» » » » » » » Στοίχημα Ligue 1: Εύκολη αποστολή για την Παρί

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Στοίχημα Ligue 1: Εύκολη αποστολή για την Παρί
18:00 ΠΣΖ – ΕΒΙΑΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-1-0
ΠΕΡΥΣΙ: ΠΣΖ-ΕΒΙΑΝ 3-1

ΠΣΖ: Η καλή εμφάνιση και η νίκη επί της Πόρτο στο Παρκ ντε Πρενς έδωσε την πρωτιά στον όμιλο για την Παρί, που επικράτησε με 2-1 με τα γκολ των Τιάγκο Σίλβα (29') και Λαβέτσι (61')και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 33'. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Νις με 1-2. Οι γηπεδούχοι ήταν μαχητικοί και μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο 76', ο Ιμπραΐμοβιτς ισοφάρισε στο 83', αλλά τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε καθοριστικό χτύπημα στο 86', με τον Ματουιντί να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις. Μόλις μία νίκη μετράει η ομάδα του Αντσελότι στα 5 τελευταία, που την έχει αφήσει 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή και που θέλει τη νίκη πριν το επόμενο μεγάλο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Λυόν. Έχει τη 2 καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (12) και μαζί με τη Σεντ Ετιέν τη 2η καλύτερη επίθεση (24). Over τα τελευταία εντός. Εκτός ο αμυντικός μέσος Τιάγκο Μότα (4 συμμ.) και ο επιθετικός Γκαμέιρο (10 συμμ./3 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 4-2-2
ΓΚΟΛ: 13-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΕΒΙΑΝ: Μέτρια εμφάνιση κόντρα στην ουραγό Νανσί και παραχώρησε την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Προηγήθηκε στο 44' με τον Τζα Τζε-Τζε, αλλά ισοφαρίστηκε στην αρχή της επανάληψης (50'). Μετράει αήττητο σερί 4 αγωνιστικών (2-2-0), αλλά ακόμα παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη. Γκολ-γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία. Δύο νίκες στα 2 τελευταία εκτός.  Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σάλαμον, οι αμυντικοί Μενσά (7 συμμ.), Καμπόν (6 συμμ.), ο μέσος Ντουλίν και οι επιθετικοί Μ'Μαντί (2 συμμ.), Μπουνιέ.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-4
ΓΚΟΛ: 7-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Αν η Παρί κατάφερε να κερδίσει την Πόρτο θα είναι για γέλια να μην κερδίσει εντός και την Εβιάν. Πιθανότατα να συμβεί και με πολλά γκολ (1.50 GoalBet), αφού ο πολύ χαμηλός άσος δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό.


21:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΑΖΑΞΙΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2000): 11-2-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΑΖΑΞΙΟ 3-0

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Η Μονπελιέ αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος με ένα θετικό αποτέλεσμα, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με τη Σάλκε. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 56', αλλά η Μονπελιέ απάντησε άμεσα με τον Ερέρα (59'). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τη Λυόν, με την οποία τερμάτισε το αήττητο σερί των 5 αγωνιστικών (2-3-0). Μέτρια εμφάνιση, της έλειπε η αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά τουλάχιστον έχει όλο το χρόνο πλέον να αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Μετράει 8 νίκες στις 9 πιο πρόσφατες συναντήσεις με την Αζαξιό. Under τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Εκτό οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες Ζουρντρέν (12 συμμ.), Πιονιέ (2 συμμ.), ο αμυντικός Μποκαλί (7 συμμ.), ο μέσος Μαρβό (5 συμμ.) και για καιρό ακόμα ο επιθετικός Αΐτ Φανά (7 συμμ./2 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 2-3-2
ΓΚΟΛ: 9-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΑΖΑΞΙΟ: Με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με 0-0. Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη, μόλις μία στα 8 τελευταία, που την κρατούν στον 1 βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Προβληματίζει επιθετικά, αφού δε βρίσκει εύκολα τέρμα, έχοντας σκοράρει μόλις σε 2 από τα 8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-3
ΓΚΟΛ: 12-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Από τα τέλη Οκτώβρη η Μονπελιέ έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της και είναι σε θέση να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αζαξιό. Άσος στο (1.65 MyBet).


21:00 ΣΟΣΟ – ΛΙΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 6-12-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΟΣΟ-ΛΙΛ 0-1

ΣΟΣΟ: Ο Πουζόλ της έδωσε το προβάδισμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπορντό στο 33', αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και ισοφάρισαν στο 40' με το αυτογκόλ του Ρουσιγιόν, ενώ πήραν το προβάδισμα δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Κίνηση-ματ η αλλαγή του Ραφαέλ Ντίας, ο οποίος με απευθείας χτύπημα φάουλ ισοφάρισε στο 87’ στο τελικό 2-2 (μπήκε στο 82'). Αισθητά βελτιωμένη τον τελευταίο μήνα η Σοσό, που μετράει μόλις μία ήττα στα 5 τελευταία και πλησίασε τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της, αν και βρίσκεται ακόμα (οριακά) εντός επικίνδυνης ζώνης.  Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Κρος (4 συμμ.), Καντέ (13 συμμ.), Πεϊμπέρν (9 συμμ.), Ντουπλούς, οι μέσοι Τραορέ (8 συμμ.), Ντουμπαΐ (8 συμμ.), Πρίσιτς και οι επιθετικοί Λοπί, Μπουτέν.

ΕΝΤΟΣ: 2-1-4
ΓΚΟΛ: 9-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΛΙΛ: Αδιάφορη βαθμολογικά και με αρκετές αλλαγές, υποδέχτηκε τη Βαλένθια μεσοβδόμαδα και με τους φιλοξενούμενους να έχουν κίνητρο για τη νίκη, έχασε με 0-1 με γκολ που δέχτηκε από πέναλτι στο 36'. Στο πρωτάθλημα έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς τρίποντο (0-1-2), μένοντας στο εντός έδρας 0-0 με τη Μπαστιά, την οποία είχε αποκλείσει τρεις μέρες πριν στο Λιγκ Καπ, κερδίζοντας την μάλιστα εκτός έδρας με 3-0. Υποχώρησε έτσι στη 10η θέση, 5 βαθμούς μακριά από την 4άδα, αλλά τουλάχιστον πλέον έχει όλο το χρόνο να ασχοληθεί με τις εγχώριες διοργανώσεις. Το καινούριο της γήπεδο μπορεί να είναι και «καταραμένο», αφού αν είναι να κερδίζει μια στο τόσο καλύτερα να παίζει μονίμως εκτός (5 νίκες στα 12). Μόλις μια ήττα στα 17 τελευταία με τη Σοσό (1-8-8), τα 13 από τα οποία ήταν under. Under και τα 5 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Εκτός οι επιθετικοί ντε Μέλο (14 συμμ.), Μέντες (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-3-3
ΓΚΟΛ: 8-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Σημεία ζωής δείχνει η Σοσό, που το παλεύει το τελευταίο διάστημα, αλλά η ξεκούραστη Λιλ μπορεί να φτάσει στη νίκη. Διπλό στο (1.91 SportingBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση