» » » » » Sportinbet.gr: 10% επιπλέον bonus για όλους

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Sportinbet.gr: 10% επιπλέον bonus για όλους
Οι αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League, έφτασαν στην τελευταία στροφή τους και ο Ολυμπιακός κυνηγάει απέναντι στην Αρσεναλ μόνο τη  νίκη που θα τον φέρει στο γρουπ των ισχυρών στην κλήρωση του Europa League.

Η Sportingbet.gr εκμεταλλευόμενη τη συγκυρία των κρίσιμων αναμετρήσεων, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της να κερδίσουν 10% επιπλέον την Τρίτη 4/12!



Πιο συγκεκριμένα, για όλους τους πελάτες, νέους και παλιούς, η πρώτη -χρονικά- κατάθεση της Τρίτης ς 4/12, (ελάχιστη τα €10 και μέγιστη τα €1000), θα πριμοδοτείται αυτόματα με 10% επιπλέον μπόνους.



Εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη προσφορά και ποντάρετε σε πάνω από 150 ειδικά στοιχήματα που η Sportingbet.gr προσφέρει στους αγώνες του Champions League



Μπείτε τώρα στη Sportingbet.gr, κάντε κατάθεση στο λογαριασμό σας και εξασφαλίστε 10% επιπλέον bonus!


Φυσικά, για όλους τους νέους παίκτες στη Sportingbet.gr ισχύει και το bonus εγγραφής 100% έως €100!


*Η Sportingbet.gr λειτουργεί αδειοδοτημένα από την Sportingodds Limited που είναι νόμιμα εγκατεστημένη και αδειοδοτημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ενταχθεί στη μεταβατική διάταξη της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του ν.4002/2011 (Α180), έχει κάνει έναρξη εργασιών για υπηρεσίες παροχής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου και λειτουργεί νόμιμα στην Ελληνική επικράτεια.

Oι παίκτες που δραστηριοποιούνται στη Sportingbet.gr, τα πιστωτικά ιδρύματα που πραγματοποιούν σχετικές πληρωμές και οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) που επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτό το πράττουν νόμιμα και ΔΕΝ υπόκεινται στις κυρώσεις του νόμου 4002/2011 όπως ρυθμίστηκαν από την με αριθμό 23/3/23.10.2012 απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με την ανακοίνωσή της με αριθμό 24/4/05.11.2012.


Οχι τυχαία Νο.1

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση