» » » » » Preview Premier League: Ντέρμπι κορυφής και… μίσους στο Μάντσεστερ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Ντέρμπι κορυφής και… μίσους στο Μάντσεστερ
15:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 39-45-55
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 1-0
Κομιούνιτι Σιλντ (07-08-2012): ΜΑΝ.ΣΙΤΙ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 2-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χρειαζόταν οπωσδήποτε νίκη στο Ντόρτμουντ και παράλληλα να μην κερδίσει ο Άγιαξ στη Μαδρίτη για να πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα, αλλά η ομάδα του Μαντσίνι στάθηκε και πάλι κατώτερη των περιστάσεων στη διοργάνωση και έχασε από τους βαθμολογικά αδιάφορους γερμανούς με 0-1. «Ιστορική» ήττα για τη Σίτι, αφού έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα που τερμάτισε τη φάση των ομίλων χωρίς νίκη. Στο πρωτάθλημα ήταν αρκετά αγχωμένη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πιο απειλητικοί. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από πέναλτι στο 33', αλλά απάντησε με τον ίδιο τρόπο 10 λεπτά ργότερα με τον Τέβεζ. Παρέμεινε αήττητη μετά από 15 αγωνιστικές (9-6-0), αλλά τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ. Το καλό είναι ότι πλέον έχει κάθε περιθώριο να αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού το όνειρο των οπαδών για διάκριση στην Ευρώπη πήγε και πάλι περίπατο. Το αν θα το κάνει με ή χωρίς τον Μαντσίνι ίσως κριθεί κατά πολύ από το αποτέλεσμα από τη σημερινή αναμέτρηση. Μαζί με την Τόττεναμ έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ, ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα (11). Τα 6 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα εντός έδρας ήταν under. Αμφίβολοι ο αμυντικός Κλισί (10 συμμ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Σίλβα (12 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Κολάροφ (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ρίτσαρντς (3 συμμ.) και οι μέσοι Ρόντγουελ (5 συμμ.), Μίλνερ (7 συμμ./2 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 6-2-0
ΓΚΟΛ: 19-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ο σερ Άλεξ κατέβασε άκρως ανταγωνιστική ομάδα την Τετάρτη (Γκιγκς, Ρούνεϊ, Ερνάντεζ κλπ.) όταν η ομάδα του υποδέχθηκε την Κλουζ που καιγόταν για το τρίποντο και οι ρουμάνοι τελικά το πήραν με γκολάρα στο 56’. Εκνευρισμένος ο σκοτσέζος τεχνικός για τη λειτουργία της ομάδας, χρειάστηκε να αλλάξει και τα τρία χαφ κατά τη διάρκεια του αγώνα κάτι που σπάνια συμβαίνει. Στο πρωτάθλημα το εκτός έδρας ματς με τη Ρέντινγκ ήταν για σεμινάριο κακής άμυνας, αφού μέχρι το 34’ μπήκαν 7 γκολ (!), με τη Γιουνάιτεντ να φεύγει τελικά νικήτρια με 4-3. Βρέθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι πίσω στο σκορ (8'), αλλά απάντησε με το ωραίο γκολ του Άντερσον (13') και πήρε το προβάδισμα με τον Ρούνεϊ (16') από το πέναλτι που κέρδισε ο Έβανς. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι τα ηνία πετυχαίνοντας 2 τέρματα (19', 23'), αλλά οι μπέμπηδες το «ξαναγύρισαν» με το 2ο του Ρούνεϊ (30'), ο οποίος έστρωσε ωραία στο φαν Πέρσι στο για να γράψει το τελικό σκορ (34'). Έχει τη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (37). Δεν έχει φέρει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις φέτος μετά από 23 επίσημους αγώνες. Αμφίβολος ο μέσος Κλέβερλι (8 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Βίντιτς (4 συμμ.) και οι μέσοι Άντερσον (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Βαλέντσια (10 συμμ./3 ασίστ), Νάνι (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Καγκάβα (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 6-0-2
ΓΚΟΛ: 18-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σίτι δείχνει πιο «γεμάτη» ομάδα, αλλά η Γιουνάιτεντ φέτος δείχνει χαρακτήρα. Κάποια στιγμή θα έρθει και ένα παιχνίδι της ισόπαλο, ενώ και η Σίτι έχει μια σχετική έφεση προς αυτό. Ισοπαλία στο (3.50 MyBet).



17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 47-47-55
ΠΕΡΥΣΙ: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Ήταν πολύ καλή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σίτι και πήρε δίκαια την ισοπαλία με 1-1, ενώ ήταν και αυτή που βρέθηκε πιο κοντά σε ένα δεύτερο γκολ. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Φελαϊνί στο 33’, αλλά ισοφαρίστηκε επίσης με (τραβηγμένο) πέναλτι στο 43’. Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία με 1-1 για τα «ζαχαρωτά» που συνεχίζουν την πολύ καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα (μόλις 2 ήττες), με αρκετές όμως ισοπαλίες (8), τρεις βαθμούς μακριά από την 3η Τσέλσι. Παραμένει αήττητη εντός έδρας φέτος. Αμφίβολοι ο αμυντικός Κόλμαν (10 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μιραλάς (10 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Νέβιλ (11 συμμ.) και ο επιθετικός Ανιτσέμπε (6 συμμ./2 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 3-4-0
ΓΚΟΛ: 12-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Πολύ καλή στο παιχνίδι με τη Φούλαμ, πήρε τη νίκη με 0-3 και διεύρυνε κι άλλο το νικηφόρο σερί της, που την ανέβασαν στην 5η θέση, ισοβαθμώντας με Γουέστ Μπρομ και Τσέλσι στους 26. Τα γκολ οι Σάντρο (56'), Ντεφόε (72', 77'). Την Πέμπτη υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό και έπαιζε για δύο αποτελέσματα για να πάρει την πρόκριση, κάτι που τελικά κατάφερε επικρατώντας δίκαια με 3-1 (Αντεμπαγιόρ 29', 76' αυτ., Ντεφόε 83'). Οι πράσινοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα, αν και λαχτάρησαν τα σπιρούνια όταν ισοφάρισαν στο με την κεφαλιά του Ζέκα (54'). Μαζί με τη Σίτι, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (28). Εκτός οι αμυντικοί Ντόουσον (7 συμμ.), Εκοτό (3 συμμ./1 γκ.), Καμπούλ (1 συμμ.) και ο μέσος Πάρκερ. Σημαντικό πλήγμα η απουσία του Μπέιλ (15 συμμ./6 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 4-0-3
ΓΚΟΛ: 15-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δυνατό ντέρμπι για μια θέση στην 4άδα. Ανεβασμένη η Τόττεναμ που χτίζει για πρώτη φορά χαρακτήρα, αλλά το ίδιο περίπου ισχύει για τους γηπεδούχους, που έχουν μια έφεση φέτος στα Χ και μάλλον θα φέρουν ακόμα μία (3.40 SportingBet).



18:00 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 20-26-55

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13’ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι, αλλά στην επανάληψη της βγήκε το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας με την κεφαλιά του Κόουλ στο 63’, που στην κυριολεξία «καβάλησε» τον Κέιχιλ, και με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα (Ντιαμέ 86’, Μαϊγκά 91’), παίρνοντας έτσι σπουδαία νίκη με 3-1. Πρώτη  νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1), που διατήρησαν τα σφυριά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας (8η). Σαφώς και πρέπει να είναι ικανοποιημένος ο Άλαρνταϊς με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, που η αλήθεια είναι πως τη βοηθάει και η τύχη. Αμφίβολοι ο αμυντικός ΜαΚάρτενϊ (10 συμμ./2 ασίστ) και ο μέσος Μπεναγιούν (6 συμμ./1 ασίστ). Εκτός οι μέσοι Κόλισον, Ντιαρά (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Κάρολ (10 συμμ./1 γκ.), Βαζ Τε (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 4-3-1
ΓΚΟΛ: 14-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ο Ρότζερς, ξέροντας ότι δε θα έχει το Σουάρεζ στο σημερινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα, έριξε από την αρχή τον ουρουγουανό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε, αφού κυνηγούσε τη νίκη που θα εξασφάλιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα, χωρίς να μπλέξει σε σενάρια. Τελικά η νίκη ήρθε με το γκολ που σημείωσε ο Χέντερσον στο 23'. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από τη «κυνική» εντός έδρας νίκη επί της Σαουθάμπτον με 1-0 (Άγκερ 43'). Είχε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αλλά δε χρειάστηκε να πιέσει, αφού και οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Κάτω του μετρίου η φετινή της πορεία, που την κρατάει στο μέσο της βαθμολογίας (11η) με 1 βαθμούς. Τιμωρημένος ο επιθετικός Σουάρεζ (15 συμμ./10 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι οι μέσοι Τζέραρντ (15 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Σαχίν (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Κέλι και ο επιθετικός Μπορίνι (5 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-4-2
ΓΚΟΛ: 10-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ σημαντική η απουσία του αρχισκόρερ Σουάρεζ, που είναι και η μόνη αξιόλογη επιθετική λύση στους κόκκινους. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι πρόκειται για αξιόλογη ομάδα και η προβληματική Λίβερπουλ ίσως τα βρει σκούρα στο Λονδίνο. Ρισκάρουμε με το 1Χ (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση