betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Πάμε στοίχημα Primera Liga: Χωρίς Μέσι η Μπάρτσα
18:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΘΕΛΤΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 10-10-6

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Βάση της φετινής εικόνας η Μπιλμπάο δε θα έπρεπε να έχει βλέψεις από το παιχνίδι στο Καμπ Νου με τη Μπαρτσελόνα και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο, όπου έχανε στο ημίχρονο με 0-3, νωρίς στην επανάληψη δέχτηκε και 4ο, μείωσε στο 66’ με τον Ιμπάι, αλλά 4’ αργότερα δέχτηκε και πέμπτο τέρμα. 5-1 το τελικό, όπως και το ματς με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, πριν από δύο εβδομάδες. Σε δεινή θέση η Μπιλμπάο, που πλέον βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την Πέμπτη, αδιάφορη βαθμολογικά, υποδέχθηκε την Σπαρτα Πράγας. Ο Μπιέλσα ξεκούρασε τους περισσότερους ενδεκαδάτους και τελικά η ομάδα του έμεινε στο 0-0, αν και είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Ο Γιορέντε ανακοίνωσε και επίσημα ότι το καλοκαίρι δε θα βρίσκεται στην ομάδα, ενώ ο Βαλβέρδε έχει αφήσει ερωτηματικά για το αν έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Μπιλμπάο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του ομάδας του χρόνου. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (32). Under οι 6 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Θέλτα. Τιμωρημένος ο μέσος Ιτουράσπε (14 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Ιραόλα (13 συμμ.) και οι μέσοι Γουρπέγι (11 συμμ.), Ινίγκο Πέρεζ (5 συμμ./1 ασίστ), ντε Γκαλαρέτα (3 συμμ./1 ασίστ).


ΕΝΤΟΣ: 3-2-2
ΓΚΟΛ: 10-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΘΕΛΤΑ: Προηγήθηκε με τον ντε Λούκας στο 37', στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε, αλλά εφησυχασμένη προς το τέλος, δεν κάλυψε τα νώτα της και δέχτηκε την ισοφάριση στο 89’. Παρέμεινε πάντως αήττητη για τρίτο παιχνίδι (1-2-0), αλλά συνέχισε να βρίσκεται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ισοβαθμώντας με τη Μπιλμπάο στους 15 βαθμούς. Μόλις μια νίκη στα 6 τελευταία. Πολύ αδύναμη εκτός, με 6 ήττες σε 7 εξόδους. Τιμωρημένος ο αμυντικός Καμπράλ (12 συμμ./1 γκ.), εκτός ο αμυντικός Λόρκα (1 συμμ.) και ο μέσος Άλεξ Λόπεζ (14 συμμ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-6
ΓΚΟΛ: 7-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Θέλτα έχει επικίνδυνους παίχτες μπροστά και τα περισσότερα παιχνίδια της είναι Over εκτός έδρας. Η Μπιλμπάο δεν είναι ομάδα να την εμπιστευτείς φέτος ενώ πολλά παίζοντας και παρασκηνιακά. Καλύτερα τα πολλά γκολ (1.70 GoalBet).



20:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 14-8-11

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μπήκε καλά στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, αλλά δέχτηκε γκολ στο 16’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο, κάτι που την επηρέασε πολύ και οδήγησε στο να δεχτεί ακόμα ένα γκολ, και έδωσε συνέχεια στην κακή παράδοση που έχει στα ντέρμπι με τη μισητή συμπολίτισσα. Με πολλές αλλαγές την Πέμπτη, φιλοξενήθηκε από τη Βικτόρια Πλζεν και έχασε με 0-1, τερματίζοντας δεύτερη στον όμιλο της. Μετά από τις δύο κολλητές ήττες θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα (όσο δύσκολα και αν είναι), που πλέον βρίσκεται 6 βαθμούς πάνω, ενώ και η Ρεάλ από την άλλη μείωσε τη διαφορά στους 5. Διατηρεί το απόλυτο εντός έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα (13). Νο goal τα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. 8 νίκες στα 10 τελευταία με τη Λα Κορούνια. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μιράντα (14 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο μέσος Ροντρίγκεζ (12 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 7-0-0
ΓΚΟΛ: 21-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 εντός έδρας από τη Μπέτις στο 55', κατάφερε να φέρει στα ίσια το παιχνίδι με τον Ρίκι να σκοράρει δύο τέρματα μέσα σε 6 λεπτά (56', 61'). Η φορμαρισμένη όμως Μπέτις της στέρησε το βαθμό της ισοπαλίας, σκοράροντας και 3ο τέρμα στο 77’. Τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη, ένα τρίποντο στις τελευταίες 14 αγωνιστικές και η Γαλιθιανοί συνεχίζουν εντός επικίνδυνης ζώνης, συγκατοικώντας στην τελευταία θέση με την Εσπανιόλ. Παραμένει χωρίς τρίποντο μετά από 7 εξόδους. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (31). Τιμωρημένος ο αμυντικός Αϊτάμι (9 συμμ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Μαρσένα (11 συμμ.), Ζε Κάστρο (7 συμμ.), ο μέσος Σαούλ και οι επιθετικοί Πίτσι (13 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Νέλσον Ολιβέιρα (10 συμμ./2 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-4-3
ΓΚΟΛ: 11-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Όσο και να θέλαμε να δούμε τη Λα Κορούνια να κάνει καλή πορεία φέτος, οι αδυναμίες είναι χτυπητές και δεν αναμένεται να έχει ευχάριστο βράδυ απόψε. Άσος από ημίχρονο (1.62 SportingBet).



22:00 ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-8-18
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΕΤΙΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2

ΜΠΕΤΙΣ: Βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο Ριαθόρ κόντρα στη Λα Κορούνια, με τα γκολ του Ρουμπέν Κάστρο (39', 55'), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να την ισοφαρίσουν μέσα σε ένα εξάλεπτο (56', 61'). Η φόρμα της όμως δεν την παράτησε και βρήκε τον τρόπο να πάρει το τρίποντο με το γκολ του Κάμπελ στο 77’. Δεύτερη κολλητή νίκη για τη Μπέτις, που ονειρεύεται να κάνει ότι και στη νίκη με τη Ρεάλ πριν δύο εβδομάδες, παραμένοντας εντός τετράδας. Γκολ-γκολ οι 13 από τις 14 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα. Μοναδική απουσία ο αμυντικός Μαρτίνεζ (8 συμμ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 4-0-3
ΓΚΟΛ: 9-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Υποδέχθηκε τη Μπενφίκα μεσοβδόμαδα με πολλές αλλαγές, αφού είχε ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, λίγες οι φάσεις για τα φετινά της δεδομένα και έμεινε τελικά στο 0-0. Ο Μέσι μπήκε αλλαγή στο αλλά τραυματίστηκε μόνος του πάνω σε ένα σουτ και προς στιγμή φάνηκε ότι μπορεί να έχει πάθει σοβαρή ζημιά. Τελικά τη γλίτωσε με ένα μώλωπα που θα τον κρατήσει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αν και χθες το βράδυ δινόταν απλά αμφίβολος. Το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος θα πρέπει να περιμένει. Στο πρωτάθλημα είχε εύκολο απόγευμα στο Καμπ Νου, υποδεχόμενη τη Μπιλμπάο, την οποία συνέτριψε με 5-1 (Πικέ 23', Μέσι 25', 70', Αντριάνο 45', Φάμπρεγκας 57'). Συνεχίζει φυσικά πρώτη στη βαθμολογία, σπάζοντας το ρεκόρ καλύτερη εκκίνησης στη Πριμέρα (αήττητη με 13 νίκες σε 14 αγωνιστικές). Έχει το απόλυτο στα εκτός έδρας (7/7) και φυσικά την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (48). Εκτός οι αμυντικοί Μουνιέσα, Αμπιντάλ και ο εξτρέμ Κουένκα.

ΕΚΤΟΣ: 7-0-0
ΓΚΟΛ: 27-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Σπάνια αγωνίζονται οι μπλαουγκράνα χωρίς τον Μέσι και προτιμούμε να περιμένουμε πως θα λειτουργήσει, αν τελικά δεν αγωνιστεί φυσικά. Μπορεί βέβαια να κάνει πάλι τα δικά της και να περάσει αέρα από τη Σεβίλλη. Όπως και να ‘χει, θα πάμε με το γκολ-γκολ, θεωρώντας δεδομένο ότι θα βρει τρόπο να σκοράρει, όπως και το ότι μπορεί να δεχτεί εύκολα γκολ (1.80 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση