» » » » » » «Ροντέο» τα εκτός έδρας παιχνίδια της Μπέτις

«Ροντέο» τα εκτός έδρας παιχνίδια της Μπέτις
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Μαζί με το κύπελλο η ομάδα του ΠΑΣ μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία (5-0-1), κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στις τέσσερις. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα με μονοψήφιο παθητικό, έχοντας απολογισμό γκολ 18-8.

Ρετζίνα - Τσιταντέλα: 4/4 goal/goal στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα η Ρετζίνα, 4/5 αντίστοιχα για την Τσιταντέλα.

Καϊσέρισπορ - Κασίμπασα: Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη η Καϊσέρισπορ, έχοντας σε αυτό το διάστημα τρεις ισοπαλίες. 4/5 ισοπαλίες έχει και η Κασίμπασα.


Λα Κορούνια - Βαγιαδολίδ: Κρίσιμο παιχνίδι για την Λα Κορούνια μετά το ντροπιαστικό 6-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Υπέρ της η παράδοση της τελευταίας δεκαετίας κόντρα στην Βαγιαδολίδ εντός «Ριαθόρ», με απολογισμό 4-2-1.


Μπράουνσβαϊγκ - Ουνιόν Β.:  3/4 goal/goal και over στα τελευταία η Μπραουνσβάιγκ. 6/8 goal/goal έχει εκτός η Ουνιόν που σκοράρει σχεδόν πάντα μακριά από το γήπεδό της.

Λανς - Γκινγκάμπ: Κάτι λιγότερο από τρεις μήνες έχουν να ηττηθούν οι δύο ομάδες σε επίσημο παιχνίδι. 5-3-0 μετράνε αμφότερες στο πρωτάθλημα στο διάστημα αυτό και βλέπουν με νίκη την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Ρέντινγκ - Άρσεναλ: Ουραγός πλέον η Ρέντινγκ μετά τα  αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου. Πιο δύσκολη από ποτέ η κατάσταση στην Άρσεναλ. Δύο φορές έχουν συναντηθεί οι δυο τους στο «Μαντέτσκι» την τελευταία δεκαετία, δύο νίκες μετράει η Άρσεναλ σε συνδυασμό με over (0-4 το 2007 και 1-3 το 2008).

Άσκολι - Μπρέσια: Με μόνο μία νίκη στα εννιά τελευταία (1-3-5), οι γηπεδούχοι έχουν βρεθεί κοντά στις θέσεις υποβιβασμού. Πάντως εντός έδρας δείχνουν αξιόπιστοι (4-1-3). Αήττητη για εννιά αγωνιστικές η Μπρέσια (3-6-0).

Θέλτα - Μπέτις: Στην έδρα της στηρίζεται κατά κύριο λόγο η Θέλτα (3-3-1), όπου έχει χάσει μόνο από τη Μάλαγα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 5/7 over 3,5 η Μπέτις εκτός έδρας, καθώς η άμυνα της δεν είναι και από της καλύτερες στην Ισπανία.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση