» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Primera Division: Με Βαλβέρδε στον πάγκο η Βαλένθια

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στοιχήματος Primera Division: Με Βαλβέρδε στον πάγκο η Βαλένθια
19:00 ΜΑΛΑΓΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-0-1
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΛΑΓΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ 4-0

ΜΑΛΑΓΑ: Κακή στη μεγαλύτερη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την Χετάφε, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 57’ και παρότι ανέβασε την απόδοσή της στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον αγώνα και ανάγκασαν τη Μάλαγα σε νέα ήττα. Μεσοβδόμαδα ήταν βαθμολογικά αδιάφορη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άντερλεχτ, αφού ήδη είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16». Προηγήθηκε δύο φορές με τα γκολ του Ντούντα (45', 61'), αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές από τους βέλγους που το κυνήγησαν μέχρι το τέλος (50', 89'). Μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία για το πρωτάθλημα μετράει η Μάλαγα (1 στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις), που έχει υποχωρήσει στην 6η θέση, συγκατοικώντας με τη Χετάφε στους 22, με πολύ κόσμο να βρίσκεται στο κατόπι της. Μαζί με τη Ρεάλ έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (10). Εκτός ο αμυντικός Μονρεάλ (7 συμμ./1 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Τουλαλάν (7 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 4-1-2
ΓΚΟΛ: 16-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΓΡΑΝΑΔΑ: Σε μέτρια επίπεδα κινήθηκε και πάλι η Γρανάδα που έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Εσπανιόλ. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, καλύτερη στο δεύτερο αλλά όχι αρκετά αποτελεσματική για να πάρει τη νίκη. Μία μόλις νίκη στα 6 τελευταία και παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, δύο βαθμούς πάνω από την ουραγό Εσπανιόλ. Έχει τη χειρότερη επίθεση της Πριμέρα (11), ενώ δεν έχει βρει δίχτυα στα τρία τελευταία. Εκτός οι μέσοι Γεμπντά, Φραν Ρίκο.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-5
ΓΚΟΛ: 5-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν περιμένουμε κάποια έκπληξη στην αναμέτρηση. Αντικειμενικά καλύτερη η Μάλαγα, μπορεί εύκολα τη νίκη. Άσος στο 1.48 ( Mybet).


23:00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 5-8-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-1

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, κατάφερε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς με τον Σόλα (5΄) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ράγιο Βαγιεκάνο και με σωστή διαχείριση να φτάσει στην τελική επικράτηση. Τέταρτο συνεχόμενο ματς αήττητη η Οσασούνα, που ξέφυγε για πρώτη φορά από την επικίνδυνη ζώνη, αν και ακόμα απέχει μόλις ένα βαθμό. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (12), αλλά μια από τις καλύτερες άμυνες (15). No goal τα 5 τελευταία, under τα 4 από αυτά. Την Τρίτη θα υποδεχθεί και πάλι τη Βαλένθια για το κύπελλο. Αμφίβολος ο επιθετικός Κίκε Σόλα (13 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός οι μέσοι Σίσι (11 συμμ.), Σογιαέι (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-3-2
ΓΚΟΛ: 7-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τα τραγικά λάθη στην άμυνα και η αποβολή του επιθετικού Ζόνας στο 41' στην εντός έδρας αναμέτρηση είχαν σαν αποτέλεσμα αφενός τη βαριά ήττα με 2-5 (Σολδάδο 2', 73'/ 44', 57', 64', 83', 92') και αφετέρου την απομάκρυνση του Πελεγκρίνο, με τον γνωστό μας Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Μέσα σε 2 παιχνίδια κατάφερε να δεχτεί 9 γκολ, έχοντας δεχτεί 14 στις προηγούμενες 12! Είχε κίνητρο στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ και τελικά πήρε την εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Λιλ, επικρατώντας με 1-0, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζόνας στο 36’. Ο Βαλβέρδε ήταν στην εξέδρα και σήμερα ετοιμάζεται να κοουτσάρει την ομάδα για πρώτη φορά από τον πάγκο. Απογοητευτική φέτος στα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα: παραμένει χωρίς τρίποντο μετά από 7 εξόδους, έχοντας τη χειρότερη επιθετική επίδοση εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (2). Επιστρέφει ο αρχισκόρερ Σολδάδο. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ζόνας (13 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Ζοάο Περέιρα (10 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Ματιέ (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Κανάλες.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-5
ΓΚΟΛ: 2-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοιχήματος: Αλλαγή προπονητή, πρόκριση στην Ευρώπη, χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Ιδανικός συνδυασμός για το πρώτο φετινό διπλό της Βαλένθια στην έδρα της αδύναμης Οσασούνα (2.55 SportingBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση