» » » » » » Στοίχημα Super League: Επιστροφή Μπάγεβιτς στο ΟΑΚΑ


Στοίχημα Super League: Επιστροφή Μπάγεβιτς στο ΟΑΚΑ
15:00 ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-2-2

ΑΡΗΣ: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για τα δεδομένα του στην Τρίπολη την περασμένη αγωνιστική και τελικά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν η πρώτη ομάδα που κατάφερε να πάρει βαθμό στην Τρίπολη, σπάζοντας το σερί του Αστέρα. Κρατούσε το προβάδισμά του μέχρι και το78', όπου ήταν πολύ καλύτερος, αλλά ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ και δέχθηκε μεγάλη πίεση στα τελευταία λεπτά .ήρωας ο Διούδης που έβγαλε μέχρι και πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης μετράει πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, αλλά δείχνει ανεβασμένος με τον Ισπανό Αλκάραθ στον πάγκο του. Εντός έδρας μέχρι στιγμής 'έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Βρίσκεται στην γραμμή του υποβιβασμού και η νίκη είναι το ζητούμενο σήμερα, σε ένα από τα πιο κομβικά ματς της σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα επιστρέψουν οι Βελλίδης, Αγκάνθο και Νταμαρλής, ενώ εκτός συνεχίζει ο Πουλίδο.


ΕΝΤΟΣ: 2-3-2
ΓΚΟΛ: 12-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΞΑΝΘΗ: Στην επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας την περασμένη αγωνιστική, η Ξάνθη πραγματοποίησε την πιο πειστική και ουσιαστική της εμφάνιση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Πανιωνίου. Καλύτεροι σε όλα οι Ακρίτες, που δεν κινδύνεψαν καθόλου από του Νεοσμυρνιώτες και έδειξαν ανεβασμένοι τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά Ανέβηκαν στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού και θέλουν σήμερα να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη, ώστε να μην επιτρέψουν στις ομάδες που βρίσκονται από κάτω της να την προσπεράσουν. Εκτός έδρας η ομάδα πάντως εμφανίζεται σαφώς αποδυναμωμένη, αφού σε επτά αναμετρήσει δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί την χαρά της νίκης με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε επτά αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει ο Ντάνι, αλλά θα απουσιάσουν οι Γκλέϊσον, Μπαξεβανίδης και Βασιλακάκης.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-4
ΓΚΟΛ: 11-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Δύσκολο ματς, αφού και οι δύο έδειξαν καλό πρόσωπο την περασμένη αγωνιστική. Θεωρώ ότι η Ξάνθη θα αγωνιστεί κλειστά και θα ψάξει το γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Θεωρώ ότι το 0-0 όμως μπορεί να παραμείνει μέχρι το ημίχρονο. (1.85, Mybet).



17:15 ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-2-0

ΑΕΚ: Πρόσθεσε ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση στο ενεργητικό της την φετινή σεζόν, αφού χωρίς να μπορέσει αν φανεί ανταγωνιστική ηττήθηκε στην Κομοτηνή με 1-0 από τον Πανθρακικό. Δίκαια φωνάζει για το γκολ, αφού η φάση ξεκίνησε από οφσάϊντ, αλλά δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για την εμφάνισή της, που ήταν τραγική. Ακίνδυνη επιθετικά στο μεγαλύτερο διάστημα και με τους παίκτες να είναι συνεχώς με νεύρα. Μεσοβδόμαδα είχε αγώνα Κυπέλλου στην Καβάλα, όπου γλίτωσε τα χειρότερα με το 0-0, αλλά και πάλι η εμφάνισή της ήταν κάτω του μετρίου. Για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από πολλούς παίκτες του έκανε λόγο ο Λίνεν, με τους παίκτες να απαντούν ότι δεν έχουν χρήματα ούτε για τα βασικά. Εντός έδρας η ΑΕΚ έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και παραμένει ανταγωνιστική. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λαγό και Φέτση.

ΕΝΤΟΣ: 2-2-3
ΓΚΟΛ: 10-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:2-0-3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πήρε μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική, αλλά σε γενικές γραμμές η εμφάνισή του ήταν κάτω του μετρίου. Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ δύο φορές και ήταν συνολικά καλύτερος, αλλά στην κόντρα των Κρητικών υπήρχαν πολλά κενά στην άμυνά του. Κάπως έτσι ήρθε και η ισοφάριση για τους Κρητικούς στο 87' με τον Κουτσιανικούλη, αλλά τελικά το νικητήριο γκολ το πέτυχε ο Μπρίτο με κεφαλιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο Μπάγεβιτς κάλυψε τους παίκτες του που δεν τήρησαν το fair play, αφού όπως τόνισε στην κάμερα δεν φάνηκε να έπαθε κάτι ο παίκτης του ΟΦΗ. Επέστρεψε στις νίκες με αυτόν τον τόπο ο Ατρόμητος, που είναι στο -1 από την τρίτη θέση και τον Αστέρα Τρίπολης. Ιδιαίτερο ματς για τον Σερβοέλληνα τεχνικό, που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος της ΑΕΚ. Εκτός έδρας η ομάδα έχει πέντε ισοπαλίες σε επτά αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο Σκόνδρας.

ΕΚΤΟΣ: 1-5-1
ΓΚΟΛ: 14-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμού και σίγουρα ο Μπάγεβιτς θα "χαρεί" μία "εκδίκηση" προς την ΑΕΚ. Θεωρώ πως όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα προσπαθήσει με μαζική άμυνα να κρατήσει το αποτέλεσμα. Η επιλογή μου το 0-1 γκολ (2.40, Mybet).


17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών ο Λεβαδειακός, αφού την περασμένη αγωνιστική δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της "Τούμπας" και ηττήθηκε με 1-0. Ευθύνη στο τέρμα που δέχθηκε είχε και ο κίπερ της ομάδας, αλλά έσωσε την ομάδα σε 2-3 άλλες περιπτώσεις. Δημιούργησε πάντως και ο Λεβαδειακός αρκετές ευκαιρίες και αν ήταν πιο αποτελεσματικός στα τελειώματα θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι θετικό στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα πάντως όπως τόνισε και ο Παράσχος η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση και θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Επιστρέφει σήμερα στην έδρα του ο Λεβαδειακός, που μετράει δύο σερί νίκες και συνολικά έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει σίγουρα ο Πόϊ, ενώ αμφίβολο είναι αν θα παίξει ο Ναπολεόνι, που θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

ΕΝΤΟΣ: 3-2-2
ΓΚΟΛ: 10-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Στην μεσοβδόμαδη αναμέτρηση Κυπέλλου έκανε το πρώτο βήμα, αφού επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας και μετά τον επαναληπτικό, αν περάσει θα βρει στον δρόμο του τον Παναθηναϊκό. Την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην αναμέτρηση με την Βέροια, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε κερδίσει ,αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χάσει με τον κίπερ Κηπουρό να λέει όχι σε πέναλτι. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πάντως έκανε την ομάδα πολύ πιο συμπαγή στα μετόπισθεν και σίγουρα της έχει αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο προς το καλύτερο. Μετά και από αυτόν τον βαθμό η ομάδα βρίσκεται στο +4 από την γραμμή του υποβιβασμού και σήμερα θέλει τη νίκη. Μακριά από την Κρήτη, ο Πλατανιάς αποδυναμώνεται αισθητά και έχει πέντε ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία σε επτά αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει σίγουρα ο Αργυρόπουλος, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αναστασάκος και Ουντόζι.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-5
ΓΚΟΛ: 13-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Λόγω έδρας ο Λεβαδειακός έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δυσκολεύεται πολύ το σκοράρισμα. Ο Αναστασιάδης έχει φτιάξει την άμυνα του Πλατανιά, που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην Βοιωτία. Ισοπαλία (3.30, Mybet).



19:30 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-0-1

BΈΡΟΙΑ: Κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά 0-0. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάριε τη νίκη, αφού ο Κηπουρός της είπε "όχι" σε περίπτωση πέναλτι, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χάσει και το ματς ,αφού και ο Πλατανιάς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αφού σ ε αγώνα Κυπέλλου μεσοβδόμαδα παραχώρησε ισοπαλία στον Θρασύβουλο και πλέον όλα είναι ανοιχτά και θα κριθούν στον επαναληπτικό. Συνολικά αυτό ήταν το ένατο σερί ματς που η ομάδα της Βέροιας δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τους Άρη και Κέρκυρα. Δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αφού έχει την χειρότερη συγκομιδή από τις ομάδες της κατηγορίας, με μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε επτά αναμετρήσεις.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-3
ΓΚΟΛ: 7-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και μπορεί να νιώθει αδικημένος με το 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική. Οι "πράσινοι" πλήρωσαν σε ακόμα ένα ματς τις αμυντικές τους αδυναμίες, αλλά επιθετικά ήταν άψογοι και είχαν τον Χάρη Μαυρία σε πολύ καλή μέρα. Σίγουρα αυτή η εμφάνιση μπορεί να δώσει μία ψυχολογική ώθηση στο συγκρότημα του Ρότσα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πλέον ο Παναθηναϊκός απέχει μόλις ένα βαθμό από τις θέσεις των πλέϊ οφ αλλά είναι στο -8 με τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Σε επτά εξόδους του ο Παναθηναϊκός έχει δύο νίκες τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και σήμερα θέλει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να καταφέρει να πάρει δύο σερί νίκες. Εκτός ομάδας βρίσκεται οριστικά ο Μπουμσόνγκ, που έμεινε εκτός αποστολής από την σημερινή αναμέτρηση, ενώ θα απουσιάζουν και οι Πίντο και Κουίνσι.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-2
ΓΚΟΛ: 16-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η νίκη του επί του Ολυμπιακού σίγουρα θα δώσει στον Παναθηναϊκό ώθηση και στην σημερινή αναμέτρηση. Θεωρώ ότι οι "πράσινοι" θα κάνουν ένα καλό πρώτο ημίχρονο και θα καταφέρουν να πάρουν το διπλό από την Βέροια. (2ημ/2τελ, 2.20, Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση