναι εθισμένη φέτος στις γκέλες.

Μπούρσασπορ - Ορντούσπορ: Δύσκολα χάνει αλλά και δύσκολα κερδίζει η Μπούρσασπορ (4-7-3). Τέσσερα διαδοχικά goal/goal για την Ορντούσπορ, διάστημα που αγνοεί και το τρίποντο.

Αϊντραχτ Φ. - Βέρντερ Βρέμης: 7/8 εντός έδρας over έχει η Άιντραχτ και 6/8 εκτός έδρας η Βέρντερ Βρέμης. Το over έρχεται πρώτο στα προγνωστικά.

Ατρόμητος - ΟΦΗ:Σε 4/7 εντός έδρας ο Ατρόμητος κράτησε ανέπαφη την εστία του, έχοντας δεχτεί τα λιγότερα γκολ (5-2). Σε αγωνιστική κάμψη ο ΟΦΗ που χωρίς τον Σίσιτς θα δυσκολευτεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει απέναντι σε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Βααλβαϊκ - Ναϊμέγκεν: Τρία διαδοχικά under για την Βααλβαϊκ και (3-3-2) μπροστά στο κοινό της. Μόλις μια ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια.

Ντεν Χάαγκ - Τσβόλε: 3/4 over για την Ντεν Χάαγκ, που θέλει να βελτιώσει την εντός έδρας επίδοση της. Δύο σερί ισοπαλίες για την Τσβόλε.

Αλκμάαρ - Βίλεμ: Από το κακό στο χειρότερο η Αλκμάαρ, που αγνοεί την νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Τελευταία και καταϊδρωμένη η Βίλεμ, η οποία εμφανίζει πέντε διαδοχικά over.

Γάνδη - Μπέβερεν: Από το κακό στο χειρότερο παρά την αλλαγή προπονητή στην Γάνδη. Προτελευταία στον πίνακα της βαθμολογίας η Μπέβερεν.

Κορτραϊκ - Βάρεγκεμ: Τέσσερα διαδοχικά no goal για την Κορτραϊκ. Αντέχει στα δύσκολα και πάντα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Βάρεγκεμ.

Μαλίν - Λόκερεν: Σε ελεύθερη πτώση η Μαλίν, με έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και 5/6 goal/goal σε αυτό το διάστημα. Ήττα μετά από εφτά αγωνιστικές για την Λόκερεν, που αποτελεί ερώτημα για το πως θα αντιδράσει.

Σερκλ Μπριζ - Λέουβεν: Σημαντικό ματς για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται εδώ και καιρό στον πάτο της βαθμολογίας.

Μονπελιέ - Αζαξιό: 5-0-2 δείχνει η παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι με γηπεδούχο τη Μονπελιέ, η οποία έχει και έξι σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης κόντρα στην Αζαξιό.

Σοσό - Λιλ: Η  ισοπαλία κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο μεταξύ τους ζευγάρι (2-5-2 με 7/9 under). Η Σοσό φέτος εντός έδρας μετράει 2-1-4, αποτυγχάνοντας να κρατήσει σε όλα ανέπαφη την εστία της. 6/8 εκτός έδρας under έχει η Λιλ. 

Τρουά - Νις: Ματς ζωής και θανάτου για την Τρουά, που βρίσκεται στο -8 από την παραμονή. Χωρίς ήττα στα πέντε τελευταία της παιχνίδια είναι η Νις (4-1-0), που έχει σκοράρει και στα 13 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.


Νανσί - Βαλενσιέν: Η Νανσί προέρχεται από πέντε συνεχόμενα goal/goal. Η Βαλενσιέν έχει 8/10 τελευταία.

Ρεν - Μπρεστ: η Ρεν μετράει έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια της (6-0-1) ενώ και στο Σαμπιονά έχει επτά νίκες στα τελευταία εννέα ματς (7-0-2). Τραγική εκτός έδρας η Μπρεστ με 0-1-7 και 3-15 τέρματα.

Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης: Σε υψηλές πτήσεις η Βαγιαδολίδ, η οποία μάλιστα είναι έναν πόντο πίσω από θέσεις Ευρώπης. Βελτιώθηκε αισθητά η εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από το εντός έδρας 2-0 επί της Ατλέτικο και το 4-1 επίσης στο «Μπερναμπέου» κόντρα στον Άγιαξ.

Άγιαξ - Γκρόνινγκεν: Τέσσερις κολλητές νίκες για τον Άγιαξ και σημαντικότερη αυτή της τελευταίας αγωνιστικές κόντρα στην Αϊντχόφεν με 3-1. Βρήκε ρυθμό με ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών η Γκρόνινγκεν.

Ρόμα - Φιορεντίνα: Πολύ καλή η παράδοση για την Ρόμα, που έρχεται από τρεις σερί νίκες. Στις 17 τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων στο Ολίμπικο η Ρόμα μετράει 12 νίκες 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, την περσινή χρονιά.

Πόρτο - Μορεϊρένσε: Η πρώτης της βαθμολογίας Πόρτο, με την τελευταία Μορεϊρένσε. 5/5 εντός έδρας για τους «δράκους», που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους.

Οσασούνα - Βαλένθια: Πέντε συνεχόμενα under και no goal φέρνει η Οσασούνα στην Παμπλόνα με τη Βαλένθια εκτός έδρας να έχει 6/7 under, σκοράροντας μόλις δύο γκολ σε επτά ματς.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση