» » » » » » Προγνωστικά Premier League: Στο -6 η Σίτι, με την πλάτη στο τοίχο ο Μαντσίνι


Προγνωστικά Premier League: Στο -6 η Σίτι, με την πλάτη στο τοίχο ο Μαντσίνι
14:45 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 51-32-45
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ 0-2

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Σε ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια, η Νιούκαστλ στάθηκε καλά στο Λονδίνο κόντρα στη Φούλαμ, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο 19’ με σουτ που κόντραρε, αλλά στην επανάληψη με τον ίδιο τρόπο (αλλά πιο εντυπωσιακά!) ισοφάρισε ο Μπεν Αρφά (54’). Λίγο αργότερα μετά από αντεπίθεση δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, αν και στη συνέχεια είχε και δοκάρι. Το ματς έδειχνε πάντως πως μπορούσε να «γύρει» και στις δυο πλευρές. Η 5η ήττα στα 6 τελευταία ήρθε να επιβεβαιώσει την κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Πάρντιου, ο οποίος δήλωσε ότι «είμαστε καλή ομάδα, αλλά παρουσιαζόμαστε κάτω του μετρίου», τα φόρτωσε λίγο στις απουσίες που έχουν οι καρακάξες, ενώ υποσχέθηκε και μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη. Η κακή πορεία το τελευταίο διάστημα είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με μια ήττα σήμερα τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Αμφίβολοι οι μέσοι Μπεν Αρφά (13 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Ομπερτάν (6 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ (11 συμμ.), Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.) και οι μέσοι Καμπάιγ (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Γκόσλινγκ, Βούκσιτς.


ΕΝΤΟΣ: 4-1-3
ΓΚΟΛ: 8-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Πολύ κακή η προηγούμενη εβδομάδα για τους πρωταθλητές Αγγλίας, αφού μετά τον αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ήρθε και η ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και μάλιστα εντός έδρας, που την άφησε πλέον 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς και προηγήθηκαν στο 16’, διπλασιάζοντας τα τέρματά τους στο 29’. Καλύτερη η Σίτι στην επανάληψη, μείωσε αρχικά με τον Τουρέ (60’), ισοφάρισε με τον Ζαμπαλέτα (86’), αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη και η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με γκολ στο 92’. Κάτι της λείπει (κυρίως ηρεμία), αλλά όσο δε κερδίζει δεν πρόκειται να έρθει στην ομάδα του Μαντσίνι, ο οποίος βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες θέσεις από τη στιγμή που ανέλαβε. Λογικό επακόλουθο άλλωστε η κριτική από Τύπο και οπαδούς. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας, ενώ έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Θετικότατη η πρόσφατη παράδοση με τη Νιούκαστλ, ανεξαρτήτου έδρας (9-2-0). Αμφίβολος ο μέσος Ρόντγουελ (5 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Κομπανί (15 συμμ.), Κολάροφ (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ρίτσαρντς (3 συμμ.) και ο μέσοι Τουρέ (16 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Μίλνερ (7 συμμ./2 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 3-4-0
ΓΚΟΛ: 9-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Ανοιχτά όλα σχεδόν τα παιχνίδια της Νιούκαστλ, ενώ και η Σίτι έχει έφεση στα μεγάλα σκορ. Πρώτη επιλογή το over (1.62 GoalBet), για τους πιο ρισκαδόρους αξίζει το ρίσκο στο 1Χ (2.20 MyBet), αφού και η Σίτι δε θα έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα στο ντέρμπι και μπορεί να σπάσει έτσι το εκτός έδρας αήττητο.



17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 78-35-47
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 1-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αν και αγωνίστηκε χωρίς το Σουάρες, τη μοναδική φετινή αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα, κατάφερε και πήρε σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ, επικρατώντας με 3-2. Ο Τζόνσον άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’, αλλά πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-2 (αυτογκόλ του Τζέραρντ το 2ο). Ο Τζο Κόουλ που ήταν από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας του ισοφάρισε στο 76’, ενώ ο Κόλινς με αυτογκόλ χάρισε τη νίκη στους κόκκινους. Δεν έχει εκμεταλλευτεί όσο ήθελε την έδρα της και είναι ένας από τους λόγους που βρίσκεται σχετικά χαμηλά στη βαθμολογία (3 νίκες σε 8 αγώνες στο Άνφιλντ). Ευτυχώς όμως που υπάρχει έντονος ανταγωνισμός φέτος και ακόμα μπορεί να προλάβει το τρένο της «Ευρώπης»¨, ούσα μόλις 4 βαθμούς μακριά από την 5άδα. Τα 4 από τα 5 τελευταία με τη Βίλλα ήταν under. Επιστρέφει από την τιμωρία ο επιθετικός Σουάρεζ. Εκτός ο αμυντικός Κέλι (4 συμμ.) και ο επιθετικός Μπορίνι (5 συμμ.). Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (11 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 3-3-2
ΓΚΟΛ: 9-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Έχει κάνει συνήθειο τις ισοπαλίες η Βίλλα το τελευταίο διάστημα (3 στα 4), παίρνοντας ακόμα μία εντός έδρας με τη Στόουκ. Ισορροπημένο το παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, δίκαιο το αποτέλεσμα. Παρέμεινε αήττητη για 4ο παιχνίδι, συνεχίζοντας την προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Ισοβαθμεί με τη Γουίγκαν στους 15 και είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης χάρη στην καλύτερη διαφορά γκολ. Την Τετάρτη είχε εκπληκτική παρουσία εκτός έδρας κόντρα στη Νόριτς για το Λιγκ Καπ και επικράτησε δίκαια με 4-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’ (Χόλμαν 21’, Βάιμαν 79’, 85’, Μπεντεκέ 91’), παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Αρκετά αδύναμη εκτός έχοντας μόλις μία νίκη σε 8 εξόδους, ενώ έχει συνολικά και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (12). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Φλάαρ (13 συμμ.), Μπένετ (6 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Στίβενς (5 συμμ.), Νταν, ο μέσος Γκάρντνερ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Μπεντ (10 συμμ./2 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-2-5
ΓΚΟΛ: 4-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Η Βίλλα παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων φέτος και δίκαια βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Η παρουσία της την Τετάρτη δε δικαιολογεί σε τίποτα το 1.40 του άσου. Αν πάρει λίγη από την μεσοβδόμαδη «φόρα», σε συνδυασμό¨ με την επιστροφή του Σουάρες, θα είναι πολύ λογικό να δούμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση (1.72 GoalBet).


17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 52-27-33
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Σπουδαία νίκη για τη Γιουνάιτεντ την προηγούμενη εβδομάδα, που πήρε το διπλό από τη μισητή συμπολίτισσα Σίτι με 3-2. Πέρα από τον τοπικό χαρακτήρα, το ντέρμπι έδωσε αέρα 6 βαθμών στους μπέμπηδες και είναι πλέον αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για τη φετινή Πρέμιερ. Δύο προσωπικά γκολ του Ρούνεϊ της έδωσα αέρα δύο τερμάτων (16’, 29’), οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη στην επανάληψη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν (60’, 86’), αλλά στις καθυστερήσεις ο φαν Πέρσι, η έτερη μεγάλη προσωπικότητα της ομάδας, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. 4η συνεχόμενη νίκη, 9η στα 10 τελευταία στο πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (40). Τα τελευταία 5 με τη Σάντερλαντ ήταν under. Αμφίβολοι ο αμυντικός Βίντιτς (4 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Καγκάβα (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Έβανς (11 συμμ./2 γκ.), ο μέσος Άντερσον (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Νάνι (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ρούνεϊ (12 συμμ./6 γκ./7 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 6-0-1
ΓΚΟΛ: 19-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Την Τρίτη, στο εξ αναβολής παιχνίδι με τη Ρέντινγκ, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και πήρε δίκαια την εντός έδρας νίκη με 3-0 (ΜακΚλίν 3’, Φλέτσερ 28’, Σεσενιόν 94’). Σπουδαία βαθμολογική ανάσα, τόσο για την ομάδα που ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, αν και βρίσκεται ακόμα μόλις στο +1, όσο και για τον Ο’Νιλ που αμφισβητήθηκε έντονα τις τελευταίες εβδομάδες, μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Τελευταία επιτυχία των «μαυρόγατων» απέναντι στη Γιουνάιτεντ το 1997! Έκτοτε έχει γίνει «πελάτισσα» (0-5-15). Εκτός οι αμυντικοί Μπράουν, Μπάρντσλεϊ (7 συμμ.) και οι μέσοι Κάτερμολ (9 συμμ.), Άνταμ Τζόνσον (12 συμμ./2 γκ./3 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 1-4-3
ΓΚΟΛ: 8-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τα εκτός έδρας παιχνίδια της Σάντερλαντ έχουν τις περισσότερες φορές αρκετά γκολ και αυτό περιμένουμε να δούμε και σήμερα, με τη Γιουνάιτεντ να είναι «μανούλα» στα μεγάλης έκτασης σκορ φέτος. Over στο 1.45 (GoalBet).



17:00 ΚΠΡ  – ΦΟΥΛΑΜ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-5
ΠΕΡΥΣΙ: 0-1-5

ΚΠΡ: Μπορεί η έλευση του Ρέντναπ να έχει αλλάξει το κλίμα στην ΚΠΡ, αλλά όχι τόσο ώστε να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Τρίτη σερί ισοπαλία με τον πρώην τεχνικό της Τόττεναμ στον πάγκο της, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Γουίγκαν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’, αλλά απάντησε 7’ αργότερα με τον Νέλσεν, ενώ στην επανάληψη βρέθηκε μπροστά στο σκορ και κοντά στην πρώτη νίκη με το Σισέ (72’). Η χαρά κράτησε μόλις δύο λεπτά, αφού στο 74’ οι γηπεδούχοι έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση (13). Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ (11 συμμ.) και οι επιθετικοί Ζαμόρα (10 συμμ./3 γκ.), Άντριου Τζόνσον (3 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 0-4-3
ΓΚΟΛ: 5-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΦΟΥΛΑΜ: Έψαχνε τη νίκη μετά από 7 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τελικά τα κατάφερε κερδίζοντας δύσκολα εντός έδρας τη Νιούκαστλ με 2-1. Με τη βοήθεια της τύχης και αφού η μπάλα κόντραρε, ο Σίντγουελ έκανε το 1-0. Στην επανάληψη η Νιούκαστλ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τη Φούλαμ (54’), αλλά ο Ρονταγιέγκα έγραψε από κοντά το τελικό σκορ 9 λεπτά αργότερα. Η συνολική της εικόνα μέτρια, αφού και πάλι δεν έπεισε με την απόδοσή της, με τους αντιπάλους να έχουν αρκετές ευκαιρίες και δοκάρι στην επανάληψη. Αρκετά γκολ σημειώνονται στα παιχνίδια της (3.38/αγώνα), έχοντας 13 στα 16 over συνολικά και 5 γκολ-γκολ σε 8 εξόδους. Εξαιρετική η παράδοσή της κόντρα στην ΚΠΡ (5-1-0), με όλες τις αναμετρήσεις να λήγουν no goal. Εκτός ο μέσος Ντέιβις και ο επιθετικός Ρουίζ (9 συμμ./2 γκ./5 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 1-4-3
ΓΚΟΛ: 12-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Ήρθε η ώρα της ΚΠΡ. Ξέρω ότι δε είναι και καμιά πρωτότυπη πρόταση, αλλά η δεδομένη στιγμή, με τον Ρέντναπ στον πάγκο ενδείκνυται για ποντάρισμα (2.40 MyBet). Πιθανό και το γκολ-γκολ (1.80 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση