» » » » » » » Προγνωστικα Serie A: Τα φώτα στο ντέρμπι του Τορίνο

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικα Serie A: Τα φώτα στο ντέρμπι του Τορίνο
21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  - ΤΟΡΙΝΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 9-5-2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Δεν είχαμε συνηθίσει τη Γιουβέντους σε τέτοιο κακό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά τελικά συνέβη και μάλιστα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν, στο οποίο έχασε με 0-1 με (τραβηγμένο) πέναλτι στο 31’. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη, μόλις μία στα 4 τελευταία, με τους μνηστήρες να αρχίζουν να πλησιάζουν απειλητικά (-2 Νάπολι, -4 Φιορεντίνα, Ίντερ). Έχει την καλύτερη άμυνα (10) και τη 2η καλύτερη επίθεση (29). Αήττητη από την Τορίνο στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους (8-4-0). Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Σαχτάρ. Εκτός ο μεσοαμυντικός Μάρτιν Κάσερες (7 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Κιελίνι (11 συμμ./1 ασίστ) και οι μέσοι Βιντάλ (12 συμμ./5 γκ./2 ασίστ) και Πέπε (1 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 5-1-1
ΓΚΟΛ: 13-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΤΟΡΙΝΟ: Υποδέχθηκε τη φορμαρισμένη Φιορεντίνα και ήταν σε γενικές γραμμές η καλύτερη του αγώνα, μένοντας τελικά στο 2-2. Προηγήθηκε με τον Σέρσι στο 40’, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι στο 74’, αλλά ο Μπίρσα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Τορίνο. Λίγο πριν το τέλος οι βιόλα ισοφάρισαν στο τελικό 2-2. Μόλις μια νίκη στα 8 τελευταία μετράει η Τορίνο, που παρέμεινε στην 14η θέση με 15 βαθμούς. Αξιόμαχη, καλή στα ανασταλτικά, αλλά βγάζει πρόβλημα στην τελική. Την Τετάρτη φιλοξενήθηκε από τη Σιένα για το κύπελλο Ιταλίας και έδειξε πως δε την ενδιαφέρει ο θεσμός, κατεβάζοντας ομάδα στην πλειοψηφία της αποτελούμενη από αναπληρωματικούς ή παίχτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής. Τα 5 στα 6 τελευταία γενικά ήταν under, τα 6 από τα 7 εκτός έδρας. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Γκλικ (13 συμμ./1 γκ.), Πάμπλο Κάσερες, ο μέσος Σούκιου και ο επιθετικός Ντιόπ (1 συμμ.). Εκτός ο μέσος Μπάκιτς.

ΕΚΤΟΣ: 1-5-1
ΓΚΟΛ: 8-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

Προγνωστικα: Με σύμμαχο την παράδοση, αλλά και τη συνολική ανωτερότητα σαν ομάδα, η Γιουβέντους λογικά θα πάρει το σημερινό ντέρμπι του Τορίνο. Η διαφορά άλλωστε είναι μεγάλη. Άσος στο 1.35 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση