» » » » » » Πελατειακές σχέσεις ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Πελατειακές σχέσεις ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι: Λονδρέζικο ντέρμπι. Στην έδρα της η Γουεστ Χαμ μετρά 3-3-1 και προέρχεται από ακόμη ένα τοπικό ματς, χάνοντας από την Τότεναμ με 3-1. Δύο σερί 0-0 μετράει με τον Μπενίτεθ στον πάγκο της η Τσέλσι.

Καραμπούκ - Ελαζίγκσπορ: Τέσσερα σερί over για την Καραμπούκ, που δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Η ουραγός Ελαζίγκσπορ έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και την χειρότερη επίθεση με οχτώ γκολ ενεργητικό.

Σάλκε - Γκλάντμπαχ: 8-2-0 μετράει η Σάλκε στα δέκα τελευταία εντός κόντρα στην Γκλάντμπαχ, σκοράροντας στα 8/10 από δύο γκολ και πάνω. Η Γκλάντμπαχ κέρδισε μεσοβδόμαδα κέρδισε με 2-0 τη Βόλφσμπουργκ και αν εξαιρεθεί η ήττα από τη Στουτγάρδη με 1-2, δεν έχει άλλη στα 10 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (5-4-1).



Λεβερκούζεν - Νυρεμβέργη: Η Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη εντός έδρας (4-2-0), σκοράροντας στα 5/6 από δύο γκολ και πάνω. Η Νυρεμβέργη ξέσπασε της Χόφενχαϊμ με 4-2, όμως εκτός έδρας στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει απολογισμό μία ήττα και τέσσερις ήττες.

Μαϊντζ - Αννόβερο: Εντυπωσιακή μεσοβδόμαδα η Μάιντζ, επέστρεψε στις νίκες μετά δύο σερί ήττες υποχρεώνοντας την Άιντραχτ στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα με 3-1. Εντός έδρας είναι δυνατή (4-0-2) και αναμένεται να βάλει δύσκολα σήμερα στην σημερινή της αντίπαλο. 5/6 εκτός έδρας over 3,5 έχει το Αννόβερο.

Άουγκσμπουργκ - Φραϊμπουργκ: Η Άουγκσμπουργκ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (10-25 τα γκολ) και πλέον βρίσκεται στο -8 από θέση σωτηρίας. Η Φράιμπουργκ έχει ηττηθεί μόνο από Ντόρτμουντ και Μπάγερν στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, παίρνοντας σπουδαία αποτελέσματα εκτός έδρας.

Γκροϊτερ Φιρτ - Στουτγάρδη: Η Γκροϊτερ Φιρτ μετράει 0-2-5 εντός έδρας, διαθέτοντας και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση (3-13 τα γκολ). Και η Στουτγάρδη δεν είναι στα καλύτερα της, παρότι κέρδισε στο γήπεδο της την Άουγκσμπουργκ με 2-1.

Άρσεναλ - Σουόνσι: To χειρότερο ξεκίνημά της στην ιστορία του Βενγκέρ πραγματοποιεί η Άρσεναλ με 21 πόντους σε 14 ματς. Πατάει καλά στα πόδια η Σουόνσι και αυτό αποδείχθηκε από το νικηφόρο 3-1 επί της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος, Γουέστ Μπρομ.

Φούλαμ - Τότεναμ: Έξι σερί over εκτός έδρας έχει η Τότεναμ, 5/6 εντός για την Φούλαμ. Προκύπτει επιλογή στο στοίχημα.

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον: Έσπασε το αήττητο σερί οχτώ αγώνων της Λίβερπουλ με την ήττα από την Τότεναμ με 2-1. Η Σαουθάμπτον έχει δεχτεί γκολ στα 13/14 φετινά της ματς.

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον: 8-0-2 από το 2008 μετράει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι η Έβερτον ανεξαρτήτως έδρας. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι έχουν εννιά σερί goal/goal.

ΚΠΡ - Άστον Βίλα: Τελικός παραμονής για την ΚΠΡ, που έχει μείνει πίσω. Αήττητος στα 12 τελευταία ματς κόντρα στην Άστον Βίλλα (6-6-0) είναι ο τεχνικός της ΚΠΡ,  Χάρι Ρέντναπ.

Γουέστ Μπρομ - Στόουκ: Τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό σημείωσε την τελευταία τριετία η ανεβασμένη Στόουκ στην έδρα της Γουέστ Μπρομ.

Χετάφε - Μάλαγα: Η Μάλαγα κέρδισε την Χετάφε στα τρία τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας, σκόραρε δύο γκολ και πάνω στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης: Μόλις μια νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές έχει η Ξάνθη, η οποία διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, με έξι γκολ ενεργητικό. Εκπληκτικός ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε εύκολα τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο και Πανιώνιο, που προηγήθηκαν.

Άρης - Ατρόμητος: Ντεφορμέ ο Άρης, με τρεις σερί ήττες και πολλά εσωτερικά προβλήματα. Δεν θέλγει διά της απόδοσης του ο Ατρόμητος, όμως πήρε την που χρειαζόταν επί της Ξάνθης με 1-0.

Λιόν - Μονπελιέ: Έπιασε κορυφή και πάλι η Λιόν και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Μαρσεϊγ με 4-1! Η πρωταθλήτρια Μονπελιέ έμεινε για πέμπτο παιχνίδι αήττητη την περασμένη εβδομάδα, κερδίζοντας οριακά με 1-0 την Μονπελιέ.


Βαλένθια - Σοσιεδάδ: Η Βαλένθια έχει εννιά νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της στο «Μεστάγια» και στα έξι πιο πρόσφατα δεν βάζει λιγότερα από δύο γκολ.

Ορντούσπορ - Μπεσίκτας: Μόλις μια νίκη στα τελευταία εφτά ματς για την Ορντούσπουρ του Κούπερ. Κόντρα στα προγνωστικά η Μπεσίκτας τα πηγαίνει εξαιρετικά και είναι αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, διάστημα που έχει 5/6 over.

Ακισάρσπορ - Μπούρσασπορ: Τέσσερις διαδοχικές ήττες για την Ακισάρσπορ, που δέχτηκε γκολ και στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Αποδοτική εκτός έδρας η Μπούρασπορ με ρεκόρ 2-3-1.

Ρέντινγκ - Μάντσεστερ Γ.: Δύο σερί ήττες για την Ρεντινγκ, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη σε όλο το πρωτάθλημα. Την καλύτερη επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ με 33 γκολ έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μπάγερν - Ντόρτμουντ: Το μεγάλο ντέρμπι στη Γερμανία βρίσκει την Μπάγερν Μονάχου ήδη πρωταθλήτρια χειμώνα και στο +11 από την Ντόρτμουντ. Μάλιστα οι Βαυαροί μετρούν 12-1-1 φέτος στην Μπουντεσλίγκα και όλες οι νίκες τους ήταν με διαφορά από δύο γκολ και πάνω.

Ολυμπιακός - Πλατανιάς: Ο Ολυμπιακός κράτησε το αήττητο την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα (1-1), ενώ εντός έδρας έχει το απόλυτο των έξι νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ο Πλατανιάς «αναστήθηκε» στο πρώτο παιχνίδια με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του και κέρδισε μετά από πολύ καιρό τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Τβέντε - Ντεν Χάαγκ: Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την Τβέντε στο πρωτάθλημα, που γίνονται πέντε, αν συνυπολογίσουμε και το Europa League. Τρία σερί over για την ανεβασμένη Ντεν Χάαγκ.

Φέγενορντ - Βάαλβαϊκ: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Άλκμααρ για την Φέγενορντ, η οποία μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς. Τρεις αγωνιστικές αήττητη μετράει η Βάαλβαϊκ.

Βίλεμ - Χέρενφεν: Η ουραγός Βίλεμ είναι η μοναδική ομάδα με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα. Ευκαιρία για την Χέρενφεν να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Κλαμπ Μπριζ - Μαλίν: Δύο στα δύο με τον Γαρίδο στον πάγκο της, η Κλαμπ Μπριζ. Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη η Μαλίν.

Άντερλεχτ - Σέρκλ Μπριζ: Η Άντερλεχτ έχει πατήσει γκάζι και μετρά πέντε σερί νίκες. Στο άλλο άκρο βρίσκεται η ουραγός Σερκλ Μπριζ, η οποία διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 38 γκολ παθητικό.

Σαρλερουά - Κορτραϊκ: Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη για την Σαρλερουά και γκολ 15-31. Έφεση στα no goal έχει η Κορτραϊκ με 4/6 το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Βάρεγκεμ - Γκερμινάλ: Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Βάρεγκεμ, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Γάνδης με 1-0. Έξι ήττες στα τελευταία παιχνίδια για την Γκερμινάλ.

Λέουβεν - Γάνδη: Τέσσερα ματς μακριά από την νίκη είναι η Λέουβεν, όμως το 1-1 στην έδρα της Γκενκ χαρακτηρίζεται θετικό αποτέλεσμα. Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Γάνδη και η κρίση μεγαλώνει.

Λιρς - Μονς: 3/4 ήττες για την Λιρς, που δύσκολα κρατά το μηδέν στην άμυνα. Τέσσερα σερί goal/goal και over για την Μονς.

Βαλενσιέν - Ρεμς: Από ήττα με αντίπαλο την Σέντ Ετιέν προέρχεται η εξαιρετική φέτος Βαλενσιέν. Έξι αγωνιστικές μακριά από την νίκη η Ρεμς και 4/6 under αυτό το διάστημα.

Μπορντό - Σοσό: 6/6 νίκες έχει η Μπορντό φέτος στις οποίες δεν δέχθηκε γκολ, ενώ η παράδοση δείχνει το ίδιο πράγμα κάθε φορά που υποδέχεται τη Σοσό.

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν: Από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες του Σαμπινά η Νις με επίδοση (4-7-3), ενώ τρέχει και αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Επέστρεψε στις νίκες η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από τρεις αναμετρήσεις με μόλις έναν πόντο.

Λιλ - Μπαστιά: Επί 24 συναπτά εντός έδρας ματς βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα η Λιλ, 12/13 over και 9/14 goal/goal η Μπαστιά, που δέχεται τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία.

Εβιάν - Νανσί: Στα καλύτερα της είναι πλέον η Εβιάν, έχοντας μαζέψει εφτά βαθμούς τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Αντιθέτως η ουραγός Νανσί έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα και την χειρότερη επίθεση με εννιά γκολ ενεργητικό.

Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο: Αήττητη και με ρεκόρ βαθμών στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα (12-1-0). Απογοητεύει τους πάντες η Μπιλμπάο φέτος και εκτός έδρας έχει μέχρι στιγμής μόλις μια νίκη. 

Αγιαξ - Αϊντχόφεν: Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας. Τρεις σερί νίκες για τον Άγιαξ, που έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Η Αϊντχόφεν προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την Φίτεσε, όμως τα 49 γκολ που έχει σημείωσε σε 14 ματς αποτελούν εγγύηση.


Γιουβέντους - Τορίνο: Τοπικό ντέρμπι της πόλης. Η Γιουβέντους είναι αήττητη στα 30 από τα 31 τελευταία εντός έδρας ματς. Μόλις μια ήττα μακριά από το γήπεδο της η Τορίνο (1-5-1).

Γοδοϊ Κρουζ - Κίλμες: Δύο από τις πιο ντεφορμέ ομάδες του πρωταθλήματος. Τέσσερις σερί ήττες για την Γοδοϊ Κρουζ και τρεις για την Κίλμες.

Ρεάλ - Ατλέτικο Μ.: Η Ρεάλ Μααδρίτης είναι η κυρίαρχος αφού μετράει οχτώ σερί νίκες κόντρα στην Ατλέτικο, με τους «ροχιμπλάνκος» να αγνοούν την νίκη από το 1999!

Κολόν Σάντα Φε - Αρχεντίνος: 3/4 no goal για την Κολόν Σάντα Φε, που της λείπει η σταθερότητα. Τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Αρχεντίνος.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση