betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Ξεφεύγει το σκορ στο «Μπερναμπέου»
Μίλαν - Ζενίτ: Δεν έχει νικήσει ακόμα εντός έδρας στον όμιλο η Μίλαν, η οποία για το σημερινό ματς είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Η Ζενίτ με νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Europa League.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ντιναμό Κιέβου: Το πλέον αδιάφορο ματς. Το απόλυτο μηδέν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 0-0-5 ο απολογισμός της και 0-13 τέρματα. Τρίτη θα τερματίσει έτσι και αλλιώς η Ντιναμό Κιέβου, που θα αγωνιστεί στην Κροατία χωρίς το παραμικρό άγχος.

Μονπελιέ - Σάλκε: Έχουν κριθεί τα πάντα για τις δύο ομάδες και έτσι οι προπονητές τους θα προχωρήσουν σε αλλαγές. Αήττητη στον όμιλο και 2/2 νίκες εκτός έδρας μετρά η Σάλκε, μόλις ένα βαθμό σε πέντε ματς (αυτόν στην Γερμανία) έχει η Μονπελιέ.


Μάλαγα - Άντερλεχτ: Η Άντερλεχτ θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ζενίτ στη μάχη που δίνουν για την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League και ήδη το Χ2 κόντρα στην αδιάφορη Μάλαγα έχει πάρει ποντάρισμα στο στοίχημα.

Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι: 4/5 goal/goal μετράει στον όμιλο η Μπορούσια Ντόρτμουντ, 5/5 η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Γερμανοί έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ οι «πολίτες» θέλουν νίκη για να «κλέψουν» στο τέλος την τρίτη θέση του ομίλου.


Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Θεωρητικά το βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση το έχει η Άρσεναλ, που κυνηγά την πρώτη θέση, αλλά ο Βενγκέρ αναμένεται να ξεκουράσει βασικούς. Ο Ολυμπιακός έχει 2/2 εντός έδρας κόντρα στους «κανονιέρηδες»

Παρί Σεν Ζερμέν - Πόρτο: Οι δύο ομάδες έχουν περάσει ήδη στους «16» του θεσμού και θα μονομαχήσουν σήμερα για την πρώτη θέση. Τέσσερα ματς έχουν δώσει οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης την τελευταία επταετία, όλα ήταν under και no goal.

Ρεάλ - Άγιαξ: 4/5 over 3,5 έχει ο Άγιαξ, 3/5 η Ρεάλ στον όμιλο. Over ήταν και τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς στην Ευρώπη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση